Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

ben de ohhs olmustum transferim iptal olmuştu, cok canim sıkılmıştı. Ama sonra dedim vardir bi hayir mutlaka. Belki o zaman taze transfer olsa tutmayacakti, geç olsun güç olmasin canım
Desteğin için teşekkürler cnm, benimde taze transfer değil, geçen ay benimde ohss oldu, yumurta sayım çok fazlaydı, 21 tane toplandı, bizde dondutturduk, bu ay da bu engel çıktı

Tüp bebekte dıs gebelık oluyor mu ? Rahımden mi tüpe gıdıyo

Tüm sessizler ortaya cıkmaya başladı ,bende onlardandım bu topic coştuuuu

Evet malesef olabiliyor tüp bebekte dış gebelik. Hatta bildigim olasılığı daha yuksek . Ama nasıl oluyor bilgim yok canım.

Transferden sonra dış gebeliği önlemek için yatırıyolarmis yarim saat. Doktorum bana bowling topu gibi düşünün, biz ileri gönderiyoruz ama ayağa kalkarsaniz aynı şekilde rahim dışına gidebilir demişti

Desteğin için teşekkürler cnm, benimde taze transfer değil, geçen ay benimde ohss oldu, yumurta sayım çok fazlaydı, 21 tane toplandı, bizde dondutturduk, bu ay da bu engel çıktı
Aaa hay maşallah kaç embriyo oldu dondurulmuş olsun en azından iğneli süreçler tekrar olmuyor daha güzel olacak inşallah

Evet malesef olabiliyor tüp bebekte dış gebelik. Hatta bildigim olasılığı daha yuksek . Ama nasıl oluyor bilgim yok canım.
Ben dogal yolla dıs gebelık gecırmıstım .sperm gidip yumurtayı döllüyo bırlesıp embrıyo oluo bolune bolune tüplerden rahıme dogru gelıyo ,ama dıs genelıkte bebek tüpte buyuyo ,tüpü parcalayıp iç kanamaya bile sebep olur gec farkedersen .imşsllah ole bişey kımsenın basına gelmesın cokzor bişe

Bilmiyorum canım. Doğrudur. Kulaktan duyduğum şeyler benimde. Bir tık daha fazla yaşandığını duydum aşılama ve tüp bebekte

Allah korusun canım

Kızlar ben salı gunu transfer olmustum .suan karnım tam da regl olurken agrıdıgı gıbı agrıyor ,resmen göçtüm ,cok mutsuzum , 6.gunde bu agrıyı yasayan varmı ya ,regl mı olucam acaba ,6.gun regl için erken degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…