- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
Progesteron ve kan sulandırıcı lar 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklanırBana hemşire söylemişti oda sıcakliginda sakla diye. Peki kan sulandırıcı ve progesteron?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progesteron ve kan sulandırıcı lar 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklanırBana hemşire söylemişti oda sıcakliginda sakla diye. Peki kan sulandırıcı ve progesteron?
Canım evet o günler geçmiyor allah yardımcımız olsunCanım çok sevindim 8 tane ohh ne güzel ikimizin aynı bak. Benide bugün aradılar 8 tanesindede bozulma olmamıs 4. Gün bugün yarın 12:30 da transferim var kısmetse. opudan sonra gün geçmek bilmedi bana transfer sonrasını düşünemiyorum
Canım evet o günler geçmiyor allah yardımcımız olsun
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Artık tek tek beklemeye geçtik gelsin pozitiflerCanım iyiydi opu 8 yumurta toplandı ilk akşam ağrılarum oldu ama sonra geçti yarın transferim var kısmetse 5. Gün embriyosu olucak. Senin nasıl gidiyor ne zaman opu.
AminnnnAmin canım inşallah sonu güzel olsun beklicez el mahkum.
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Artık tek tek beklemeye geçtik gelsin pozitifler
Aminnnn rabbim bu ramazan ayında dualarımızı kabul etsin inşallah bebislerimiz tutunsun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım. buranın sayesinde bol bol teyzeleri olsun. AminnnnnnAmiin canım aminn inşallah hepimiz görürüz o pozitifleri ❤
Aminnnn rabbim bu ramazan ayında dualarımızı kabul etsin inşallah bebislerimiz tutunsun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım. buranın sayesinde bol bol teyzeleri olsun. Aminnnnnn
insAllah en kisa zamanda alirsin bebisini kucaginaMerhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
Canım adetin 2. Yada 3. Günü ignelere başlanıyor doktor yumurtaları kontrol etmek için 2 günde bir kontrole çağırıyor. Yumurtalar olgunluğa ulaştığında catlatma ignesini yapiyorsun. 48 saat 72 saat arasi toplama islemi yani opu oluyor. 3 yada 5 gun sonra transfer gerçekleşiyor. Yani adetin 14. Yada 15. Gunu transfer oluyor.Kızlar adetin kaçıncı günü başladınız iğnelere ve adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün yumurtalarınız toplandı.
Canım adetin 2. Yada 3. Günü ignelere başlanıyor doktor yumurtaları kontrol etmek için 2 günde bir kontrole çağırıyor. Yumurtalar olgunluğa ulaştığında catlatma ignesini yapiyorsun. 48 saat 72 saat arasi toplama islemi yani opu oluyor. 3 yada 5 gun sonra transfer gerçekleşiyor. Yani adetin 14. Yada 15. Gunu transfer oluyor.
Adetin 2. Günü yada 3. Gününden itibaren transfere kadar ortalama tedavi 15 gün sürüyorCanım adetin 2. Yada 3. Günü ignelere başlanıyor doktor yumurtaları kontrol etmek için 2 günde bir kontrole çağırıyor. Yumurtalar olgunluğa ulaştığında catlatma ignesini yapiyorsun. 48 saat 72 saat arasi toplama islemi yani opu oluyor. 3 yada 5 gun sonra transfer gerçekleşiyor. Yani adetin 14. Yada 15. Gunu transfer oluyor.
canım senınde gozun aydın. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. testını atmamıssın?naısl cııktı?Bunları görünce senin yüzünden dayanamadım evde bende yaptim cumayı bekliyordum ben çok kötü kanıma girdin akşam iğnemi olduktan sonra kan vercem bakalım ne kadar yükselmiş. Git kandan verene kadar bidaha yapma benimde kanıma girme canımm
canım senınde gozun aydın. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. testını atmamıssın?naısl cııktı?
Tesekkür ederim canım allah hepimize nasip etsin inşallahcanım senınde gozun aydın. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. testını atmamıssın?naısl cııktı?
maşallah ya test günün gelmeden boyleyse cuma cok daha ıyı cıkar.muhtemelen 45 filan cıkar :)) bakalım tahmınım tutacak mı? 5. gun embrıyosu muydu?Canım ben 4. Günü serum yerken kan vermiştim o zamanda pozitifti değerim 10.52 mi neydi. Cumayı bekliyordum test günümü bugün bi arkadaş yapınca dayanamadım bende yaptım birazdan ne kadar çıkmış diye tekrar kan vercem yani bekleyemedim
Ay ağzın bal yesin katlansinda inşallah tutar tahminin evet canım dondurulmuş 5. Gun embriyosu ilki kimyasal gebelik oldu maalesefmaşallah ya test günün gelmeden boyleyse cuma cok daha ıyı cıkar.muhtemelen 45 filan cıkar :)) bakalım tahmınım tutacak mı? 5. gun embrıyosu muydu?
Canim bemim merhaba yumurtaliklara dokunmuyor o ama ona yakon bolgelerdeki yapisikliklar endometriozis oluyor ztn onlari temizliyor sonra 2 ay menopoza soktu ki regl gorupvyorulmasin yumurtalar ve tekrar yapisikliklar ufak ufak kistler olusmasin sdc sag yumurtaliga yakn bi kist gormustu dokunmadi yumurtalk zarar gormesin diye. Ameliyatta histeroskopide yapip rahime bakti temiz tupler acik gozuktu. 2 ay lucrin depot 3.75 igne olup menopoz sureci bitiminde ben adet olmadim direkt tup brbek ignelere basladik. En son rahim kalinligini ince gormustu 3.3 mm di normalde 7 ile 14 mm arasi olmaso gerekiyor tam olmaz fln diye dusunulurken 2 gun sonra bi bakti 11.5 mm e yukseldi. Ignelerin dozajini fln hep kontrolde tuttu ultrasonda istenilen buyulugu gorunce yumurtalarda opu oldum. Ayrica bugunde transferim gerceklesti. 4 yumurta toplando 1 i kaybedildi. 3 taneden 2 tanesi iyi kalite oldu 3. Sude gelisiyomus. 5.gun bugun. 2 embriyo transfer edildi digerini dondurup ileriki bi donem ocon saklamaya yarin karar verecek.6.gunde yasayip blastokist olursa dondurucaz. Durum bu sekilde yumurta.cok olmadi ama kaliteli oldu rabbim ins sonucunuda gosterirr. O yuzden amh dusuklugune cok taklma ben asiri kokrtum surectede az yumurta oldu fln diye ama kaliteli oldu normalde bizim gibi hastalara 3. Gun tranfer edilirken benmkiler 5.gunde edildi. Bundan sonrasi artk Allahin takdirimerhabalar bende sizin gibiyim çikolata kistim var amh düşüklüğü var ameliyat olamıyorum yumurtalara zarar gelir diye sizi nasıl ameliyat ettiler nasıl yumurtalar zarar görmedi çok merak ettim. Bende şuan yumurta toplanması için iğne oluyorum. Rahim dokusu kaç cm olması gerekiyormuş transfer için ?? Ameliyat sürecinizi merak ettim içime ümit oldu