Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canim cok gecmis olsun ayni surecten gectim once ameliyat oldum . Sonra ignelere basladim rahim inceydi kalinlasti ilaclar ise yariyor. Benmde sorun sadece 3 adet folikul var. Carsamba alincak kismetse inss embriyo olsun die dua ediyorum. Zorlu bi surec ama birbirimize destek olacagiz bizi bizden baska kimse anlayamaz

hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerını alırız

bende kendım yapıcam , bazıları koldan yapıyormus bana bacakran dedı sen nerden yapıyosun

Göbeğimden yapıyorum canım diğer hormon iğneler gibi sabah 9da yapıyorum. Bende baya baktın herkes akşam yapıyormus bana sabah dediler bende anlamadım.

aaa bana bacagından yap dedıler ust baldırdan yapıyorum. her sbah 11 de yapıcakmışım ama saatı kaçırma dıye ozellıkle tembıhlıyorlar

aaa bana bacagından yap dedıler ust baldırdan yapıyorum. her sbah 11 de yapıcakmışım ama saatı kaçırma dıye ozellıkle tembıhlıyorlar

Aradım bende hastaneyi 1 saat öncesi ve sonra etkilemez dediler hayırlısı artık yarın kontrolüm var bakalım.

Peki hangi saatte yaptın canım sen. Ben sabah 9da yapıyorum bu sabah uyuyakalmısım 9:30 gibi yaptım bişey olma inşallah
Benim igneler akşam 5 gonal 6 cetrotide böyleydi ilk defa sabah duyuyorum genel de akşam oluyor herkesin ve göbekten bacaktan niye acaba etkisi için ztn göbekten ya neyse doktor bilir en iyisini

Benim igneler akşam 5 gonal 6 cetrotide böyleydi ilk defa sabah duyuyorum genel de akşam oluyor herkesin ve göbekten bacaktan niye acaba etkisi için ztn göbekten ya neyse doktor bilir en iyisini

Bugun ilk igneyi hemsire kendi yapti yatin yapicagim yeride daire icine aldi hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…