Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol dua et canım hayırlısıyla tutunsun bebislerimizKızlar 6.gunumdeyım,karnım aynı regl olcakmısım gıbı agrıyor ,cok korkuyorum
Canım ananas kivi dut kurusu kabak çekirdeği ✌✌✌✌Kizlae ben biyerde havuc suyu okumustum iyi gelir diye her sabah 1 su bardagi iciyorum ayrica kurumeyve kuruyemis sezon meyveleri tuketiyorum ayrica aksam mercimek nohut protein agirlikli besleniyorum sizin ekstra varmi bildiginiz
Kızlar 6.gunumdeyım,karnım aynı regl olcakmısım gıbı agrıyor ,cok korkuyorum
Al benden de o kadar, 3 haziranda bu gurupta nüfus patlaması olsun inşallahCabim benimde 24nde oldu transfer bana 6 sini verdiler acile gidip verin diye ama ben 3 nde 10.gunde yaptiricam kocamida ikna ettim :)
merhabalar canımm hoşgeldin.Fazla düşünme diyeceğim ama biraz zor.Güzel düşün güzel olsunmerhabalarr bebemide aldım geldim haftaya perşembe test günüm bakalım nasıl bekliycem
Kızlar umutsuzluk yok bebislerimiz tutunacak bize, hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var düşürmeyelim kendimizi, testin pozitif olduğu anı düşünelim bak nasıl güzel bisey o anBenimde 6. Günüm canım benimde arada agrıyor karnım şiddetli sonra geçiyor. İlk günler daha umutluydum ama agrılar oldugundan beri korkuya döndü umutlarım
Kızlar umutsuzluk yok bebislerimiz tutunacak bize, hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var düşürmeyelim kendimizi, testin pozitif olduğu anı düşünelim bak nasıl güzel bisey o an
Ahh keske mümkün olsa bugün is yerinde hiç bisey yapamadım desem yeridir, sürekli araştırmacı gazeteci modundaKizlar biliyorum cok zor ama kendinizi dinlememeye çalışın. Arkadaşlarınizla buluşun kafaniz dağılsın dışarı çıkın
Ben korkuyorum açıkçası o yüzden yazılan gün de gitmek istemem Benim her seyim yavaş arı sokar bir gün sonra şişer öyle yani Bir de 5. Gün embriyosu daha erken çıkıyor. Senin öyledir muhtemelen canım. Yine de bilmiyorum. Burada gördükçe sabırsızlanmaya başlıyorum ben de.Cabim benimde 24nde oldu transfer bana 6 sini verdiler acile gidip verin diye ama ben 3 nde 10.gunde yaptiricam kocamida ikna ettim :)
Canim benim dun transferden sonraki 6.gunumdu agrilarim gecti ve kahverengi lekelenme ve acik pembe lekelenme basladi ben tabi aglak mod sonra kan testi yaptirdim idrarda cikmadi kanda 5.09 hamilelik gozukti ama tabi daha cok erken sinirin bi tik ustuyum. Buguntransferdn 1 hafta gecti tam. Ama kafam o kadar takik ki surekli kahverengi lekelenme ki neredeyse adetli gibi yani can skti cok ins durur. Korkuyorum bayag yarn tekrar test yaptircamgerçekten neye yoracağımızı şaşırdık artık
ben ben ben dee
Yok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicamBen korkuyorum açıkçası o yüzden yazılan gün de gitmek istemem Benim her seyim yavaş arı sokar bir gün sonra şişer öyle yani Bir de 5. Gün embriyosu daha erken çıkıyor. Senin öyledir muhtemelen canım. Yine de bilmiyorum. Burada gördükçe sabırsızlanmaya başlıyorum ben de.
Çok pis gaza geliyorum bak 10. Gün yaptirasim gelioYok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicam
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizYok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicam
Kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsunuz . Bana da 20 Mayıs’ta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi acaba yarın test yapsam mıYok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicam
Ahh keske mümkün olsa bugün is yerinde hiç bisey yapamadım desem yeridir, sürekli araştırmacı gazeteci modunda
Güzel geçti inşallah güzel sonuçlanırCanım nasıl geçti? Hayırlı olsunnn
Amin canım inşallah:)Güzel geçti inşallah güzel sonuçlanır☺