Yok canim benim acik ikisi de sistem farkiymis benim en eski sistemle çekilmiş ondan oluyo bazı yerler diyo direk ağrısız yapiyoruzBazıları da hiç bisey hissetmedim diyor, acaba tüplerde tikaniklik varsa mi aciyor ?
Desteğin için teşekkürler cnm, benimde taze transfer değil, geçen ay benimde ohss oldu, yumurta sayım çok fazlaydı, 21 tane toplandı, bizde dondutturduk, bu ay da bu engel çıktıben de ohhs olmustum transferim iptal olmuştu, cok canim sıkılmıştı. Ama sonra dedim vardir bi hayir mutlaka. Belki o zaman taze transfer olsa tutmayacakti, geç olsun güç olmasin canım
sonunda evdeyim is cikisi erken gebelik testi aldim muhtemelen yarin sabah yapacagim
Benden de istemediler bebe aspirini verdiler direk tmm bitti gitti her doktorun ayrı bnce uygulayisiBenden istememislerkan sulandırıcı kullaniyorum su an ama keşke isteselerdi, bilirdim durumumu en azindan
Tüp bebekte dıs gebelık oluyor mu ? Rahımden mi tüpe gıdıyoAllah korusun canım. Bilgim yok ama dış gebelikte böyle kanama mı oluyor ? İyiye yoralım inşallah. Pıhtılaşma ile ilgili testlerin yapılmış mıydı ? Neydi değerlerin. Acaba diyorum bir ihtimal yapılmadan mı kullandırıldı asprin tarzı sulandırıcılar. O aklıma geliyor benim :/ Yine ara sor doktora devam ediyor de. Başka bir yolu yok mu ki.
Tüm sessizler ortaya cıkmaya başladı ,bende onlardandımMerhaba canım bende sessiz takipçilerdenimburdaki pozitif haberleri görünce daha çok umutlanıyorum benmde iğnelerimin 3. Günü benmde ilk kontrol günüm perşembe günü.inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Evet malesef olabiliyor tüp bebekte dış gebelik. Hatta bildigim olasılığı daha yuksek . Ama nasıl oluyor bilgim yok canım.Tüp bebekte dıs gebelık oluyor mu ? Rahımden mi tüpe gıdıyo
Aaa inşallah önümüzdeki ay sonuçların güzel çıkar vardır bundada bi hayırYumurtlama olmasın diye östrejenle başkılanmıştı ama yine de yumurtlama olmuş, bu şekilde transfer yaparsam muhtemelen düşer dedi, Bi sonraki ay daha yüksek doz vericek ilacı
Evet malesef olabiliyor tüp bebekte dış gebelik. Hatta bildigim olasılığı daha yuksek . Ama nasıl oluyor bilgim yok canım.
Hm anladım cnm eczacımda crinone jel için bana kadın doğum uzmanı yazar dedi yinede bi soruyum dedim.. Normal fiyatı 137 yazdırınca 20 tl falanmış bayağı farkediyomusYok canım kadındogumcu rapor yazıo artık hep kullancak gıbısınden
Aaa hay maşallah kaç embriyo oldu dondurulmuş olsun en azından iğneli süreçler tekrar olmuyor daha güzel olacak inşallahDesteğin için teşekkürler cnm, benimde taze transfer değil, geçen ay benimde ohss oldu, yumurta sayım çok fazlaydı, 21 tane toplandı, bizde dondutturduk, bu ay da bu engel çıktı
Ben dogal yolla dıs gebelık gecırmıstım .sperm gidip yumurtayı döllüyo bırlesıp embrıyo oluo bolune bolune tüplerden rahıme dogru gelıyo ,ama dıs genelıkte bebek tüpte buyuyo ,tüpü parcalayıp iç kanamaya bile sebep olur gec farkedersen .imşsllah ole bişey kımsenın basına gelmesın cokzor bişeEvet malesef olabiliyor tüp bebekte dış gebelik. Hatta bildigim olasılığı daha yuksek . Ama nasıl oluyor bilgim yok canım.
Aaa hay maşallah kaç embriyo oldu dondurulmuş olsun en azından iğneli süreçler tekrar olmuyor daha güzel olacak inşallah
Baya farkedıyor canımHm anladım cnm eczacımda crinone jel için bana kadın doğum uzmanı yazar dedi yinede bi soruyum dedim.. Normal fiyatı 137 yazdırınca 20 tl falanmış bayağı farkediyomus
Bilmiyorum canım. Doğrudur. Kulaktan duyduğum şeyler benimde. Bir tık daha fazla yaşandığını duydum aşılama ve tüp bebekteTransferden sonra dış gebeliği önlemek için yatırıyolarmis yarim saat. Doktorum bana bowling topu gibi düşünün, biz ileri gönderiyoruz ama ayağa kalkarsaniz aynı şekilde rahim dışına gidebilir demişti
Allah korusunBilmiyorum canım. Doğrudur. Kulaktan duyduğum şeyler benimde. Bir tık daha fazla yaşandığını duydum aşılama ve tüp bebekte :)
Allah korusun canımBen dogal yolla dıs gebelık gecırmıstım .sperm gidip yumurtayı döllüyo bırlesıp embrıyo oluo bolune bolune tüplerden rahıme dogru gelıyo ,ama dıs genelıkte bebek tüpte buyuyo ,tüpü parcalayıp iç kanamaya bile sebep olur gec farkedersen .imşsllah ole bişey kımsenın basına gelmesın cokzor bişe
Amin canım. Yanlışlıkla gülen surat olmuşAllah korusun
Malesef 5.güne 2 tane gelebildi, yaşım 38,bizde tek seferde 2 taneyi de transfer ettiricez, tutma olasılığı daha yüksek olur diyeAaa hay maşallah kaç embriyo oldu dondurulmuş olsun en azından iğneli süreçler tekrar olmuyor daha güzel olacak inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?