- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Merhaba, bende gonal f 250 mg ile dün başladım, hepimize hayırlı olsunMerhabalar bende bugün başladım tedaviye ilk olacak benim de . Gonal f 225 mg ile başladım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bende gonal f 250 mg ile dün başladım, hepimize hayırlı olsunMerhabalar bende bugün başladım tedaviye ilk olacak benim de . Gonal f 225 mg ile başladım bende
Moralimizi yüksek tutmalıyız pozitifi düşünelim ki sunucumuz pozitif olsun kizlarKızlar benim amh değerime bugüne kadar hiç bi doktor bakmadı istemedi benden. Acaba amh düşükse bi belirtisi varmı bende onumu görmediler.
Hayirli olsun insallah guzel haberlerimizide paylasiriz bayramda hepimiz haberi almis oluruz heraldeMerhaba, bende gonal f 250 mg ile dün başladım, hepimize hayırlı olsun
Arkadaşım hiç korkma dün benim ilk ignemi hemşire yaptı bugün kendim yaptım yapmadan önce youtubetan videolu anlatımını izleyebilirsinMerhaba kızlar ben de yarın ilk iğnemi olucam korkuyrm nasıl yapcam bilmiyrm yakıyo diyen de var bişey hissetmiyorm diyende. İnş bu sıkıntılarımızın sonu mutlu biter. İki poşet ilaç aldık bunların hepsini olacaksam yandım valla ben yapamam heralde kendime
Hiç korkma bebğini dusun ona kavusmak icin yapiyorsun ben hep onu dusunerek yaptim bu ignelerin bu stresin sonunda her bir ignede daha cok yaklastigimi hissederek yaptim hic korkma aksine mutlu olarak yapArkadaşım hiç korkma dün benim ilk ignemi hemşire yaptı bugün kendim yaptım yapmadan önce youtubetan videolu anlatımını izleyebilirsin
Bende ganol f kullandim 300 dozum 26 yumurtalarim alindi donduruldu pazarteside ameliyatim var Allahim yardim eder dualarimizi kabul ederMerhaba, bende gonal f 250 mg ile dün başladım, hepimize hayırlı olsun
Şimdi ezan okunuyor bütün dualarım hepimiz icinBende ganol f kullandim 300 dozum 26 yumurtalarim alindi donduruldu pazarteside ameliyatim var Allahim yardim eder dualarimizi kabul eder
Evett ben de tarihini hesaplamıştım nasipse bayrama denk geliyor çifte bayram yaparız insallahHayirli olsun insallah guzel haberlerimizide paylasiriz bayramda hepimiz haberi almis oluruz heralde
Moralimizi yüksek tutmalıyız pozitifi düşünelim ki sunucumuz pozitif olsun kizlar
InsallahhhhhhBayramımız çifte mutluluk olsun inş
cetrodite yi kendın mı yapıyosunBenimde yarın kontrolüm var büyük ihtimal perşembe opu olacak. Yalnız çok fazla akıntım var bu yumoşlar kendiliğinde çatlıcak diye aklım cıkıyor. Cetrodite kullanıyorum gerçi ama yinede tedirginim
cetrodite yi kendın mı yapıyosun
Canim col tesekkurederim hepimiz ins bebisleri kucagimiza aliriz. Bugun doktora gittim bi mucoze oldu rshim kalinligi 11.2 mm olmus carsamba gunu toplayacaklar . Yumurtalar 3 4 tane az 22 mm iki tane var. Bakalim kismet bu ana gelebilmek cok mutluluk verici ins sonucuda guzel olur. Bugun catlatma ignesi vurulcamUmarım hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize canım ❤ Ameliyattan kastın laparoskopi ve histereskopiyse benim arkadasımda oldu onunda rahimi hemen kalınlaşmadı bi kaç ilaç kullandı ama canını sıkma rabbim hayırlı şekilde sağlıkla versin inşallah. Yol yorucu ve yıpratıcı güçlü olmak zorundayız
Canim col tesekkurederim hepimiz ins bebisleri kucagimiza aliriz. Bugun doktora gittim bi mucoze oldu rshim kalinligi 11.2 mm olmus carsamba gunu toplayacaklar . Yumurtalar 3 4 tane az 22 mm iki tane var. Bakalim kismet bu ana gelebilmek cok mutluluk verici ins sonucuda guzel olur. Bugun catlatma ignesi vurulcam
Ben oldum cnm hic korkma laparoskopi ve h8steroskopi yapmisti hic uzulme skma canini sonucu guzel olcakMerhaba hayirli olsun inşallah güzel haberler verirsiniz bize bende şuan tedavi aşamasindayim ben Gonal-f 300IU kullandim yumurtalarim toplandi 26 Nisanda pazarteside histeroskopi ameliyati olacagim