Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Transferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallah
Benimde ctesi oldu transferim ptesi test günüm ctesi yapicam sanırım 23 yumurta toplandı benimde 20si olgundu 15 tanesi dollendi 5 tane a kalite seçip dondurduk 1 tanesi içimde şuan napiyoz bilmem

Transferim oldu, 5 yumurtam vardı 2 tanesi 4. Gün durdu. 3 tane ile 5. Güne çıktık. 1 tanesi 5aa ,2 tanesi 5ab kalitedeydi. AA ile transfer yapıldı. Ableri dondurduk. Haftaya Çarşamba tahlilim olucak inşallah
Taze oldu senin o zaman ben çok istemiştim taze olsun da 2 ay dinlendirdi hayırlısı olsun hepimiz icin

Selam arkadasla az once Opu dan ciktim bnd rezerv dusuklugu vardi o kdr ilaca.ragmen sdc 4 tane toplandi hala hastanedeyim ins sonuclar iyi olur benm hic secme sansm yok o kdrntledaviyecragmen boyle olmaai moral bozuklugu yapio surekli aglak moddayim ins hepimizin dualari kabul olur ya rabbm

Geçmiş olsun sayıya takılma canım kalite önemli zaten 1 tane bile olsa yeter iyi düşün iyi olsun skma canini

Merhaba benim de transferim 13 ünde oldu kendinizde bir değişiklik var mı taze miydi dondurulmuş mu

Ah ah aradım. Ancak doktor böyle öngördü durum bu dediler. Yarın gideceğim belli olacak korkuyorum çok. Benim amh 0.2 fsh 6 gibiydi ama ne oldu şu an bilemiyorum hiç. Yani bu kadar zor süreçte bir de her gün bunun stresini yaşadım ( Yarın gittiğimde konuşacağım doktorla.

Kendi derdime düşüp size geçmiş olsun bile dememişim umarım iyi olur sizin içinde her şey... Rabbim kolaylaştırsın inşallah...

4 tane olsun saglıklı olsun kalitelı olsun , moralını bozma. opu nasıl bı surec anestezıden sonra nekadar sure hastanede kalıyosun yada oncesınde ac mı oluyorsun

1 tane bile toplanabilenler var okuduğum. Rabbim işini rast getirsin. Yine okuduğum kadarıyla önemli olan kalite. Benim de aynı problemim var amh düşük. Ben de deli gibi korkuyorum. Ama elden de bir şey gelmiyor inşallah sonu güzel olur canım . Iyi haberlerini bekliyoruz...

Bir de Amh nız bence de çok iyi :) doktor o civarda olsaydı aşılama alternatifini daha çok önerecekti bize. Bence güzel sonuçlar alacaksınız inşallah

Benimde ctesi oldu transferim ptesi test günüm ctesi yapicam sanırım 23 yumurta toplandı benimde 20si olgundu 15 tanesi dollendi 5 tane a kalite seçip dondurduk 1 tanesi içimde şuan napiyoz bilmem
Güzel haberlerini bekliyorum, benim karnımda ağrı var sadece adet olacakmış gibi. Çok su içiyorum. Normalde bu kadar içmem sanırım bağırsaklarım hızlandı. Onun dışında bir belirti göremedim

Merhaba benim de transferim 13 ünde oldu kendinizde bir değişiklik var mı taze miydi dondurulmuş mu
Tazeydi, karnım ağrıyor sadece. Diğer mesajlarda da belirttim. Normalde çok su içmiyorum. Hemşirem özellikle uyardı 2-3lt su içeceksin diye. Acaba şu aralar çok su içiyorum diye mi bu ağrı bilmiyorum. Birde crinone jel kullanıyorum. Kullanan var mı ? İnşallaj gebelik olursa da 8 ile 12 hafta arası kullanmam gerektiği söylendi

Güzel haberlerini bekliyorum, benim karnımda ağrı var sadece adet olacakmış gibi. Çok su içiyorum. Normalde bu kadar içmem sanırım bağırsaklarım hızlandı. Onun dışında bir belirti göremedim
Valla wcye 5dkda bir gdyrm bende o bile tedirgin ediyor benim belim çok ağrıyor kasıklarda bsy yok inşallah hep beraber güzel haber alalım

4 tane olsun saglıklı olsun kalitelı olsun , moralını bozma. opu nasıl bı surec anestezıden sonra nekadar sure hastanede kalıyosun yada oncesınde ac mı oluyorsun
Cok sagol cnm gdce 12den sonra biai yemiosun sabah saatin gelince laiyolar anestszi oliyosun benim icin kolay degil cnk yumurtaliklarmda agri oldu yannca bu sureci cok sevmedim tabiki biraz agrim var yarna normale donerim insallah bugunden itibaren 14 adet progesteron igneso verdi ve fitilleri bi aspirin agri kesici bi de folik asot bakalim kismet ins emeklermz bosa gitmez ama bu opu olayi moralman beni cok gerdi nedense

Benim dondurulmuş konuldu karnımda ağrı da Yok benim belirti arıyorum galiba ben jel değil de progestan kullanıyorum fitil şeklinde ama jel kullananları duydum test gününüz ne zaman

Kızlar yarın opu olacak. Garip bi ruh hali içindeyim tek düşüncem sonrasında ağrısı oluyormu acaba? Sanki kendimi hiç tüp bebek tedavisinde gibi hissetmiyorum

Kızlar yarın opu olacak. Garip bi ruh hali içindeyim tek düşüncem sonrasında ağrısı oluyormu acaba? Sanki kendimi hiç tüp bebek tedavisinde gibi hissetmiyorum
Sakin ol öncelikle Opu de benim ağrım olmadı heyecan yaptım sanırım ben bşe hissetmiyorsun bile sadece hassasiyet oluyor ama ben ohss oldum sonradan orası ayrı Rahat olmak önemli diyorlar zaten ama insan rahat olamıyor elinde değil bence

Aynen canım rahat olmak önemlidir ama olamıyor insan umarım agrım olmaz. 1 hafta agrısı olanlar oluyormus korktum açıkcası o agrıyla nasıl transfer olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…