Kan pıhtılaşma değerlerine aptt filan var içeriğinde. Hiv testi, toxoplasma, hepatitler, troid hormonları, d vitamini, kalsiyum gibi o klasik kan tahlili, bulaşıcı hastalıklarla ilgili kızamık filan. Hormon testleri filan doktor zaten bilir diye düşünüyorum. Durumunu tam bilemedim ama herhangi bir jinekolog doktor yönledirmesiyle testleri belirle canım.aslında bugün ikinci günüm ve yarın ilçedeki hastaneden randevu almıştım hormon değerlerine falan baktırayım diyordum başka hangi testleri yaptırabilirim gitmişken onları da istesem?
Hoş geldin canım. Amiin inşallah. Hayırlı olsun hepimiz içinMerhaba konu ilk açıldığından beri takip ediyorum sessizce :) hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , tedavi sürecinde olan arkadaşlara da kolaylıklar ve güzel haberler diliyorum.
Ben henüz yolun başındayım bugün iğnelerimin 3. günü , yarın kontrolüm var. Umarım biz de güzel haberler alırız
Nasip artık5. Gün embriyoları 10. Gün oluyo genelde benim 9. Gündü. Tam adet gunumdu o gün o yüzden sanırım o gün verdi bana
Allah korusun canım. Bilgim yok ama dış gebelikte böyle kanama mı oluyor ? İyiye yoralım inşallah. Pıhtılaşma ile ilgili testlerin yapılmış mıydı ? Neydi değerlerin. Acaba diyorum bir ihtimal yapılmadan mı kullandırıldı asprin tarzı sulandırıcılar. O aklıma geliyor benim :/ Yine ara sor doktora devam ediyor de. Başka bir yolu yok mu ki.Ya bakmadigim yer kalmadi canim inan bugun 8 tane falan gunluk ped degistirdim bunu artik normal goremiyorum yani az onced eacik pembe eengnde ve bayag geldi allah korusun dis gebelikten korkuyorum . Ben teti yaptim ama nedeni bu lekelenmelerdi bi de 3.gun transferi belki cikmaya bilir canim bnm 5.gun transferiydi bi iki gun daha bekle sen ve idrar tesgi yapma bence cikmiyo xunku kandir en dogrusu test yapcaksan kan vererek yap derim
teşekkür ederim ben istenebilecekleri sitelerde bulurum sanırım not edip yarın doktordan isterim inşallah hepsini yapıyorlardırKan pıhtılaşma değerlerine aptt filan var içeriğinde. Hiv testi, toxoplasma, hepatitler, troid hormonları, d vitamini, kalsiyum gibi o klasik kan tahlili, bulaşıcı hastalıklarla ilgili kızamık filan. Hormon testleri filan doktor zaten bilir diye düşünüyorum. Durumunu tam bilemedim ama herhangi bir jinekolog doktor yönledirmesiyle testleri belirle canım.
Allah korusun canım. Bilgim yok ama dış gebelikte böyle kanama mı oluyor ? İyiye yoralım inşallah. Pıhtılaşma ile ilgili testlerin yapılmış mıydı ? Neydi değerlerin. Acaba diyorum bir ihtimal yapılmadan mı kullandırıldı asprin tarzı sulandırıcılar. O aklıma geliyor benim :/ Yine ara sor doktora devam ediyor de. Başka bir yolu yok mu ki.
Bazı tahliller için özel kit gerektiği için malesef her yerde bulanamayabiliyor canım. Hatta üniversite hastanesinde bulamadığım bile oldu. İnşallah vardır ve kurtulursun. Bir de regl de yaptırman gereken hormon testleri oluyor. Regl olmadığında da ayrı isteniyor. O yüzden tek seferde halletmek mümkün olamayabilir. Kolay gelsin canım. Gönlünce olsunteşekkür ederim ben istenebilecekleri sitelerde bulurum sanırım not edip yarın doktordan isterim inşallah hepsini yapıyorlardır
teşekkür ederim ben istenebilecekleri sitelerde bulurum sanırım not edip yarın doktordan isterim inşallah hepsini yapıyorlardır
teşekkür ederim :) bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum canım, ama ancak haziran sonuna doğru geleceğim için şimdiden testleri yaptırayım diyorduk bunlar dışında başka bişey var mı hatırladığınKizlar kaçırdım tam olarak neden bahsettiğinizi ama merkezin benden istediği testler bunlardi.
Eşinden de muhtemel yine isterler canım. Biz de öyle olmuştu.eşimin testleri var daha öncesinde de tedavi sürecinde yaptırdığımız tahlil sonuçları duruyor eğer sende varsa çok iyi olur yaptırabileceklerimi yarın hemen hallederim :)
eşim emodex kullanıyor 4. kutuyu bitsin tekrar yenileyecek zaten canım öncekiler de duruyor sayı hız kruger testleri falan normal çıkmıştıEşinden de muhtemel yine isterler canım. Biz de öyle olmuştu.
Merhaba canım bende sessiz takipçilerdenimMerhaba konu ilk açıldığından beri takip ediyorum sessizce :) hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , tedavi sürecinde olan arkadaşlara da kolaylıklar ve güzel haberler diliyorum.
Ben henüz yolun başındayım bugün iğnelerimin 3. günü , yarın kontrolüm var. Umarım biz de güzel haberler alırız
eşim emodex kullanıyor 4. kutuyu bitsin tekrar yenileyecek zaten canım öncekiler de duruyor sayı hız kruger testleri falan normal çıkmıştı
Benden igg lerle birlikte igm lerini de istedi. Ft3 Ft4 antitsh amh kolestrol şeker filan çok test var. Teslim ettiğim için hatırlamıyorum bile. Baya uzundu benim listeKizlar kaçırdım tam olarak neden bahsettiğinizi ama merkezin benden istediği testler bunlardi.
Bacaklarıma vurdu agrı şimdi de inş güzel olur
Ben prolutex kullaniyorum canim devlet karsilamiyormusKizlar crinone jel. Protulex iğne. Climara bant. Sağlık ocağında aile hekimine yazdirilabiliyomu. Bilgisi olanlar. Yazabilirmi
Benden igg lerle birlikte igm lerini de istedi. Ft3 Ft4 antitsh amh kolestrol şeker filan çok test var. Teslim ettiğim için hatırlamıyorum bile. Baya uzundu benim liste
Hsgyi gördüm bi an moralim bozulduBen de bunlar var canim, rapor için istenen testler de var belgede, kolaylıklar dilerim
Şu kadar saniyede diye saniye cinsi yazar sonuç. Yapılmıştır diye düşünüyorum. Dur bakayım nette ise sonucum testin adı yazar.Bana hic pıhtılaşma testi yapılmamış sanirim ya cok sacma geldi
Allah razı olsun inşallah kolaylıkla halledebilir tedavi aşamasına da geçerim bunlar fazlasıyla yardımcı olacak ilk etaptaBen de bunlar var canim, rapor için istenen testler de var belgede, kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?