• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar bi yerde okudum hamileler ve hamilelik şüphesi olnlara bakla tüketmeyin diyorlar bilgisi olan var mı bu konuda doktora soranızız falan vardır belki???? Yemeği düşünüyodum bilemedim😯
Canım ölümcül alerjiye yol açabiliyor. Tedbirendir diye düşünüyorum. Doktorum öyle uyarı yapmadı ama. Mesela balık arada rahatsız eder beni. Bu süreç te ne kadar faydalı olsa da tüketmem. Alerjik şeylerden uzak durmak iyidir.

Canım ölümcül alerjiye yol açabiliyor. Tedbirendir diye düşünüyorum. Doktorum öyle uyarı yapmadı ama. Mesela balık arada rahatsız eder beni. Bu süreç te ne kadar faydalı olsa da tüketmem. Alerjik şeylerden uzak durmak iyidir.
Hiç pişirmiyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Anladım canım benden neden istemediler acaba şart mı ki bu testler
Hayır zannetmiyorum. Mesela doktorum bana sadece progestan fitil verdi ama hemen hemen herkes jel iğne kullanıyor. Doktor sadece fitille işler yolunda mı diye kontrol ediyor. Doktorun baştan ilaçları bol tuttuysa kontrol gereği duymamıştır. Endişe etme canım.

Hiç pişirmiyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Rica ederim. Aynen canım bence de yapma. Her doktor anlamıyor birde bu durumu. Bir sürü ilaç filan alıyoruz denge şaşıyor. Önce iyi gelen şeyler bile rahatsız edebiliyor . Her zaman bilemeyiz tabi ama şüphe varsa uzak durmak iyidir.

Hayır zannetmiyorum. Mesela doktorum bana sadece progestan fitil verdi ama hemen hemen herkes jel iğne kullanıyor. Doktor sadece fitille işler yolunda mı diye kontrol ediyor. Doktorun baştan ilaçları bol tuttuysa kontrol gereği duymamıştır. Endişe etme canım.
Bende fitil kullanıyorum canım akşam 2 sabah 2.Afedersin sanki yarısı iç çamaşırıma akıyor.Sen de böye bi durum var mı?

Kizlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Siz de hayirlisiyla pozitifi görürsünüz insallah 🙏🙏
Yalniz test yapmamak önemliymiş, günümden önce test yapsam cikmasa kendimi yer bitirirdim kesin.
Sonucu gorunce ekranda sevinçten ağladım, gözlerime inanamadim. Umarim hepiniz bu duyguyu yaşarsiniz, bebeklerimizi saglikla kucağımıza aliriz 🙏 🙏

23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım 😬 Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filan 😔😔

İnşallah canım hepimizin umudu ondan yana ☺️ Umarım güzel sonuclar alıcaz 🌸

23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım 😬 Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filan 😔😔
Cabim benimde 24nde oldu transfer bana 6 sini verdiler acile gidip verin diye ama ben 3 nde 10.gunde yaptiricam kocamida ikna ettim :)

Kacinci gundu cnm bazen agri oluho benm deli gibi agri vardi bu lekelenme mevzusu cikti cikali agri gecto nasil bi bunyedir bu ben anlamadm

gerçekten neye yoracağımızı şaşırdık artıko_O

Allahım haftaya bi sürü hamilelik haberiyle başladık ne güzel 😍 inşallah dahada artar çok heyecanlıyım bende 6. Günüm bugün ama arada olan kasık agrıları baya korkutuyor beni 😞

ben ben ben dee:kızgın:

Back