İnşallah bugün 3. Günüm zaman geçmiyor sankiKesinlikle canım vardır ondada hayır. sağlıkla gelsin bebişlerimiz
İnşallah bugün 3. Günüm zaman geçmiyor sanki
O zamanda stres yumurta olcak mı dollencek mi 5. Güne gidebilecek mi hep bekliyoruz ama en zoru transferden sonra bekleyiş evetEn zoruda beklemek sanırım. İlk başlardı iğne ilaç kontrol derken anlaşılmıyor. Beklemek, hayal kurmak bazen tedirgin olmak kolay değil.
İlaç kullandığınız süre boyunca her 2 günde bir çağırması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Nerede tedavi görüyorsunuz. Benim de transferim dün oldu. 5 yumurta toplandı. 3 tanesi 5. Güne ulaştı.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın . İnşallah. Umudunuzu kaybetmeyin.Hayırlı olsun inşallah. Bana da bugün kan tahlili ve ultrasona bakıldı. Başlamakta sakınca görmedi doktor. Merional ve fostimon başlattı son 3 gün sabahta cedrotide diye bir ilaç. Fotimon 2 kutu kullanacağım her seferde ama. Amh düşüklüğü var bende. Hatta yerlerde9 gün bu şekilde bir çizelge verdi. Sonra bakılacak uygun görürse çatlama iğnesi yapacağız denildi. Arada hiç kontrole çağırmadı. Şaşırdım. Sizin nasıl ? Bir poşet ilaç gözüm korktu ama bakalım şu güzel ayın hürmetine belki güzel sonuçlar alırız.
Ay hadi güzel haberlere diyelim inşallah... :) Bilmiyorum böyle bir durum oldu benim tedavimde. Artık yapacak pek bir şeyim yokİlaç kullandığınız süre boyunca her 2 günde bir çağırması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Nerede tedavi görüyorsunuz. Benim de transferim dün oldu. 5 yumurta toplandı. 3 tanesi 5. Güne ulaştı.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın . İnşallah. Umudunuzu kaybetmeyin.
Evet canım ilaçlar ciddi hormon içeriyi iki günde bir gidilip hem hormon testi veriyoruz ona göre iki günlük yine liste. Çok mu düşüktü amh bnce onu dert etme o kadarAy hadi güzel haberlere diyelim inşallah... :) Bilmiyorum böyle bir durum oldu benim tedavimde. Artık yapacak pek bir şeyim yokİzmir de Tavmergen ivf de perşembe kontrole gideceğim. Amh nız kaç sizin. Var mı bilginiz?
Evet düşüktü baya amh ım. Bu gerekçe ile başladık. Ama bu muayene olmama olayı beni endişelendiriyorEvet canım ilaçlar ciddi hormon içeriyi iki günde bir gidilip hem hormon testi veriyoruz ona göre iki günlük yine liste. Çok mu düşüktü amh bnce onu dert etme o kadar
Yumurta uyarılıyor zaten tüp bebeğin amacı bu gonal f kullanılır genelde tabi doktorunuz daha iyisini bilir. Umarım güzel sonuçlar alırsın zor bı süreç çok sabir istiyoEvet düşüktü baya amh ım. Bu gerekçe ile başladık. Ama bu muayene olmama olayı beni endişelendiriyorBakalım artık 2 gün kaldı
Ganolf vermedi bana fostimon ve merional diye iki ilacı karıştırıp tek su ile vuruluyorum. Sanırım buralarda okuduğum uyarıcılığı biraz daha düşük. Ama ne olursa olsun ciddi hormon alıyoruz. Bugün pıhtılaşma süresi ile ilgili bir teste bakıldı. Aptt düşük normal aralıktan. Moralim bozuluyor. Kan verirkende aksilikler oldu. İğneden iğrendim. Ama daha çook yol var gidecek. Velhasıl mutsuzum bugün bayaYumurta uyarılıyor zaten tüp bebeğin amacı bu gonal f kullanılır genelde tabi doktorunuz daha iyisini bilir. Umarım güzel sonuçlar alırsın zor bı süreç çok sabir istiyo
İlk tedavinin mi bu senin de buradan okuyarak öğreniyoruz işte beni mesela kan tutuyor anksiyete var bide bende hemşire iğneleri anlatırken basliyodum ah yapmaya. Merak etme pozitif düşün gittiğin kliniğe güven daha ne testler yapilcak ooo :) güzel haberi alalım yeter günler geçmiyor şuan sonuç içinGanolf vermedi bana fostimon ve merional diye iki ilacı karıştırıp tek su ile vuruluyorum. Sanırım buralarda okuduğum uyarıcılığı biraz daha düşük. Ama ne olursa olsun ciddi hormon alıyoruz. Bugün pıhtılaşma süresi ile ilgili bir teste bakıldı. Aptt düşük normal aralıktan. Moralim bozuluyor. Kan verirkende aksilikler oldu. İğneden iğrendim. Ama daha çook yol var gidecek. Velhasıl mutsuzum bugün bayagüzel haberler duyunca biraz moralim düzeliyor. Tedavide sona gelmekte büyük bir yol gitmiş olmak demek. Umarım tedavi sonucunuz da güzel olur.
