• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

günayydın canım bu şartları sağlıyorum hatta şimdi bulunduğum ildeki üniversite hastanesiyle görüştüm sen merkezinle görüşüp kullanacağın ilaçları da öğrenip geldiğinde bir kaç gün içinde çıkarırız dediler inşallah dedikleri gibi olur :)
İnşallah hayırlısı olsun o zmn bir an önce baslaa ❤️

yaptır aynen hatta kime sorsak bu kahverengi lekelenme ne zaman duracak ne kadar devam ediyor kim bilir bunu?
pintereste bakayım ben

ben ve M maralalmila nın da 20 mayıs
Ya bakmadigim yer kalmadi canim inan bugun 8 tane falan gunluk ped degistirdim bunu artik normal goremiyorum yani az onced eacik pembe eengnde ve bayag geldi allah korusun dis gebelikten korkuyorum . Ben teti yaptim ama nedeni bu lekelenmelerdi bi de 3.gun transferi belki cikmaya bilir canim bnm 5.gun transferiydi bi iki gun daha bekle sen ve idrar tesgi yapma bence cikmiyo xunku kandir en dogrusu test yapcaksan kan vererek yap derim

merkez araştırıyorum ankaraya hemen gidemediğim için sürekli yorumları okuyorum bende. nöbetli çalıştığım için en erken haziran sonu gidebileceğim
Ben en yakın merkeze damlamistim valla tahliller testler fln teferruat çok onları yaptır önce ben tıp fakültesinde rapor alırken yapılmıştı onları götürdüm direk başlandı yoksa beklersin çok adet tarihi kadar hem

Kizlar crinone jel. Protulex iğne. Climara bant. Sağlık ocağında aile hekimine yazdirilabiliyomu. Bilgisi olanlar. Yazabilirmi

İğne ve bantı bilmiyorum ama crinone jeli aile hekimi yazsa da devlet karşılamıyor, karşılaması için kadın doğum uzmanının yazması gerekiyor.

Ya bakmadigim yer kalmadi canim inan bugun 8 tane falan gunluk ped degistirdim bunu artik normal goremiyorum yani az onced eacik pembe eengnde ve bayag geldi allah korusun dis gebelikten korkuyorum . Ben teti yaptim ama nedeni bu lekelenmelerdi bi de 3.gun transferi belki cikmaya bilir canim bnm 5.gun transferiydi bi iki gun daha bekle sen ve idrar tesgi yapma bence cikmiyo xunku kandir en dogrusu test yapcaksan kan vererek yap derim
Aradım mi kliniği lekelenme için fln

Ben en yakın merkeze damlamistim valla tahliller testler fln teferruat çok onları yaptır önce ben tıp fakültesinde rapor alırken yapılmıştı onları götürdüm direk başlandı yoksa beklersin çok adet tarihi kadar hem
aslında bugün ikinci günüm ve yarın ilçedeki hastaneden randevu almıştım hormon değerlerine falan baktırayım diyordum başka hangi testleri yaptırabilirim gitmişken onları da istesem?

Merhaba arkadaşlar ben de 23 Mayısta 5.gün embriyosu ile tek transfer oldum, test günümü 31Mayısa verdi doktorum, 8.günüme denk geliyor,burda bakıyorum genelde 10-12.güne vermiş doktorlar. Değişiyor mu bu durum gerçi 8.gün varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah öyle olur hepimiz mutlu haberleri alırız
Doktorun öyle söylediyse vardır bir bildiği canım. Zaten artıyor mu diye yine yapıldığı için öyle uygun görmüş olabilir. Amiin. Inşallah mutlu haberlere 🧚🏻‍♀️

aslında bugün ikinci günüm ve yarın ilçedeki hastaneden randevu almıştım hormon değerlerine falan baktırayım diyordum başka hangi testleri yaptırabilirim gitmişken onları da istesem?
Bende vardı neler isteniyo bulursam atym canım sana eşinin de yaptırması lazım onlar elinde olsun işin kolaylasir

Merhaba konu ilk açıldığından beri takip ediyorum sessizce :) hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , tedavi sürecinde olan arkadaşlara da kolaylıklar ve güzel haberler diliyorum.
Ben henüz yolun başındayım bugün iğnelerimin 3. günü , yarın kontrolüm var. Umarım biz de güzel haberler alırız

Bende vardı neler isteniyo bulursam atym canım sana eşinin de yaptırması lazım onlar elinde olsun işin kolaylasir
eşimin testleri var daha öncesinde de tedavi sürecinde yaptırdığımız tahlil sonuçları duruyor eğer sende varsa çok iyi olur yaptırabileceklerimi yarın hemen hallederim :)

Bak sen hormonlara baktr hatırladığım tam kan sayımı istiyo rubella igg ve rubella IGm bunlar özelde ekstradan amh istiyo bazı doktorlar başka ne vardı hatırlarsan yazarım

Kızlar çokkkk moralim bozuukkk:KK61: yarın olacak olan transferim iptal oldu, lh ve progesteron yüksek çıktı:mad:komalardayım
Canım hiç üzülme. Sana en uygun zamanda gelecekler. Biraz bekleme stresi artıyor ama tavsiyem yemek içmek istediğin zararlı şeyleri ye gez uyu bol bol. Kafana takıp stres olma ki degerlerin olumsuz etkilenmesin. Önemli olan pozitif sonucu görmek. Inşallah güzel olur her şey 🌼

Kızlar çokkkk moralim bozuukkk:KK61: yarın olacak olan transferim iptal oldu, lh ve progesteron yüksek çıktı:mad:komalardayım

ben de ohhs olmustum transferim iptal olmuştu, cok canim sıkılmıştı. Ama sonra dedim vardir bi hayir mutlaka. Belki o zaman taze transfer olsa tutmayacakti, geç olsun güç olmasin canım

Bak sen hormonlara baktr hatırladığım tam kan sayımı istiyo rubella igg ve rubella IGm bunlar özelde ekstradan amh istiyo bazı doktorlar başka ne vardı hatırlarsan yazarım
zaten amh değerini bende çok merak ettim burda öğrendim ilk kez daha önce hiç istenmedi

Back