Yok canım kadındogumcu rapor yazıo artık hep kullancak gıbısındenRaporun varsa derken cnm benimde bitti de devletten raporlu yaptıranlar için mi dedin
bende çektirene kadar mahvolmuştum birde asistanın beceriksizliği yüzünden 2 3 kez işlem tekrarlamak zorunda kalmaları daha da sinir bozucuHsgyi gördüm bi an moralim bozuldu
Beni doktor kandirdi bayiltcaz diye bayiltmadi eski sistem bide kabus gibiydi.bende çektirene kadar mahvolmuştum birde asistanın beceriksizliği yüzünden 2 3 kez işlem tekrarlamak zorunda kalmaları daha da sinir bozucu
Şu kadar saniyede diye saniye cinsi yazar sonuç. Yapılmıştır diye düşünüyorum. Dur bakayım nette ise sonucum testin adı yazar.
Okuyanları olmayanları korkutmak gibi olmasın ama çok kotuyduKapa gözünü kapa kapa
Okuyanları olmayanları korkutmak gibi olmasın ama çok kotuydu
Koagülasyon testleri diye geçiyor baktım sonucumadaYok canim hiç öyle bisey bulamadim
Koagülasyon testleri diye geçiyor baktım sonucumada
Ay anestezi aldım onda da iyiki almışım. Acayip kanamam oldu benim ondaKapa gözünü kapa kapa
Benim tek tüpüm kapaliymis ve oluyodum doktoru tekmeledim fln cikarsin makineleri diyeBazıları da hiç bisey hissetmedim diyor, acaba tüplerde tikaniklik varsa mi aciyor ?
o hiç bişey hissetmeyenlerden olsaydık keşkeee :)Bazıları da hiç bisey hissetmedim diyor, acaba tüplerde tikaniklik varsa mi aciyor ?
Benim de sonucuna göre kanım erken pıhtılaşıyordu. Benim asprin kullanmam da çok sakınca yok. Ama aşırı cıvık ise tabi sorun olabilir diye düşünüyorum. Gerçi en ufak yaranız çok kanardı fark edersiniz. Yine de doktora değerim biraz düşük erken pıhtılaşıyor dediğimde şu an için önemli değil demişti. Sorun yok dedi. Belki ileri de sorun oluyordur. Yanlış bir şey demeyeyim de doktorunuz biliyordur. Belki de şu aşama da gerek yoktur canım bilemedim.Benden istememislerkan sulandırıcı kullaniyorum su an ama keşke isteselerdi, bilirdim durumumu en azindan
Benimde çocukluğumda apandisit ameliyatı geçirmiştim kötü bir anımdır. Doktor korkuttu hsg yapalım. Bu ameliyatta genelde tüpler kapanıyor filan diye. O yüzden direk anestezi önerdi. Solda sorun yoktu sağ da açık ama sol kadar hızlı akmadı dedi. Sonuç olarak şükür ki ikisi de açık çıktı. Ne ağlamıştım öyle panik yaptırmıştı banaBenim tek tüpüm kapaliymis ve oluyodum doktoru tekmeledim fln cikarsin makineleri diye( asla hatirlamak istemiyorum
Simdi baktim benim aptt diye bakilmis pihtilasma yok hic ama bana 100 mg coraspirin yazi. Icmesemmi acaba yaBenim de sonucuna göre kanım erken pıhtılaşıyordu. Benim asprin kullanmam da çok sakınca yok. Ama aşırı cıvık ise tabi sorun olabilir diye düşünüyorum. Gerçi en ufak yaranız çok kanardı fark edersiniz. Yine de doktora değerim biraz düşük erken pıhtılaşıyor dediğimde şu an için önemli değil demişti. Sorun yok dedi. Belki ileri de sorun oluyordur. Yanlış bir şey demeyeyim de doktorunuz biliyordur. Belki de şu aşama da gerek yoktur canım bilemedim.
Hayır canım çok önemli iç muhakkak bana da erken pıhtılaşıyor diye yapmadı zaten. Normal olanlara da yazıyor. Muhtemel çok geç pıhtılaşıyorsa yazmayacaktı. Kanama yapmasın diye. Asla doktoruna sormadan karar verme ilaçlar konusunda. Benim sadece tahmin. Yılların eğitimi tecrübesi biliyordur doktorun.Simdi baktim benim aptt diye bakilmis pihtilasma yok hic ama bana 100 mg coraspirin yazi. Icmesemmi acaba ya
Pıhtılasma testının adı ne canım ? Bana da yapılmadı galıba ,cok mu zor yada pahalı ki.ben dr asordum dr zaten pıhtılasma sorunun varmıs gıbı davrancaz biz ,teste gerek yok dediŞu kadar saniyede diye saniye cinsi yazar sonuç. Yapılmıştır diye düşünüyorum. Dur bakayım nette ise sonucum testin adı yazar.
Drun ne dıyosa yap bence .normalde pohtılasma sorunu olmayan kişide hamılelıkle bırlıkte bu sorun olusabılıomusSimdi baktim benim aptt diye bakilmis pihtilasma yok hic ama bana 100 mg coraspirin yazi. Icmesemmi acaba ya
Yumurtlama olmasın diye östrejenle başkılanmıştı ama yine de yumurtlama olmuş, bu şekilde transfer yaparsam muhtemelen düşer dedi, Bi sonraki ay daha yüksek doz vericek ilacıVardır bi hayır canım takma inşallah onlar neden yükselmişki ☺
Hayır çok basit bir test ben üniversite hastanesinde yaptırdım koagülasyon testleri diye geçiyor. Doktorunuz biliyordur canım. Aşırı cıvık olsa kanınız zaten en ufak yarada çok kan giderdi fark edersiniz bu yaşa. Içinize şüphe düşürmeyeyim rahat olun. Bana da şu an için sorun yok demişti. Belki inan gerek değildir.Pıhtılasma testının adı ne canım ? Bana da yapılmadı galıba ,cok mu zor yada pahalı ki.ben dr asordum dr zaten pıhtılasma sorunun varmıs gıbı davrancaz biz ,teste gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?