• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım adetin 2. Yada 3. Günü ignelere başlanıyor doktor yumurtaları kontrol etmek için 2 günde bir kontrole çağırıyor. Yumurtalar olgunluğa ulaştığında catlatma ignesini yapiyorsun. 48 saat 72 saat arasi toplama islemi yani opu oluyor. 3 yada 5 gun sonra transfer gerçekleşiyor. Yani adetin 14. Yada 15. Gunu transfer oluyor.
Teşekkür ederim canım 😘

Kızlar akşam verdiğim tekrar kan sonucum 3 günde 71.04 olmuş. Bugün 7. Günüm :nazar: rabbim son sürat katlanmayı da nasip etsin son tahlil cuma :KK49:yüce rabbim bu ramazan ayında ısteyen herkese nasip etsin inşallah:dua::dua:
Maşallah canım inşallah güzel güzel katlansın değerin sağlıcakla alın kucağınıza 😍💓

Maşallah canım inşallah güzel güzel katlansın değerin sağlıcakla alın kucağınıza 😍💓
Cok tesekkur ederim canım amin inşallah katlanır hep dua ediyorum bu mübarek ayda hem kendime hem isteyen herkese rabbim nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :anne: :dua: :dua:

Arkadaslar hamis olanlarin yorumlarini okudum hepinize hayirli olsun cok cok mutlu oldum darisi benim ve bekleyen tum arkadaslarimin basina. Bende bugun transferimi lldum eve geldim dinleniyorum. Bakalim surec benimde yuzumu guldurecek mi💗🎈🧚‍♀️
Canım çok şükür yolun çoğunu atlamışsın rabbim bu bekleme süresi sonunda güzel sonuçlar nasip etsin :dua: :dua:

Kızlar bugün transferim olucak kısmetse acaba transferden sonra türk kahvesi içtinizmi ben günde 2 tane içiyordum normalde ama transfer sonrası emin olamadım acıkcası. 😕

Kızlar bugün transferim olucak kısmetse acaba transferden sonra türk kahvesi içtinizmi ben günde 2 tane içiyordum normalde ama transfer sonrası emin olamadım acıkcası. 😕
Selam cnm benmde.dum transferim oldu ve senin gibi turk kahvesi cok seviyorum bazen 3u bile buluyordu ama ne yazikli icmeme karari aldim bana denilen 1.tane icebilirsin ama riske atmaya degmez su kritik donem gecsin iceriz eger.cok nefsime hakim olamazsam yarim kasoktan yapip icicem. Kafein cok zararli cunku send ebirazci kdayanmaya calis

Selam cnm benmde.dum transferim oldu ve senin gibi turk kahvesi cok seviyorum bazen 3u bile buluyordu ama ne yazikli icmeme karari aldim bana denilen 1.tane icebilirsin ama riske atmaya degmez su kritik donem gecsin iceriz eger.cok nefsime hakim olamazsam yarim kasoktan yapip icicem. Kafein cok zararli cunku send ebirazci kdayanmaya calis

Haklısın canım nefsimize hakim olmak gerek. Bu sabah bile uyanır uyanmaz içtim bi tane 12:30 da transferim bi daha içmem artık napalım katlanıcaz. ☺️

Haklısın canım nefsimize hakim olmak gerek. Bu sabah bile uyanır uyanmaz içtim bi tane 12:30 da transferim bi daha içmem artık napalım katlanıcaz. ☺
Ay cok heyecanli transferine az kalmis insallah cok guzel olir kac yumurtan dollendi nasil gitti simdiye kdr surecin
Kahve yok yerine limonlu su icelim 😂

Ay cok heyecanli transferine az kalmis insallah cok guzel olir kac yumurtan dollendi nasil gitti simdiye kdr surecin
Kahve yok yerine limonlu su icelim 😂

Sorma çok heyecanlıyım bende 😬 8 yumurtam toplandı 5. Gün bugün dün hepsi döllenmiş durumdaydı en son hala bozulma olmadıysa. Eşimde sorun benim cok korkmustum döllenme olmazsa diye şükür günüme. Senin nasıl gidiyor yatıyormusun kaçıncı gün embriyosu transfer oldu.

Bunları görünce senin yüzünden dayanamadım evde bende yaptim :halay: cumayı bekliyordum ben çok kötü kanıma girdin akşam iğnemi olduktan sonra kan vercem bakalım ne kadar yükselmiş. Git kandan verene kadar bidaha yapma benimde kanıma girme canımm :-):-):-):rolleyes::rolleyes:
Ahahhahaa iyi yaptın kız 😊 ben şimdi kan verdim . Aslında tahlil günüm yarın ama dayanamadım. Yarın bidaha veririm. Bağımlılık yapıyor. Senin sonuçlar nasıl 😊

Sorma çok heyecanlıyım bende 😬 8 yumurtam toplandı 5. Gün bugün dün hepsi döllenmiş durumdaydı en son hala bozulma olmadıysa. Eşimde sorun benim cok korkmustum döllenme olmazsa diye şükür günüme. Senin nasıl gidiyor yatıyormusun kaçıncı gün embriyosu transfer oldu.
Ne mutlu bak esinde sorun olmasima rahmen 5.gune gelmis hepsi bende bende sorundu amh dusuklugu 4.yumurtatoplandi 3 u dollendi 2 si 5
Gunembriyosu olaral transfer edildi sikdi yatmaca paso arasira yuruyorum tabi skliorum boraz dun hafif bi kasik agrisi vardi bugun cok yok bekliyoruz iste kuzum hemen hemen ayni donemde ogrencez :)

Evet canım benimde şişliğim vardı 2 kilo farketti resmen ama geçti merak etme gidiyor o şişlik ☺
Bugün aradılar ve 8 den sadece 1 tanesi döllenmiş. Bilmiyorum kafam bir milyon şu an. Duam inşallah sağlıklı ve iyidir de o 1 tane bana geri döner bebiş olarak. Sizlerden de dua bekliyorum kızlar...

Bugün aradılar ve 8 den sadece 1 tanesi döllenmiş. Bilmiyorum kafam bir milyon şu an. Duam inşallah sağlıklı ve iyidir de o 1 tane bana geri döner bebiş olarak. Sizlerden de dua bekliyorum kızlar...
Canim soyle dusun butun guzel ve kaliteli gen su an o 1 tanesinde ve.hersey 1 sperm ve 1 yumurtadan oluyor. Allahim isterse ztn olur lutfen canini sikip moralini bozma hepimiz ayni dualarda birlesiyoruz

Back