• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bana bi kagıt verdıler.orda cay kahve cıkolata hurma midye maydonoz ananas yasak yazıyordu

hadi ya ben hurmayi cok severim yiyorum hergun🧐

Aaaa ananas yedim ben işe yarıyor diye duymuştum . Tutunmayı arttırıyor diye 😳
aynen ananas da yedim arada surekli olmasa da liste biraz garipmis vardir bir bildikleri herseye inanir olduk

Bi tanıdığım düşük yapmışti, sonra tekrar hamile kalamamisti bi süre. Hamile kaldığı ay, yilbasiymis 1 sise sarap icmis tek basina, voleybol falan oynamis atlamis ziplamis. Olacagi varsa oluyor kizlar kendimizi suclamayalim 1 parça cikolata yedik diye 😊

Kızlar benim bir derdim var 🤪 canım çok tatlı çekiyor. Ben çikolata delisiyim normalde şerbetli tatlı pek yiyemem. Kremalı çikolatalı şeyler severim. Ama çikolata kafein içerdiği için yemesem iyi olacak. Of siz ne yaptınız normal şerbetli bir şey mi yesem ? Yemesem mi ya da ? Zaten kortizon alıyorum 😓 ay ne yapsam:skandal:
Dondurma ye😋

Bişey olmaz canım hepimiz bu forumda görüp yedik ananası kabak çekirdeğini ve cogu kişi hamile kaldım yazmıs demekki olucagı varsa olucak. Ben açıkcası korkmuyorum sunu yedim olmazsa falan diye aklına getirme hiç kötü seyler 🌸
İnşallah canım. Haklısın. O kadar belirgin olsa maydonoz gibi uyarırdı doktorlar. Abartmadıktan sonra sorun olmaz inşallah. Ananası abartmış olabilirim ama oldu artık hayırlısı bakalım.

Bi tanıdığım düşük yapmışti, sonra tekrar hamile kalamamisti bi süre. Hamile kaldığı ay, yilbasiymis 1 sise sarap icmis tek basina, voleybol falan oynamis atlamis ziplamis. Olacagi varsa oluyor kizlar kendimizi suclamayalim 1 parça cikolata yedik diye 😊
Orası öyle canım. Yiyecek ekmeği içecek suyu alacak nefesi varsa oluyor bir şekilde. Yine de insan panik oluyor işte 😐

Kizlar ben o kadar cok para harcadimki en azindan oksapar ve crinone jel icin rapor çıkartsam da ilaçlarımı öyle alsam. Ama daha kese görünmedi sadece beta yükseldi herhangi bi kadın doğumcu bana çıkarır mı rapor

20190527_210723.jpg
Kızlar ananasın etken maddesi kan inceltiyor yani cıvıtıyor. Hepimiz kullanıyoruz asprin zaten. Yemeyelim. Cıvıklık sorunu varsa kanda tehlikeli olur. M maralalmila canım özellikle sen hemen bırak 😔

ay kiyamam ben bi baklavaya dusmustum ama cabuk gecti hemen bi tarif veriyimmi sipsak yapiver
hurma findik tahin yulaf hind cevizi yagi blenderda cekiyosun top yapip hind cevizine buluyosun hop bitti
Canım hurma sakıncalı, normal doğumlarda doğuma yakın zamanlarda rahim kasları gevşesin diye tüketilmesi onerilio

Aynen canım benim arkadaşımda günde 3 fincan türk kahvesi içiyordu sürekli hemde sigarayla tek seferde hamile kaldı. Tabiki dikkat edicez ama nasipten öteside yok ☺️

Back