Benimde ctesi oldu transferim ptesi test günüm ctesi yapicam sanırım 23 yumurta toplandı benimde 20si olgundu 15 tanesi dollendi 5 tane a kalite seçip dondurduk 1 tanesi içimde şuan napiyoz bilmemTransferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallah
Taze oldu senin o zaman ben çok istemiştim taze olsun da 2 ay dinlendirdi hayırlısı olsun hepimiz icinTransferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallah
Geçmiş olsun sayıya takılma canım kalite önemli zaten 1 tane bile olsa yeter iyi düşün iyi olsun skma caniniSelam arkadasla az once Opu dan ciktim bnd rezerv dusuklugu vardi o kdr ilaca.ragmen sdc 4 tane toplandihala hastanedeyim ins sonuclar iyi olur benm hic secme sansm yok o kdrntledaviyecragmen boyle olmaai moral bozuklugu yapio surekli aglak moddayim ins hepimizin dualari kabul olur ya rabbm
Merhaba benim de transferim 13 ünde oldu kendinizde bir değişiklik var mı taze miydi dondurulmuş muBenim transferim Pazartesi günü oldu. Estradiol en son 600 küstürdü. Lh 9 civarlarındadır. Moralini hiç bozma. İğneler bu süreçte çok önemli. Birde pozitif olma. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Ah ah aradım. Ancak doktor böyle öngördü durum bu dediler. Yarın gideceğim belli olacak korkuyorum çok. Benim amh 0.2 fsh 6 gibiydi ama ne oldu şu an bilemiyorum hiç. Yani bu kadar zor süreçte bir de her gün bunun stresini yaşadımAmh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.
Kendi derdime düşüp size geçmiş olsun bile dememişimAmh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.
inşallah guzel haberler alıp bızede verırsınTransferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallah
Selam arkadasla az once Opu dan ciktim bnd rezerv dusuklugu vardi o kdr ilaca.ragmen sdc 4 tane toplandihala hastanedeyim ins sonuclar iyi olur benm hic secme sansm yok o kdrntledaviyecragmen boyle olmaai moral bozuklugu yapio surekli aglak moddayim ins hepimizin dualari kabul olur ya rabbm
1 tane bile toplanabilenler var okuduğum. Rabbim işini rast getirsin. Yine okuduğum kadarıyla önemli olan kalite. Benim de aynı problemim var amh düşük. Ben de deli gibi korkuyorum. Ama elden de bir şey gelmiyorSelam arkadasla az once Opu dan ciktim bnd rezerv dusuklugu vardi o kdr ilaca.ragmen sdc 4 tane toplandihala hastanedeyim ins sonuclar iyi olur benm hic secme sansm yok o kdrntledaviyecragmen boyle olmaai moral bozuklugu yapio surekli aglak moddayim ins hepimizin dualari kabul olur ya rabbm
Bir de Amh nız bence de çok iyi :) doktor o civarda olsaydı aşılama alternatifini daha çok önerecekti bize. Bence güzel sonuçlar alacaksınız inşallahAmh 1.53 dü, fsh 11.5 du ama stresten 2 ayda fsh24.5 oldu. Tedaviye başladığımda Fsh 16ydı. Sol yumurtalıklarımda kis var ve hiç yumurta yok. Sağ taraftan aldılar . Sana tavsiyem tedavi gördüğün yeri araman. Mümkün değil çağırmamaları. Estradiol ve Lh değerlerine bakıyorlar. Yumurtalarının takibini yapmadan kafalarına göre iğne veremezler. Allah korusun herşey olabilir. Arayıp görüş. Bu dönemde anladığım en büyük hayat dersi “ ağlamayana meme vermiyorlar” . Herkes bi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu kadar mühim ve ağır bir sürecin peşini bırakma.
Güzel haberlerini bekliyorum, benim karnımda ağrı var sadece adet olacakmış gibi. Çok su içiyorum. Normalde bu kadar içmem sanırım bağırsaklarım hızlandı. Onun dışında bir belirti göremedimBenimde ctesi oldu transferim ptesi test günüm ctesi yapicam sanırım 23 yumurta toplandı benimde 20si olgundu 15 tanesi dollendi 5 tane a kalite seçip dondurduk 1 tanesi içimde şuan napiyoz bilmem
İnşallah canım benim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallaaahhhjBir de Amh nız bence de çok iyi :) doktor o civarda olsaydı aşılama alternatifini daha çok önerecekti bize. Bence güzel sonuçlar alacaksınız inşallah
Tazeydi, karnım ağrıyor sadece. Diğer mesajlarda da belirttim. Normalde çok su içmiyorum. Hemşirem özellikle uyardı 2-3lt su içeceksin diye. Acaba şu aralar çok su içiyorum diye mi bu ağrı bilmiyorum. Birde crinone jel kullanıyorum. Kullanan var mı ? İnşallaj gebelik olursa da 8 ile 12 hafta arası kullanmam gerektiği söylendiMerhaba benim de transferim 13 ünde oldu kendinizde bir değişiklik var mı taze miydi dondurulmuş mu
Valla wcye 5dkda bir gdyrm bende o bile tedirgin ediyor benim belim çok ağrıyor kasıklarda bsy yok inşallah hep beraber güzel haber alalımGüzel haberlerini bekliyorum, benim karnımda ağrı var sadece adet olacakmış gibi. Çok su içiyorum. Normalde bu kadar içmem sanırım bağırsaklarım hızlandı. Onun dışında bir belirti göremedim
Cok sagol cnm gdce 12den sonra biai yemiosun sabah saatin gelince laiyolar anestszi oliyosun benim icin kolay degil cnk yumurtaliklarmda agri oldu yannca bu sureci cok sevmedim tabiki biraz agrim var yarna normale donerim insallah bugunden itibaren 14 adet progesteron igneso verdi ve fitilleri bi aspirin agri kesici bi de folik asot bakalim kismet ins emeklermz bosa gitmez ama bu opu olayi moralman beni cok gerdi nedense4 tane olsun saglıklı olsun kalitelı olsun , moralını bozma. opu nasıl bı surec anestezıden sonra nekadar sure hastanede kalıyosun yada oncesınde ac mı oluyorsun
Benim dondurulmuş konuldu karnımda ağrı da Yok benim belirti arıyorum galiba ben jel değil de progestan kullanıyorum fitil şeklinde ama jel kullananları duydum test gününüz ne zamanTazeydi, karnım ağrıyor sadece. Diğer mesajlarda da belirttim. Normalde çok su içmiyorum. Hemşirem özellikle uyardı 2-3lt su içeceksin diye. Acaba şu aralar çok su içiyorum diye mi bu ağrı bilmiyorum. Birde crinone jel kullanıyorum. Kullanan var mı ? İnşallaj gebelik olursa da 8 ile 12 hafta arası kullanmam gerektiği söylendi
Sakin ol öncelikleKızlar yarın opu olacak. Garip bi ruh hali içindeyim tek düşüncem sonrasında ağrısı oluyormu acaba? Sanki kendimi hiç tüp bebek tedavisinde gibi hissetmiyorum
Sakin ol öncelikleOpu de benim ağrım olmadı heyecan yaptım sanırım ben bşe hissetmiyorsun bile sadece hassasiyet oluyor ama ben ohss oldum sonradan orası ayrı Rahat olmak önemli diyorlar zaten ama insan rahat olamıyor elinde değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?