Hahaha Ayniyiz hepimiz ya bende de cok agri oluyor korkutuyor beni kasik agrisi ve.bel agrisi sonra bi anda geciyo ayni sendeki gibi:)
Buradaki doktor neresi canım. Kim yazdı ilaçları bende istiyorum yaBenimde 13. Gün bugün transferden sonra şimdi ne hesaplaşmak bos kese boyutuna göre çıkan doğru olcakmis. Ben ztn buradaki doktoruna gidiyorum tup bebek kliniği dedi ilaçlarını yazdır ordakine yazdı sağolsun ama diyoki estrofemi kalp atışlarını duyunca kesicez. Klinik dyo birakmicaksin 10 hazirana gün verdi onlar çok saçma geldi ne yapcm bilemedim
Ahahahahah ayy yazikkSorma vallahi canım, eşim kahvaltı hazırladı sabah sonra bulaşıkları topluyor ben yattıgım yerden söyleniyorum alt tarafı iki tabak neden yarım saattir toplayamadın diyeiyi dayanıyor vallahi kocalarımızda bu halimize
Canim ayni bemim gobi ben pazartesi oldum 2 adet 5.gun embriyosu insallah bebeklerimiz bizimle olurSalı günü transfer oldu canim.2 adet 5.gun embriyosu.Embriyolog kaliteli gunune göre gelişim gösterdiler dedi.Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kaldı insallah can verir yavrularimiza
Aynen canim ya dogduktan snrada o kremimi kullansak bu bebek bezi mi iyi diye baslariz insallah iy8ki variz iyiki birbirimize.destegiz hic birbirimizi tanimasakta bu cok guzel bir duyguŞu günleri atlatsak bi an öncede pozitifi görsekSonrada başlarız kese gördükmü kalp atışı duydukmu bizde bitmez doğurana kadar
Inşallah kardeşim Rabbim sesini duysun.Yavrularimiz tutunsun bize.Biz hasretle bekliyoruz onlariCanim ayni bemim gobi ben pazartesi oldum 2 adet 5.gun embriyosu insallah bebeklerimiz bizimle olur
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tatlı bekleyişler telaşlar bunlar. Onlar gelsin yeter ki. Yanlız söyleyeyim eğer olurda erkek olursa burdaki bütün kızlara talibiz.Çok teşekkür ederim canım. Hemde nasıl rahatladım. Ama şimdide ona bişey olacak diye korkuyorum. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah. Hepiniz dualarımdasınız. Korkma sakın tevekkül et. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder.
İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane’de oturuyorum.
Yani doktor konusu çok tereddütlü. Bilmiyorum nasıl karar vereceğim. Tedavimi Memorial’da gördüm. Ordan yine bir kadın Doğum doktorunu araştırma aşamasında. Figen Güney Taşer ismi. Muayne ücretleri 480₺ doğum ücretleri 15.000 ₺ civarı ( ivf hastalarına indirimle 9.800₺ civarına geliyor). Açıkcası muallaktayım.
Çok teşekkür ederim canımmmm
Hahahhahahaha ne yapayım heyecan işte arkadasım. Aramızda 1 gün var demekki. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bana da 1 hazırana verdiler .Beklemeyi düşünuyorum canım sen?Test gunun ne zaman ?1 haziran a gun verdiler bana ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
Canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim. Doktorlar değer katlanicak mi diye 2 günde bir tekrarla diyorlar. Tedbirli olup sonuç kötü olursa boşuna umut vermeyelim diye. Bak bizde 3 gunde igne olurken bide kan veriyorum artis nasil diye. Hala bir tedirginlik var. Rabbim seninde degerinin kat kat katlanmasini nasip etsin inşallahbenim doktoru arasam erken baktirdim diye kızar zaten... burdaki doktor da pozitif diyoruz ama erken konuşmak için dedi.. tekrarla diyor yani :))
Ben bol bol yesil erik yiyorum hem kabizliga iyi gelir hemde icerisinde bolca vitamin barindiriyor bisey olcagini sanmiyorumYeşil Erik yeşil nohut falan yesek bişey olurmu ki arkadaslar ,herseyı yerken bi tereddut edıyorum
Benim de 1 hazıran .transferım salı oldu ,1 hazıran bizim bayramımız olsun inşşşBenimde 1 haziran gunum ayni gun ogrenicez desene canim. Ama bekelyemicem gibi bende. Pazartesi oldum transferi sen hangi gun olmustun embriyo durumun nedir
Eslerimiz olmasa zor mucadele gercekten iyiki yanimizdalar iyiki yardimcilar.ama sanirim bizd.ebu donem cok nazliyiz biraz.saltanatimi suruyorum acikcasi :)Ahahahahah ayy yazikkhormonlarımız kafayı yedi walla, bildiğin cemkiriorum adama Allah var bisey demio hoşuma da gitmio deil
amin hepimizinki ni inşallah:)Canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim. Doktorlar değer katlanicak mi diye 2 günde bir tekrarla diyorlar. Tedbirli olup sonuç kötü olursa boşuna umut vermeyelim diye. Bak bizde 3 gunde igne olurken bide kan veriyorum artis nasil diye. Hala bir tedirginlik var. Rabbim seninde degerinin kat kat katlanmasini nasip etsin inşallah
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Kesin sonuç sana verdikleri tarihte yaptırdığın sonuç. O zamana kadar bir anda yukselebilirde az da ilerleyebilir. Sen yine de moralini bozma ki oda hissedip annem benden çoktan umudu kesti demesin. İyi düşün iyi olsun. Rabbim bu ramazan ayında seninde yüzünü güldürsün insallah dualarım seninleHerkese Merhaba;
Mart ayında ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı bu ay 2. kez dondurulmuş embriyolarla denedik 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 5.gün dayanamayıp idrar testi yaptım erken olanlardan.Pozitif çıktı hemen koşup kan testi verdim. 12.21 çıktı değer 8. Gün yani bgn testi tekrarladım 15 çıktı yıkıldım resmen doktor 11. Gün olan test gününü bekleyelim dedi ama benim hiç ümidim kalmadı. Benzer durum yaşayıp sonrasında yükselen oldu mu hiç
Canım tüp bebek kliniği başka ilde o yüzden ben kendime yakın olanı seçtim gittim ikisine birden gidicem bı sure ama estrofem olayı canımı sıktı zararliymis gercektenBuradaki doktor neresi canım. Kim yazdı ilaçları bende istiyorum ya
Mesajın beni çok duygulandırdı umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederimCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Kesin sonuç sana verdikleri tarihte yaptırdığın sonuç. O zamana kadar bir anda yukselebilirde az da ilerleyebilir. Sen yine de moralini bozma ki oda hissedip annem benden çoktan umudu kesti demesin. İyi düşün iyi olsun. Rabbim bu ramazan ayında seninde yüzünü güldürsün insallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?