Aynı gün yapacağız o zaman hadi bakalım güzel haberlerimiz ossun✌✌14 gün sonrası için test istediler ama bayrama denk geldiği için 7 haziran verildi ama tabiki bekleyemicem 3 hazıran da yapcam nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün yapacağız o zaman hadi bakalım güzel haberlerimiz ossun✌✌14 gün sonrası için test istediler ama bayrama denk geldiği için 7 haziran verildi ama tabiki bekleyemicem 3 hazıran da yapcam nasipse
Canım ölümcül alerjiye yol açabiliyor. Tedbirendir diye düşünüyorum. Doktorum öyle uyarı yapmadı ama. Mesela balık arada rahatsız eder beni. Bu süreç te ne kadar faydalı olsa da tüketmem. Alerjik şeylerden uzak durmak iyidir.Kızlar bi yerde okudum hamileler ve hamilelik şüphesi olnlara bakla tüketmeyin diyorlar bilgisi olan var mı bu konuda doktora soranızız falan vardır belki???? Yemeği düşünüyodum bilemedim
Hiç pişirmiyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Canım ölümcül alerjiye yol açabiliyor. Tedbirendir diye düşünüyorum. Doktorum öyle uyarı yapmadı ama. Mesela balık arada rahatsız eder beni. Bu süreç te ne kadar faydalı olsa da tüketmem. Alerjik şeylerden uzak durmak iyidir.
Hayır zannetmiyorum. Mesela doktorum bana sadece progestan fitil verdi ama hemen hemen herkes jel iğne kullanıyor. Doktor sadece fitille işler yolunda mı diye kontrol ediyor. Doktorun baştan ilaçları bol tuttuysa kontrol gereği duymamıştır. Endişe etme canım.Anladım canım benden neden istemediler acaba şart mı ki bu testler
Rica ederim. Aynen canım bence de yapma. Her doktor anlamıyor birde bu durumu. Bir sürü ilaç filan alıyoruz denge şaşıyor. Önce iyi gelen şeyler bile rahatsız edebiliyor . Her zaman bilemeyiz tabi ama şüphe varsa uzak durmak iyidir.Hiç pişirmiyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
InsallahhAynı gün yapacağız o zaman hadi bakalım güzel haberlerimiz ossun✌✌
Bende fitil kullanıyorum canım akşam 2 sabah 2.Afedersin sanki yarısı iç çamaşırıma akıyor.Sen de böye bi durum var mı?Hayır zannetmiyorum. Mesela doktorum bana sadece progestan fitil verdi ama hemen hemen herkes jel iğne kullanıyor. Doktor sadece fitille işler yolunda mı diye kontrol ediyor. Doktorun baştan ilaçları bol tuttuysa kontrol gereği duymamıştır. Endişe etme canım.
Çok güzel bugün ne güzel haberler açık biz yaaSelaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filan
Ayneeen. Acayip sınır bozucu bir de zor gidiyor zaten. Fitil olarak yapılmamış ya sınır bozucu şey ...Bende fitil kullanıyorum canım akşam 2 sabah 2.Afedersin sanki yarısı iç çamaşırıma akıyor.Sen de böye bi durum var mı?
Canım nasıl geçti? Hayırlı olsunnnmerhabalarr bebemide aldım geldim haftaya perşembe test günüm bakalım nasıl bekliycem
Bebişlerimiz için katlanıcaz artık canım naapalımAyneeen. Acayip sınır bozucu bir de zor gidiyor zaten. Fitil olarak yapılmamış ya sınır bozucu şey ...
Kızlar 6.gunumdeyım,karnım aynı regl olcakmısım gıbı agrıyor ,cok korkuyorum
Cabim benimde 24nde oldu transfer bana 6 sini verdiler acile gidip verin diye ama ben 3 nde 10.gunde yaptiricam kocamida ikna ettim :)23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filan
Kacinci gundu cnm bazen agri oluho benm deli gibi agri vardi bu lekelenme mevzusu cikti cikali agri gecto nasil bi bunyedir bu ben anlamadm
Allahım haftaya bi sürü hamilelik haberiyle başladık ne güzel inşallah dahada artar çok heyecanlıyım bende 6. Günüm bugün ama arada olan kasık agrıları baya korkutuyor beni