• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benden istememisler 😑 kan sulandırıcı kullaniyorum su an ama keşke isteselerdi, bilirdim durumumu en azindan
Benim de sonucuna göre kanım erken pıhtılaşıyordu. Benim asprin kullanmam da çok sakınca yok. Ama aşırı cıvık ise tabi sorun olabilir diye düşünüyorum. Gerçi en ufak yaranız çok kanardı fark edersiniz. Yine de doktora değerim biraz düşük erken pıhtılaşıyor dediğimde şu an için önemli değil demişti. Sorun yok dedi. Belki ileri de sorun oluyordur. Yanlış bir şey demeyeyim de doktorunuz biliyordur. Belki de şu aşama da gerek yoktur canım bilemedim.

Benim tek tüpüm kapaliymis ve oluyodum doktoru tekmeledim fln cikarsin makineleri diye :KK43:( asla hatirlamak istemiyorum
Benimde çocukluğumda apandisit ameliyatı geçirmiştim kötü bir anımdır. Doktor korkuttu hsg yapalım. Bu ameliyatta genelde tüpler kapanıyor filan diye. O yüzden direk anestezi önerdi. Solda sorun yoktu sağ da açık ama sol kadar hızlı akmadı dedi. Sonuç olarak şükür ki ikisi de açık çıktı. Ne ağlamıştım öyle panik yaptırmıştı bana 😑 ama yinede iyi ki anestezi aldım benim cook kanamam oldu.

Benim de sonucuna göre kanım erken pıhtılaşıyordu. Benim asprin kullanmam da çok sakınca yok. Ama aşırı cıvık ise tabi sorun olabilir diye düşünüyorum. Gerçi en ufak yaranız çok kanardı fark edersiniz. Yine de doktora değerim biraz düşük erken pıhtılaşıyor dediğimde şu an için önemli değil demişti. Sorun yok dedi. Belki ileri de sorun oluyordur. Yanlış bir şey demeyeyim de doktorunuz biliyordur. Belki de şu aşama da gerek yoktur canım bilemedim.
Simdi baktim benim aptt diye bakilmis pihtilasma yok hic ama bana 100 mg coraspirin yazi. Icmesemmi acaba ya

Simdi baktim benim aptt diye bakilmis pihtilasma yok hic ama bana 100 mg coraspirin yazi. Icmesemmi acaba ya
Hayır canım çok önemli iç muhakkak bana da erken pıhtılaşıyor diye yapmadı zaten. Normal olanlara da yazıyor. Muhtemel çok geç pıhtılaşıyorsa yazmayacaktı. Kanama yapmasın diye. Asla doktoruna sormadan karar verme ilaçlar konusunda. Benim sadece tahmin. Yılların eğitimi tecrübesi biliyordur doktorun.

Şu kadar saniyede diye saniye cinsi yazar sonuç. Yapılmıştır diye düşünüyorum. Dur bakayım nette ise sonucum testin adı yazar.
Pıhtılasma testının adı ne canım ? Bana da yapılmadı galıba ,cok mu zor yada pahalı ki.ben dr asordum dr zaten pıhtılasma sorunun varmıs gıbı davrancaz biz ,teste gerek yok dedi

Pıhtılasma testının adı ne canım ? Bana da yapılmadı galıba ,cok mu zor yada pahalı ki.ben dr asordum dr zaten pıhtılasma sorunun varmıs gıbı davrancaz biz ,teste gerek yok dedi
Hayır çok basit bir test ben üniversite hastanesinde yaptırdım koagülasyon testleri diye geçiyor. Doktorunuz biliyordur canım. Aşırı cıvık olsa kanınız zaten en ufak yarada çok kan giderdi fark edersiniz bu yaşa. Içinize şüphe düşürmeyeyim rahat olun. Bana da şu an için sorun yok demişti. Belki inan gerek değildir.

Back