• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Merhaba kızlar ben de yarın ilk iğnemi olucam korkuyrm nasıl yapcam bilmiyrm yakıyo diyen de var bişey hissetmiyorm diyende. İnş bu sıkıntılarımızın sonu mutlu biter. İki poşet ilaç aldık bunların hepsini olacaksam yandım valla ben yapamam heralde kendime
Arkadaşım hiç korkma dün benim ilk ignemi hemşire yaptı bugün kendim yaptım yapmadan önce youtubetan videolu anlatımını izleyebilirsin

Arkadaşım hiç korkma dün benim ilk ignemi hemşire yaptı bugün kendim yaptım yapmadan önce youtubetan videolu anlatımını izleyebilirsin
Hiç korkma bebğini dusun ona kavusmak icin yapiyorsun ben hep onu dusunerek yaptim bu ignelerin bu stresin sonunda her bir ignede daha cok yaklastigimi hissederek yaptim hic korkma aksine mutlu olarak yap

Hayirli geceler kizlar kisaca bende paylasmal istedim. Endometeiozis hastasiyim kisti aldilar ama 6/7aydan beri deniyoruz hamile kalamdim:( en son tüp bebek tedavisine basladik esimde bi sorun yok. Benim degerlerde hersey iyi. Sade prolaktin degerim biraz yuksek. Dr dedi olabiliyo bazen. Neyse yaklasik bir haftadir progynova kullaniyorum rahim duvari kalinlassin diye gobegim sisti afedersiniz bak.. bile sisti rahat uyuamiyoru agrim var ama ramazan ayinin yüzü suyu hurmetine insallah nasipse saglikli hayirli bebislerimiz olur insallah igneleride aldim haftaya adetim gelince ignelere baslicam dr demistiki taze sperm yerlestirmicez yani dondurcakalr mi anlamadim. Daha zaten yumurtlari filan almadialr.bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.

Yurtisidna yasiyorum burda yaptiriyorum hersey cok pahali insallah yapabiliriz herseyi.

Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden amin

Mayis adaylari nasıl gidiyor tüp bebek hazırlıkları durmuş topik nerdesiniz :dondurma:

ben bugun kontrole gıttım ama çok parlak degıl sanırım. sag da hıc yok solda 4 af dedı AF ne demek acaba bılen varmı. e2 ye bakıldı ve bacaktan ıgneye basladım. sızde nasıl durumlar

Benimde yarın kontrolüm var büyük ihtimal perşembe opu olacak. Yalnız çok fazla akıntım var bu yumoşlar kendiliğinde çatlıcak diye aklım cıkıyor. Cetrodite kullanıyorum gerçi ama yinede tedirginim 😕

Umarım hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize canım ❤ Ameliyattan kastın laparoskopi ve histereskopiyse benim arkadasımda oldu onunda rahimi hemen kalınlaşmadı bi kaç ilaç kullandı ama canını sıkma rabbim hayırlı şekilde sağlıkla versin inşallah. Yol yorucu ve yıpratıcı güçlü olmak zorundayız 🌸
Canim col tesekkurederim hepimiz ins bebisleri kucagimiza aliriz. Bugun doktora gittim bi mucoze oldu rshim kalinligi 11.2 mm olmus carsamba gunu toplayacaklar . Yumurtalar 3 4 tane az 22 mm iki tane var. Bakalim kismet bu ana gelebilmek cok mutluluk verici ins sonucuda guzel olur. Bugun catlatma ignesi vurulcam

Canim col tesekkurederim hepimiz ins bebisleri kucagimiza aliriz. Bugun doktora gittim bi mucoze oldu rshim kalinligi 11.2 mm olmus carsamba gunu toplayacaklar . Yumurtalar 3 4 tane az 22 mm iki tane var. Bakalim kismet bu ana gelebilmek cok mutluluk verici ins sonucuda guzel olur. Bugun catlatma ignesi vurulcam

Cok sevindim canım umarım herşey cok güzel ilerler. Benimde perşembe olucak büyük ihtimal toplama işlemim yakın zamanlarda gidiyoruz ☺️

Merhaba hayirli olsun inşallah güzel haberler verirsiniz bize bende şuan tedavi aşamasindayim ben Gonal-f 300IU kullandim yumurtalarim toplandi 26 Nisanda pazarteside histeroskopi ameliyati olacagim😭
Ben oldum cnm hic korkma laparoskopi ve h8steroskopi yapmisti hic uzulme skma canini sonucu guzel olcak

Back