• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlarrr duş aldınız mı transferın kaçıncı gunu? soguk suyla mı aldınız ,tutanlar ozellıkle ☺Bilgilendirebılırmısınız ,tesekkurler

ben de tam bugün 5. gün ve duş aldım az önce yazacaktım :) ben soğuk suyla duş alamıyorum sıcağa yakın suyla aldım tepeden akıttım oturmadım eğilmedim ve 5-6 dk da çıktım

Bende suan tüp bebek tedavisindeyim ama benden yine kimse amh istemedi canım 😞 transferim oldu 3 gün önce. Eğer sonuc alamazsam kendim yaptırırım amh testi 😕
amh yı gerek görmüyorlar sanırım benim doktorum da istemedi daha önce başka doktorda yaptırmıştım

Hanımlarr yumurta toplamadan sonra karnında şişlik olan varmı
çok normal hiç telaşlanma ama ohss olmadığından emin ol benim yumurtalıklarım aşırı uyarılıyor hep 2 gün 9 aylık kıvamında geziyorum sonra normale dönüyor

Hayırlı akşamlar hanımlar. öncelikle herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin içinizde de bana. ben zonguldakta yaşıyorum ama ankarada tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum iyisiyle kötüsüyle birçok yorum okudum ama hangi merkezi tercih etmeliyim neye göre karar verdiniz bana yardımcı olur musunuz

Göğşen bey diyorum Başkent Ünv Hast mutlaka yüzyüze görüş tabi yani tanışmak için adetini bekleme

Hayırlı akşamlar hanımlar. öncelikle herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin içinizde de bana. ben zonguldakta yaşıyorum ama ankarada tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum iyisiyle kötüsüyle birçok yorum okudum ama hangi merkezi tercih etmeliyim neye göre karar verdiniz bana yardımcı olur musunuz

Canim ben de ankarada yasamiyordum ancak kendi sehrimdeki doktorlardan o güven hissini yakalayamadigim icin ankarada ablamin doktorunu tercih ettim. Ismi hakan turan, cok bilgili, beyefendi bir doktor. Google'a yazinca hakkindaki yorumlara bakabilirsin tek bitane kötü yorum yok

Göğşen bey diyorum Başkent Ünv Hast mutlaka yüzyüze görüş tabi yani tanışmak için adetini bekleme
aslında bende beklemek istemiyorum ama nöbetli çalışınca malum hemen istediğim zaman gidemiyorum ama ön araştırma safhasındayım diyebiliriz peki başkent üniversitesinde rapor çıkarılabiliyor mu bilgin var mı

aslında bende beklemek istemiyorum ama nöbetli çalışınca malum hemen istediğim zaman gidemiyorum ama ön araştırma safhasındayım diyebiliriz peki başkent üniversitesinde rapor çıkarılabiliyor mu bilgin var mı
evet yumurta rezervi azlığı ya da sperm sayısında sıkıntı varsa rapor evraklarını veriyorsun onlar hallediyor biz de herhangi bir bilinen sorun olmadığı için raporsuz oldu tedavilerim

evet yumurta rezervi azlığı ya da sperm sayısında sıkıntı varsa rapor evraklarını veriyorsun onlar hallediyor biz de herhangi bir bilinen sorun olmadığı için raporsuz oldu tedavilerim
rapor için diğer yöntemlerle hamile kalamamış olmak da bi şart olarak geçmiyor mu peki, rezervlere bakılması için doktorlar birşey demedi daha önce ama sadece tembellik var bi yumurtalığımda onun dışında bi sorunumuz yok ben rapor çıkarılabilir sanıyordum :(

rapor için diğer yöntemlerle hamile kalamamış olmak da bi şart olarak geçmiyor mu peki, rezervlere bakılması için doktorlar birşey demedi daha önce ama sadece tembellik var bi yumurtalığımda onun dışında bi sorunumuz yok ben rapor çıkarılabilir sanıyordum :KK43:

bir form var bize sorular sormuşlardı oradaki şartları sağlaman gerekiyor fakat eksik bilgi vermek istemem telefonda raporun hangi koşullarda çıkacağını söylüyorlar bir arayabilirsin.

11.000 TL'ye yakın tedavi ilaçlar da 2.500 TL tutmuştur bir yerden sonra hesaplamayı bırakıyorsun :KK70: Allahım sağlıkla nasip etsin tek isteğim
tabi ki hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim, maddi olarak hiç bi önemi yok ama yinede geliri belli olan insanlarız bütçe planlaması da lazım yoksa ne kadar olursa olsun yine deneyeceğiz mecbur

tabi ki hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim, maddi olarak hiç bi önemi yok ama yinede geliri belli olan insanlarız bütçe planlaması da lazım yoksa ne kadar olursa olsun yine deneyeceğiz mecbur
aynen evini barkını satıp deneyenler var Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua: :dua: :dua: :dua:

Bende suan tüp bebek tedavisindeyim ama benden yine kimse amh istemedi canım 😞 transferim oldu 3 gün önce. Eğer sonuc alamazsam kendim yaptırırım amh testi 😕
Tedavide az cok belli olmustur canim yumurtanin sayisindan kalitesinden
kotu dusunme insallah tutunmustur annesine nerede yaptirdin canim

Amh değerin nedir?ilk iki denemede ben de bilmiyodum.3.denememden önce ogrendim
Yumurtanin sayisini kalitesini vs gosteren test canim ilk neyse oymus yani cogalmazmis zamanla dr oyle soyledi
amh degerin dusuk yasina gore dedi erken evlenerek iyi yapmissin 30-35 de evlensen biraz daha sikintiliydi senin icin dedi (20yasinda evlendim ben)

Ask-erim aynı benim hikaye yaşlar tutmasa da yıllar bile tutuyor. Yahu gittiğim bir doktor rezervin sıkıntılı görünmüyor endişe etmeyelim bile dedi. Neye baktı hayret bir şey 🙄 Az gidin düşünmeyin olur dedi. Çok da istiyorsanız tüp bebek yapalım dedi. Ay o zaman da insan bu zorlu sürece girmek istemiyor haliyle okul filan derken zaman aktı gitti. Dedik heralde sebepsiz . Tüp bebek araştıralım. Topladık tası tarağı testleri. Bulduk bir doktor. Dedi evet degerler normal. Muayene etti sorun yok. Sen bir de amh yaptır rezerv iyiyse ben aşılama öneriyorum dedi. Eşimin testlerini yeniletti bu arada onda da ros degeri yüksek çıktı. Antioksidan beslenme ve vitaminlerle normal seviyeye yaklaşmıştı. Hah dedim iyi hadi ama hiç amh takmıyorum yaptırmadım bile eşimin ilaç kullanma süresi bitti dedim dur yaptırayım. Amh düşüklüğünü öğrenince günlerce dünyam başıma yıkılmış dolaştım. Testi başka lâboratuvar da tekrarlattım bile malesef sonuç pek farklı çıkmadı. Sonuç apar topar tedavi. Yahu hiç bir belirtisi yoktu. Bir ay da regl olmadım diyemem.Genelde düzenli. Ailede yok erken menopoz öyküsü. Fsh filan normal. Ama işte sinsi şey 😬 Inşallah tedaviden sonuç alabiliriz. Geçen zaman aleyhte 😞
Aynen cnm benim halalar filan gittigi ay hamile kalirlar :confused: bizdede yok
sanirim beni leylekler getirdi hakkimizda hayirlisi canim vardir elbette bu yasanlarda bi hayir
insallah canim rabbim tez vakitte nasip eder dualarim anne olmak isteyen herkes icin:KK200:

Back