- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 42
Canım Allah razı olsun.Hadi hayırlısı olsun Allahım yüzünü güldürsün
Ay deli yaay ben de bugün herşeyin aksine bir rahatım ne ağrım ne sızım ne bulantım ne gazımiyilik de yaramıyor bir belirti arayarak geçiyor günlerim
geldımı sonucun beklıyoruzcikolatakistim sen naptin. Bugün kan verecektin sonuç bekliyorum ben
Maalesef benim sonuç olumsuz yarın öğlen çıkar bende erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5.gun çoktan idrarda ciknasi gerekrdicikolatakistim sen naptin. Bugün kan verecektin sonuç bekliyorum ben
5.gün test için erken deil mi arkadaşım ümitsiz olmayalım vardır insallahMaalesef benim sonuç olumsuz yarın öğlen çıkar bende erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5.gun çoktan idrarda ciknasi gerekrdi
Ay deli yabak ilerde bu günleri mumla aricaksin inşallah sonra deme bu ne bulantı artık bittim yeter
Maalesef benim sonuç olumsuz yarın öğlen çıkar bende erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5.gun çoktan idrarda ciknasi gerekrdi
Erken tabi canım test günü kesin sonuç alırsın.:)))
transferin 5. günü mü daha çok erkennn
geldımı sonucun beklıyoruz
Canım sonucun ne oldu haber vermedinKizlar kan verdim geldim. Sonucu yazarım sizede.
Kizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156Canım sonucun ne oldu haber vermedin
Maşallah kuzum, darısı bizim başımızaaKizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156
Yaaaaa çok sevindimmmm,çok sukurKizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156
Amin darısı bütün isteyenlerle senin de başına inş.Maşallah kuzum, darısı bizim başımızaa
Harika canım maşallah sağlıcakla alım kucağınıza inşallah darısı başımızaKizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156
Canım halayda yer var. Hadi en kısa zamanda sende aramıza katıl insYaaaaa çok sevindimmmm,çok sukurhayırlı olsun darısı başımıza insallahhh
Canım halayda yer var. Hadi en kısa zamanda sende aramıza katıl ins
süper çok sevındım darısı başımızaKizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?