İlk tedavim. Yumurta takibi bile yaptırmadım daha önce. Ne gebelik ne düşük ne aşılama filan sıfır işlem. Bir anda tüp bebeğin için de buldum kendimi. Anlamadım. Aynen ben evde dahi yapamıyorum hormon iğnelerini. Az önce de ağrısı hafiflesin akşama hazır olsun diye biraz buz tuttumİlk tedavinin mi bu senin de buradan okuyarak öğreniyoruz işte beni mesela kan tutuyor anksiyete var bide bende hemşire iğneleri anlatırken basliyodum ah yapmaya. Merak etme pozitif düşün gittiğin kliniğe güven daha ne testler yapilcak ooo :) güzel haberi alalım yeter günler geçmiyor şuan sonuç için
Aynı ben bı kere bile takip yapılmadı aşılama yok hiç gebelik yok bizim de en sonunda fakülteye gittim direk rapor verdiler tüp bebek diye eşimin sayı problemi vardı. Valla suan sadece sonuca odakliyim ins iğne görmem bı daha tedavide tek ümidim o 4 tane daha a kalite var dondurulmuş birinden biri tutar umarım yaaİlk tedavim. Yumurta takibi bile yaptırmadım daha önce. Ne gebelik ne düşük ne aşılama filan sıfır işlem. Bir anda tüp bebeğin için de buldum kendimi. Anlamadım. Aynen ben evde dahi yapamıyorum hormon iğnelerini. Az önce de ağrısı hafiflesin akşama hazır olsun diye biraz buz tuttumsabah akşam da iğneler. Yatın dinlenin. Bilmiyorum tabi devam eden ilaç oluyor mu sonrasında ama. Başlangıç gibi değildir sanırım olsa bile. Keyif yapın. Bebek ağlamaları ile bölünecek uykularınızı düşünün :) inşallah iyi olacaktır her şey demekten başka ne gelir ki elden.
İnşallah canım eminim diğerlerine gerek bile kalmayacaktır. Diğerlerini döndürüp belki ihtiyaç olursa ileride kullanabilirsiniz en azından daha az iğne ve prosedürle...Aynı ben bı kere bile takip yapılmadı aşılama yok hiç gebelik yok bizim de en sonunda fakülteye gittim direk rapor verdiler tüp bebek diye eşimin sayı problemi vardı. Valla suan sadece sonuca odakliyim ins iğne görmem bı daha tedavide tek ümidim o 4 tane daha a kalite var dondurulmuş birinden biri tutar umarım yaa
Bir daha iğne olmuyor dondurulmuslarla tedavide hazır olmuş oluyor herşey o açıdan evet çok çok iyi bekleyip gorucezİnşallah canım eminim diğerlerine gerek bile kalmayacaktır. Diğerlerini döndürüp belki ihtiyaç olursa ileride kullanabilirsiniz en azından daha az iğne ve prosedürle...
Amh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.Evet canım ilaçlar ciddi hormon içeriyi iki günde bir gidilip hem hormon testi veriyoruz ona göre iki günlük yine liste. Çok mu düşüktü amh bnce onu dert etme o kadar
Amh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.Ay hadi güzel haberlere diyelim inşallah... :) Bilmiyorum böyle bir durum oldu benim tedavimde. Artık yapacak pek bir şeyim yokİzmir de Tavmergen ivf de perşembe kontrole gideceğim. Amh nız kaç sizin. Var mı bilginiz?
O kadar da kötü değil tablonun bence ins güzel sonuç alırsın kaç yumurtan toplanmıştı transferin oldu muAmh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.
Amh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.
Transferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallahO kadar da kötü değil tablonun bence ins güzel sonuç alırsın kaç yumurtan toplanmıştı transferin oldu mu
Benim transferim Pazartesi günü oldu. Estradiol en son 600 küstürdü. Lh 9 civarlarındadır. Moralini hiç bozma. İğneler bu süreçte çok önemli. Birde pozitif olma. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.sen ne durumdasın suanda, benımde senın kıne cok benzer hıkayem. tup bebege baslamadan once fsh 20 cıktı cok moralım bozuldu. en son estadrıol 200 du ve lh ım 2.60 oldu. degerler nasıl doktor hıc soylemedı fıkrını ve ıgnelere devam dedı ama hıc umıtlı degılım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?