Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Buradaki doktor neresi canım. Kim yazdı ilaçları bende istiyorum ya

Ahahahahah ayy yazikk hormonlarımız kafayı yedi walla, bildiğin cemkiriorum adama Allah var bisey demio hoşuma da gitmio deil

Salı günü transfer oldu canim.2 adet 5.gun embriyosu.Embriyolog kaliteli gunune göre gelişim gösterdiler dedi.Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kaldı insallah can verir yavrularimiza
Canim ayni bemim gobi ben pazartesi oldum 2 adet 5.gun embriyosu insallah bebeklerimiz bizimle olur

Şu günleri atlatsak bi an öncede pozitifi görsek Sonrada başlarız kese gördükmü kalp atışı duydukmu bizde bitmez doğurana kadar
Aynen canim ya dogduktan snrada o kremimi kullansak bu bebek bezi mi iyi diye baslariz insallah iy8ki variz iyiki birbirimize.destegiz hic birbirimizi tanimasakta bu cok guzel bir duygu

Yeşil Erik yeşil nohut falan yesek bişey olurmu ki arkadaslar ,herseyı yerken bi tereddut edıyorum

Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tatlı bekleyişler telaşlar bunlar. Onlar gelsin yeter ki. Yanlız söyleyeyim eğer olurda erkek olursa burdaki bütün kızlara talibiz.

benim doktoru arasam erken baktirdim diye kızar zaten... burdaki doktor da pozitif diyoruz ama erken konuşmak için dedi.. tekrarla diyor yani :))
Canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim. Doktorlar değer katlanicak mi diye 2 günde bir tekrarla diyorlar. Tedbirli olup sonuç kötü olursa boşuna umut vermeyelim diye. Bak bizde 3 gunde igne olurken bide kan veriyorum artis nasil diye. Hala bir tedirginlik var. Rabbim seninde degerinin kat kat katlanmasini nasip etsin inşallah

Ahahahahah ayy yazikk hormonlarımız kafayı yedi walla, bildiğin cemkiriorum adama Allah var bisey demio hoşuma da gitmio deil
Eslerimiz olmasa zor mucadele gercekten iyiki yanimizdalar iyiki yardimcilar.ama sanirim bizd.ebu donem cok nazliyiz biraz.saltanatimi suruyorum acikcasi :)

amin hepimizinki ni inşallah:)

Herkese Merhaba;

Mart ayında ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı bu ay 2. kez dondurulmuş embriyolarla denedik 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 5.gün dayanamayıp idrar testi yaptım erken olanlardan.Pozitif çıktı hemen koşup kan testi verdim. 12.21 çıktı değer 8. Gün yani bgn testi tekrarladım 15 çıktı yıkıldım resmen doktor 11. Gün olan test gününü bekleyelim dedi ama benim hiç ümidim kalmadı. Benzer durum yaşayıp sonrasında yükselen oldu mu hiç

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Kesin sonuç sana verdikleri tarihte yaptırdığın sonuç. O zamana kadar bir anda yukselebilirde az da ilerleyebilir. Sen yine de moralini bozma ki oda hissedip annem benden çoktan umudu kesti demesin. İyi düşün iyi olsun. Rabbim bu ramazan ayında seninde yüzünü güldürsün insallah dualarım seninle

Buradaki doktor neresi canım. Kim yazdı ilaçları bende istiyorum ya
Canım tüp bebek kliniği başka ilde o yüzden ben kendime yakın olanı seçtim gittim ikisine birden gidicem bı sure ama estrofem olayı canımı sıktı zararliymis gercekten

4 gündür dinlenıyorum .uzaktan bazı acil işleri halletmek için iş laptopumu eve getırmıstım .pazartesi işe başlayacagım ve laptopumu goturmem gerekli ama agır kaldırmak istemıyorum ,sizce? Laptop agır kaldırmaya girer mi canlar ? Napsam

Mesajın beni çok duygulandırdı umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederim tüm ümitle bekleyenler sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine. Gerçekten çok zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…