Canim cok gecmis olsun ayni surecten gectim once ameliyat oldum . Sonra ignelere basladim rahim inceydi kalinlasti ilaclar ise yariyor. Benmde sorun sadece 3 adet folikul var. Carsamba alincak kismetse inss embriyo olsun die dua ediyorum. Zorlu bi surec ama birbirimize destek olacagiz bizi bizden baska kimse anlayamazHayirli geceler kizlar kisaca bende paylasmal istedim. Endometeiozis hastasiyim kisti aldilar ama 6/7aydan beri deniyoruz hamile kalamdimen son tüp bebek tedavisine basladik esimde bi sorun yok. Benim degerlerde hersey iyi. Sade prolaktin degerim biraz yuksek. Dr dedi olabiliyo bazen. Neyse yaklasik bir haftadir progynova kullaniyorum rahim duvari kalinlassin diye gobegim sisti afedersiniz bak.. bile sisti rahat uyuamiyoru agrim var ama ramazan ayinin yüzü suyu hurmetine insallah nasipse saglikli hayirli bebislerimiz olur insallah igneleride aldim haftaya adetim gelince ignelere baslicam dr demistiki taze sperm yerlestirmicez yani dondurcakalr mi anlamadim. Daha zaten yumurtlari filan almadialr.bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Yurtisidna yasiyorum burda yaptiriyorum hersey cok pahali insallah yapabiliriz herseyi.
Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden amin
hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerını alırızCanim cok gecmis olsun ayni surecten gectim once ameliyat oldum . Sonra ignelere basladim rahim inceydi kalinlasti ilaclar ise yariyor. Benmde sorun sadece 3 adet folikul var. Carsamba alincak kismetse inss embriyo olsun die dua ediyorum. Zorlu bi surec ama birbirimize destek olacagiz bizi bizden baska kimse anlayamaz
Evet canım doktorum kendin yapbilirsin dedi. Acaba yanlışmı yönlendirdihastanedemi yaptırmalıydım
Yok kendin yapıyorsun ztn iğneleri canımEvet canım doktorum kendin yapbilirsin dedi. Acaba yanlışmı yönlendirdihastanedemi yaptırmalıydım
Koldan veya bacaktan cetrotide hiç duymadım göbekten yapılıyor ignelerbende kendım yapıcam , bazıları koldan yapıyormus bana bacakran dedı sen nerden yapıyosun
bende kendım yapıcam , bazıları koldan yapıyormus bana bacakran dedı sen nerden yapıyosun
Yok kendin yapıyorsun ztn iğneleri canım
aaa bana bacagından yap dedıler ust baldırdan yapıyorum. her sbah 11 de yapıcakmışım ama saatı kaçırma dıye ozellıkle tembıhlıyorlar
Benim igneler akşam 5 gonal 6 cetrotide böyleydi ilk defa sabah duyuyorum genel de akşam oluyor herkesin ve göbekten bacaktan niye acaba etkisi için ztn göbekten ya neyse doktor bilir en iyisiniPeki hangi saatte yaptın canım sen. Ben sabah 9da yapıyorum bu sabah uyuyakalmısım 9:30 gibi yaptım bişey olma inşallah
İns güzel sonuç alırsın opu ne zamanAradım bende hastaneyi 1 saat öncesi ve sonra etkilemez dediler hayırlısı artık yarın kontrolüm var bakalım.☺
ben de cetrotide iğneyi sabah yapıyordum 9 -9 buçuk gibi yap demişlerdi öyle oldu hepGöbeğimden yapıyorum canım diğer hormon iğneler gibi sabah 9da yapıyorum. Bende baya baktın herkes akşam yapıyormus bana sabah dediler bende anlamadım.
Benim igneler akşam 5 gonal 6 cetrotide böyleydi ilk defa sabah duyuyorum genel de akşam oluyor herkesin ve göbekten bacaktan niye acaba etkisi için ztn göbekten ya neyse doktor bilir en iyisini
İns güzel sonuç alırsın opu ne zaman
ben de cetrotide iğneyi sabah yapıyordum 9 -9 buçuk gibi yap demişlerdi öyle oldu hep
Herkesin farklı demek ki canım doktorun vardr bı bildiği elbetBugun ilk igneyi hemsire kendi yapti yatin yapicagim yeride daire icine aldi hatta :)
Hadi bklm ins geçsin bı an önce ztn opu kolay bol bol yumurtan çıksın insYarın kontrolü var canım perşembe büyük ihtimal opu olucak. Yarın netleşicek
Hadi bklm ins geçsin bı an önce ztn opu kolay bol bol yumurtan çıksın ins
Hayırlısı neyse o bende taze istiyodum dondurulmuş olduAmin inşallah
Kesinlikle canım vardır ondada hayır. sağlıkla gelsin bebişlerimizHayırlısı neyse o bende taze istiyodum dondurulmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?