- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Hmm oda olabilir tabi bu devirde gençlere alternatif çokaa once facebooktan eklesinler birbirlerini cay kahve eskidenmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm oda olabilir tabi bu devirde gençlere alternatif çokaa once facebooktan eklesinler birbirlerini cay kahve eskidenmis
ben de iyi gidiyodum saglikli saglikli sonra aklima baklava dustu aldik disaridan
Hic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yilKızlar benim amh değerime bugüne kadar hiç bi doktor bakmadı istemedi benden. Acaba amh düşükse bi belirtisi varmı bende onumu görmediler.
Hahaha olur oyle seyler askerde degiliz ya :) motivasyon icin gerekli bence ufacik kacamaklar :)ben de iyi gidiyodum saglikli saglikli sonra aklima baklava dustu aldik disaridan
Ztn doktorlarin en buyuk eksigi bu. Muayeneye gidersin sagliklimiyim diye futin kontrole bi tanesi de demez gel bi amh testi yapalim bakalim ne durumdasin diye. Kimsenn bu testten haberi yok insanlari madur ediyolar ya da var amaa yapmiyolar tup bebek isine girince ogreniyo insanHic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yil
5-6 dr gittim amh istemedi yumurta takibi vs yapildi hic bi sikinti yok denildi amh istenmedi tup bebek yapmaya karar verdigimizde ogrendim amh nedir
ne oldugunu ogrendigimde husrana ugradim dr bana senin amh degerin 35 yas degeri dedi halbuki 25 yasindayim
evet malesef birde ben bebek istemiyordum gittim kontrolleri yaptirdim olur deyince korundum cok sagliklisin duzenli adetin vs varmis hemen olur dedi dr 2 yil istemedim isteyince esimde sikinti cikti esim ameliyat oldu 1 yil gecti duzeldi yine yok hep bi eksiklik ve sonuc tedaviyle hamile kaldim tabi bugune sukur ama ne zorluklar atlattimZtn doktorlarin en buyuk eksigi bu. Muayeneye gidersin sagliklimiyim diye futin kontrole bi tanesi de demez gel bi amh testi yapalim bakalim ne durumdasin diye. Kimsenn bu testten haberi yok insanlari madur ediyolar ya da var amaa yapmiyolar tup bebek isine girince ogreniyo insan
Kaçmış canım amh ın?Hic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yil
5-6 dr gittim amh istemedi yumurta takibi vs yapildi hic bi sikinti yok denildi amh istenmedi tup bebek yapmaya karar verdigimizde ogrendim amh nedir
ne oldugunu ogrendigimde husrana ugradim dr bana senin amh degerin 35 yas degeri dedi halbuki 25 yasindayim
Hic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yil
Amh değerin nedir?ilk iki denemede ben de bilmiyodum.3.denememden önce ogrendimHic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yil
Normaldir canim. Bende de çok fazla şişlik ve gaz vardı.Hanımlarr yumurta toplamadan sonra karnında şişlik olan varmı
Salı oldum canım ben ,5.gün embrıyosu senin?Amin bitanem insallah zorlu bi surec Allah kabul etsin dualarimizi ins. Sende ptesi mi transfer oldun cnm
Ask-erim aynı benim hikaye yaşlar tutmasa da yıllar bile tutuyor. Yahu gittiğim bir doktor rezervin sıkıntılı görünmüyor endişe etmeyelim bile dedi. Neye baktı hayret bir şey Az gidin düşünmeyin olur dedi. Çok da istiyorsanız tüp bebek yapalım dedi. Ay o zaman da insan bu zorlu sürece girmek istemiyor haliyle okul filan derken zaman aktı gitti. Dedik heralde sebepsiz . Tüp bebek araştıralım. Topladık tası tarağı testleri. Bulduk bir doktor. Dedi evet degerler normal. Muayene etti sorun yok. Sen bir de amh yaptır rezerv iyiyse ben aşılama öneriyorum dedi. Eşimin testlerini yeniletti bu arada onda da ros degeri yüksek çıktı. Antioksidan beslenme ve vitaminlerle normal seviyeye yaklaşmıştı. Hah dedim iyi hadi ama hiç amh takmıyorum yaptırmadım bile eşimin ilaç kullanma süresi bitti dedim dur yaptırayım. Amh düşüklüğünü öğrenince günlerce dünyam başıma yıkılmış dolaştım. Testi başka lâboratuvar da tekrarlattım bile malesef sonuç pek farklı çıkmadı. Sonuç apar topar tedavi. Yahu hiç bir belirtisi yoktu. Bir ay da regl olmadım diyemem.Genelde düzenli. Ailede yok erken menopoz öyküsü. Fsh filan normal. Ama işte sinsi şey Inşallah tedaviden sonuç alabiliriz. Geçen zaman aleyhteHic bi belirtisini gormedim canim 5 yillik evliyim 6 yil olacak bu yil
Canım hiç belirtim yoktu. Ve birçok doktora göre her şey ayarındaydı. Ama tüp bebek tedavisi gördün. Sayı ve kaliteden anlarsın. Benden 8 yumurta toplandı sadece biri döllendi. Genelde amh düşüklüğünde sayı ve kalite düşer. 8 benim amh için gayet iyiydi bile. Malesef 1 tane döllenebildi. Bu bir belirtidir. Ama tavsiyem yaptırın basit bir kan testi asĺında.Kızlar benim amh değerime bugüne kadar hiç bi doktor bakmadı istemedi benden. Acaba amh düşükse bi belirtisi varmı bende onumu görmediler.
Yarın kontrole gitcem şişkinlik için çok gerginim ve karnım sert Pazartesi transferim varNormaldir canim. Bende de çok fazla şişlik ve gaz vardı.
Evettt çok normal endişelenme benceHanımlarr yumurta toplamadan sonra karnında şişlik olan varmı
Kendine stres yapma.Icin rahatliycaksa git tabi.asiri bi şişlik varsa sorun olabilirYarın kontrole gitcem şişkinlik için çok gerginim ve karnım sert Pazartesi transferim var
Benim agrim da olmustu. Doktor ohss riski var diye taze transfer yapmadi. Dondurup 2 adet gecmesini bekledik. Doktoruna gostermen iyi olur benceYarın kontrole gitcem şişkinlik için çok gerginim ve karnım sert Pazartesi transferim var