5 kilo ve üstü kaldırmayın demişti hemşire bna sanmam laptopu4 gündür dinlenıyorum .uzaktan bazı acil işleri halletmek için iş laptopumu eve getırmıstım .pazartesi işe başlayacagım ve laptopumu goturmem gerekli ama agır kaldırmak istemıyorum ,sizce? Laptop agır kaldırmaya girer mi canlar ? Napsam
Kizz olursa benim veririmEğer oğlum olursa burdaki bütün kızlara talibiz dedim. Anneler yazmayı bıraktı. Tamam tamam gelin almayız kızlarınızı
Evet canım maalesef zor bir süreç onlar için katlanıyoruz bizde. Amin inşallah şuan ezan okunuyor şu vakitte rabbim duysun sesimizi. Hicbirimizi kucağı boş bırakmasın inşallahMesajın beni çok duygulandırdı umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederimtüm ümitle bekleyenler sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine. Gerçekten çok zor bir süreç
Alırız kizini bak sonra cayma yok.Kizz olursa benim veririmsen naptın canım son durum ne takip edemiyorum kaç gundur
Ahahahahah gençler tanisin birbirini, bi çay içsinler bakarızEğer oğlum olursa burdaki bütün kızlara talibiz dedim. Anneler yazmayı bıraktı. Tamam tamam gelin almayız kızlarınızı
Beni normal zamanda da taşımak zorlar. Kendi bedenini en iyi sen bilirsin canım. Ama için rahat etmeyecekse rica et eşinden birinden seni işe bıraksın ve taşımamaya gayret et en azından şu zamanlar geçene kadar. Hayırlısı olsun hakkında4 gündür dinlenıyorum .uzaktan bazı acil işleri halletmek için iş laptopumu eve getırmıstım .pazartesi işe başlayacagım ve laptopumu goturmem gerekli ama agır kaldırmak istemıyorum ,sizce? Laptop agır kaldırmaya girer mi canlar ? Napsam
Benim kız olsa oğlunun başı yanar canımAlırız kizini bak sonra cayma yok.İğneye gittikçe kan veriyorum bu akşam serumun var değerim katlanıyor çok şükür yaşadığım şehirde de doktor araştırıyorum p.tesi bitanesine gidicem bakalim nasil gecicek. Senin nasıl gidiyor ilk annemiz
Doğru diyorsun bir görsünler birbirlerini dimiAhahahahah gençler tanisin birbirini, bi çay içsinler bakarız
Ben bol bol yesil erik yiyorum hem kabizliga iyi gelir hemde icerisinde
Tahıllar özellikle tavsiye ediliyor canım. Kafeinli, asitli ve yoğun ödem atıcı detox tarzı şeylerden bir de yeşil çay ve safrandan bildiğim uzak durmak yeterlidir. Bence abartmadan alınan şeylerin zararı olmaz. Bir çikolata bağımlısı olarak mesela kafein var işlenmiş filan ama azıcık yemekten zarar görmüyorum.Yeşil Erik yeşil nohut falan yesek bişey olurmu ki arkadaslar ,herseyı yerken bi tereddut edıyorum
Ay sen beni olduruceksin x dünürBenim kız olsa oğlunun başı yanar canımiyi kötü bir şeyler paylaştık yapamam bu kötülüğü
Haha yok ne caycaz söz verdiysekAlırız kizini bak sonra cayma yok.İğneye gittikçe kan veriyorum bu akşam serumun var değerim katlanıyor çok şükür yaşadığım şehirde de doktor araştırıyorum p.tesi bitanesine gidicem bakalim nasil gecicek. Senin nasıl gidiyor ilk annemiz
Ay evet sırada kese sonra kalp atışı kaldı dimi çok şükürHaha yok ne caycaz söz verdiysekmaşallah hepimize güzel gdyo canım benimde haftaya keseyi gorcez ins o zamana kadar stres devam
evet ben de tam odaklaniyorum ancak 5 dk suruyor sonra tekrar bebis dusunmeye geciyorumYaa ben de tez yaziyorum hatta tedaviye baslarken tez beni bu süreçte oyalar diye dusunuyodum ama pek öyle olmadi
Kilyacim bugun de biraz yatsan iyi olur yarin baslarsin dolanmalaraYa yemek yapmaya da korkuyorum. Dün oldu transfer. Ne zaman kalksam. Illa eğilip uzanıyorsun biraz da olsa ya mutfağa gitmeye de korkuyorum...
Keşke canım... O kadar yaygın ki artık. Rabbim hayr eylesin sonumuzu...
10. gün bugün erken davrandım biraz galiba
Harikasın canım ya. Ben de yarın biraz daha hareketlensem iyi olacak...
Bana da 1 hazırana verdiler .Beklemeyi düşünuyorum canım sen?
Eslerimiz olmasa zor mucadele gercekten iyiki yanimizdalar iyiki yardimcilar.ama sanirim bizd.ebu donem cok nazliyiz biraz.saltanatimi suruyorum acikcasi :)
4 gündür dinlenıyorum .uzaktan bazı acil işleri halletmek için iş laptopumu eve getırmıstım .pazartesi işe başlayacagım ve laptopumu goturmem gerekli ama agır kaldırmak istemıyorum ,sizce? Laptop agır kaldırmaya girer mi canlar ? Napsam
ya senin kizin olursa ozaman dusun bakalimEğer oğlum olursa burdaki bütün kızlara talibiz dedim. Anneler yazmayı bıraktı. Tamam tamam gelin almayız kızlarınızı
Bi çaya çıkabilirlerevet ben de tam odaklaniyorum ancak 5 dk suruyor sonra tekrar bebis dusunmeye geciyorum
Kilyacim bugun de biraz yatsan iyi olur yarin baslarsin dolanmalara
Gununu bekle canim acele etme ben de merak icindeyim pazartesi transfer olduk
gunlerimiz ayni heyecannn
benimki benden kaciyor bunalttim adami
uzun sure tasiyacaksan mumkunse tasima ben de pazartesi ise donucem metroya binicem kalabaliga girmek istemiyorum kafamda deli sorular
ya senin kizin olursa ozaman dusun bakalim
aa once facebooktan eklesinler birbirlerini cay kahve eskidenmisBi çaya çıkabilirler
Amin bitanem insallah zorlu bi surec Allah kabul etsin dualarimizi ins. Sende ptesi mi transfer oldun cnmBenim de 1 hazıran .transferım salı oldu ,1 hazıran bizim bayramımız olsun inşşş
motivasyonda onemli azcik bi cikolata yedi diye bi sikinti olcagini bende sanmiyorum.kendimi kabak cekirdegi ve bademe vurdum su siralar bendeTahıllar özellikle tavsiye ediliyor canım. Kafeinli, asitli ve yoğun ödem atıcı detox tarzı şeylerden bir de yeşil çay ve safrandan bildiğim uzak durmak yeterlidir. Bence abartmadan alınan şeylerin zararı olmaz. Bir çikolata bağımlısı olarak mesela kafein var işlenmiş filan ama azıcık yemekten zarar görmüyorum.
Evde idrar testlerim var.Cesaret eder miyim bilmiyorum.Onceki 2 denemede gününü beklemiştim canim bunda da beklerim heraldeBana da 1 hazırana verdiler .Beklemeyi düşünuyorum canım sen?
motivasyonda onemli azcik bi cikolata yedi diye bi sikinti olcagini bende sanmiyorum.kendimi kabak cekirdegi ve bademe vurdum su siralar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?