• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlae ben biyerde havuc suyu okumustum iyi gelir diye her sabah 1 su bardagi iciyorum ayrica kurumeyve kuruyemis sezon meyveleri tuketiyorum ayrica aksam mercimek nohut protein agirlikli besleniyorum sizin ekstra varmi bildiginiz

Kizlae ben biyerde havuc suyu okumustum iyi gelir diye her sabah 1 su bardagi iciyorum ayrica kurumeyve kuruyemis sezon meyveleri tuketiyorum ayrica aksam mercimek nohut protein agirlikli besleniyorum sizin ekstra varmi bildiginiz
Canım ananas kivi dut kurusu kabak çekirdeği ✌✌✌✌

Kızlar 6.gunumdeyım,karnım aynı regl olcakmısım gıbı agrıyor ,cok korkuyorum 😔

Benimde 6. Günüm canım benimde arada agrıyor karnım şiddetli sonra geçiyor. İlk günler daha umutluydum ama agrılar oldugundan beri korkuya döndü umutlarım 😞

Benimde 6. Günüm canım benimde arada agrıyor karnım şiddetli sonra geçiyor. İlk günler daha umutluydum ama agrılar oldugundan beri korkuya döndü umutlarım 😞
Kızlar umutsuzluk yok bebislerimiz tutunacak bize, hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var düşürmeyelim kendimizi, testin pozitif olduğu anı düşünelim bak nasıl güzel bisey o an 👍👍👍👍

Kızlar umutsuzluk yok bebislerimiz tutunacak bize, hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var düşürmeyelim kendimizi, testin pozitif olduğu anı düşünelim bak nasıl güzel bisey o an 👍👍👍👍

Haklısın canım herşey allahtan olmasa bile pes etmeyeceğiz sonucta rabbim inşallah vericek bizede yavrularımı 🌸

Cabim benimde 24nde oldu transfer bana 6 sini verdiler acile gidip verin diye ama ben 3 nde 10.gunde yaptiricam kocamida ikna ettim :)
Ben korkuyorum açıkçası 🤫 o yüzden yazılan gün de gitmek istemem 😁 Benim her seyim yavaş 🤣 arı sokar bir gün sonra şişer öyle yani 😅 Bir de 5. Gün embriyosu daha erken çıkıyor. Senin öyledir muhtemelen canım. Yine de bilmiyorum. Burada gördükçe sabırsızlanmaya başlıyorum ben de.

gerçekten neye yoracağımızı şaşırdık artıko_O

ben ben ben dee:kızgın:
Canim benim dun transferden sonraki 6.gunumdu agrilarim gecti ve kahverengi lekelenme ve acik pembe lekelenme basladi ben tabi aglak mod sonra kan testi yaptirdim idrarda cikmadi kanda 5.09 hamilelik gozukti ama tabi daha cok erken sinirin bi tik ustuyum. Buguntransferdn 1 hafta gecti tam. Ama kafam o kadar takik ki surekli kahverengi lekelenme ki neredeyse adetli gibi yani can skti cok ins durur. Korkuyorum bayag yarn tekrar test yaptircam

Ben korkuyorum açıkçası 🤫 o yüzden yazılan gün de gitmek istemem 😁 Benim her seyim yavaş 🤣 arı sokar bir gün sonra şişer öyle yani 😅 Bir de 5. Gün embriyosu daha erken çıkıyor. Senin öyledir muhtemelen canım. Yine de bilmiyorum. Burada gördükçe sabırsızlanmaya başlıyorum ben de.
Yok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicam

Yok canim benimde 3.gun embriyosu ama genelde 10.gunde cikiyormus:) akmasada damlasin bisonuc gorurum heralde. Tedavi oldugum yerde yaptirinca herkes merakla bekliyor ya daha cok uzilurum diye oncesinde yapicam
Kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsunuz . Bana da 20 Mayıs’ta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi acaba yarın test yapsam mı

Back