Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Lucrın kullandıgımız aylarda birliktelık yasak mı yada koruncakmıyız,yada hamıle kalma ıhtımalımız var mı

Çok sevindim Iyi olmanıza Haklısın canım. İnşallah sağlıkla nasip olur bizlere de

Ben grubu bırakmıştım şimdi tesadüfen bi bakayım dedim . Senin olumlu olmuştu kötü bi şey olmadı demi kilyacım. Senle benzer problemiz vardı

Hanımlar mrb. Ben şubat ayında 6+4te düşük yaptım. Aşılamayla gebe kalmıştım. Biraz kendim denedim, mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Eylül ayında tüp bebek yaptırıcam. Doktorum düşükten sonra histereskopi yapmamız lazım sana demişti. Tüp bebek öncesi yaptıran vardır diye yazıyorum burayada. Bayram bitiminde ayın 19u 20si gibi gitsem ofis histereskopi yaptırsam eylül ayında tüp bebek yaptırabilir miyim? Eylülün 6sı 7si gibi adet günüm. 35 günde 1 adet oluyorum. Histereskopi adeti geciktirir mi? Sonrasında tüp bebek için ne kadar süre geçmesi gerekir? Cevap veren olursa çok sevinirim. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

Histereskopi reglının bıtımınde yapılıyor ,en fazla uc gun sonra.daha ıyı goruyorlar tam kalınlasmadan. Ben hazıranda hıstereskopi oldum,ekımde transfer olcak ıns ama bende adenemyosis var oyuzden uc ay gecıcımenopoz tedavım var ,ondandır .ama senın için sıkıntı olmas ozel bır nedenın yoksa bence

Benim reglim dün bitti. Yani 5 ağustosta, yarın doktorumla konuşmaya gidicem. Anestezi için izin filan almak gerekiyormuş. Onları halledebilirsem eğer ayın 8i 9u gibi yaptırmayı planlıyorum. hemşire 1 kez adet olmanız gerekiyor tedavi için dedi. Bu ay yaptırabilirsem eylülün 6sı 7si gibi adet olmam gerekiyor zaten. Daha fazla beklemeden başlarım tüp bebeğede. Sizede geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin.

Canım bir ara organik ped kullanıyorum demiştin. Sorun olmayacaksa markası nedir ? Ben de değiştireyim diyorum. Deneyen birinden tavsiye alayım dedim

Canım bir ara organik ped kullanıyorum demiştin. Sorun olmayacaksa markası nedir ? Ben de değiştireyim diyorum. Deneyen birinden tavsiye alayım dedim

evet hala da akinti icin ara ara gunluk olanlarindan kullaniyorum natracare marka migros gratis gibi yerlerde var menstrual cup da kullanabilirsin o da oldukca saglikli artik turkiyede de var

Düşük sonrası adet oldunuz mu? 40 gün içinde oluyormus bende 2 gün ufacık leke geldi ona adet diyemem , olamadım ....
Bende çok endişeliydim olmayacağım heralde filan dedim. Bugün oldum. 43 gün oldu sanırım. Şu an ilk günüm ama normal eskisi gibi sadece biraz daha pıhtısı ve biraz daha sancılı. Kaç gün sürer nasıl olur bilmiyorum. Ama yazarım buraya. En güzeli dr a görünmek tabi.

Kızlar bugün regl in 3.günü. kürtaj sonrası ilki. Fsh 15 çıkmış diğerleri de yüksek moralim çok bozuldu. Normalde 6-7 gibiydi. Niye böyle oldu. Kürtaj yapar mı ? Çok canım sıkıldı

Kızlar bugün regl in 3.günü. kürtaj sonrası ilki. Fsh 15 çıkmış diğerleri de yüksek moralim çok bozuldu. Normalde 6-7 gibiydi. Niye böyle oldu. Kürtaj yapar mı ? Çok canım sıkıldı

benim hiç bilgi yok canım kürtajla ilgili olabilir tabi. fsh düzenliyor diye bir süre clife macun da kullanmıştım ben

benim hiç bilgi yok canım kürtajla ilgili olabilir tabi. fsh düzenliyor diye bir süre clife macun da kullanmıştım ben
Zaten amh düşüklüğü bir süre sonra fsh yükseltiyor. Ondan korkum benim. Tedavi öncesi en azından onlar normal diyordum. Çok korktum o yüzden hamilelik den mi yoksa benim vücut iyice gitti mi diye kendimi yiyorum şu an. Doktora mesaj attım. Biraz sapmalar olabilir düzelir dedi ama içim rahatlamadı. Fsh 10 u geçince baya zorlaşıyormuş çünkü hamilelik. Bilmiyorum

Amin canımhepimiz insallah , aylar geçmıyor.. ekimi beklıyorum ben de inş bu sefer olur ,farklı olarak lucrinle rahim dinlendirme yapıyoryz,dondurulmuş denicez yine .sen ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…