Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım çok sevindim 8 tane ohh ne güzel ikimizin aynı bak. Benide bugün aradılar 8 tanesindede bozulma olmamıs 4. Gün bugün yarın 12:30 da transferim var kısmetse. opudan sonra gün geçmek bilmedi bana transfer sonrasını düşünemiyorum

Sağ ol canım. Ben yumurtalardan yana çok umutlu değildim ya acayip mutlu oldum. Inşallah benim de kaliteli çıkar seninkiler gibi Hadi inşallah transferinde iyi geçer ve güzel haberler almaya devam ederiz. Biraz sancım var malesef benim şu an. Umarım artmaz

Pazartesi transferim olmuştu 5. Gün embriyosu bugün kan verdim 6. Günüm transfer gününü saymazsak sonuç negatif arkadaşlar 0.100 bu sonuçta yükselmez değil mi
Ilaclarina devam et canim test gününde tekrarla bence. Belkide labaratuvar hatası vardır.

merhabalar bende sizin gibiyim çikolata kistim var amh düşüklüğü var ameliyat olamıyorum yumurtalara zarar gelir diye sizi nasıl ameliyat ettiler nasıl yumurtalar zarar görmedi çok merak ettim. Bende şuan yumurta toplanması için iğne oluyorum. Rahim dokusu kaç cm olması gerekiyormuş transfer için ?? Ameliyat sürecinizi merak ettim içime ümit oldu

Bende hastaneden çıkarken oh ohh çok iyiyim demiştim ama akşamına baya zorladı ağrılar canım hemşireye sordum parol içebilirsin demişti. Yatarken içtim sabah kalktıgımda hafif adet agrısı gibiydi. Dinlen bol bol hareket ettikçe agrı oluyor.

:)))) süüpersin hamile kalınca bende oyle yapacagım idolümsün

Benim daha oradayken hafif vardı ondan sordum hemen. Parol dedi bana da uzanıyorum şu an çok artarsa içerim. Otururken ve hareket edince daha çok ağrıyor uzanınca azalıyor gerçekten. Doktor bugünü yatarak geçir dedi zaten. Uyardı çıkarken sonuçta bir operasyon dedi. Bir de acayip şişmişim. Tartıldım şok oldum resmen. Ki son 2 gün hariç acayip iştahsızdım. Kendimi zorlayarak yedim hep. Umarım geçicidir

hadı gecmıs olsun zor kısım bıttı. benımde amh cok dusuk. senın kac? yasın kac? ben de bugün ilk iğnemi oldum. 300 menapur 75 gonal f ıle basadık.umarım benımde senın gıbbı cok yumurtam olur

Evet canım benimde şişliğim vardı 2 kilo farketti resmen ama geçti merak etme gidiyor o şişlik

hadı gecmıs olsun zor kısım bıttı. benımde amh cok dusuk. senın kac? yasın kac? ben de bugün ilk iğnemi oldum. 300 menapur 75 gonal f ıle basadık.umarım benımde senın gıbbı cok yumurtam olur
Teşekkür ederim. Canım benim yaş 31, amh 0.2 . Bana fostimon 300 merional 150 ile devam etti hep. Şöyle ki ilaç dozu aslında çok yinede gelişimi çok iyi değil demişti doktor. Moralim bozulmuştu. Hatta yarıda kesilecek diye bile düşünmüştüm. Önce 4 foliķul gördü. 2 gün sonra 5 gördü ama minikti. En son yine 5 saydı. Bir de hepsi dolu çıkmıyor diye heralde dedim 1,2 tane ancak çıkacak. Ama uyandığımda 8 tane yumurta toplandı dedi. Mucize gibi geldi :) insallah sayı olsun istiyor insan yinede ama hem çok hem kaliteli olsun inşallah

kuzum senın yıne ıyıymıs benm amh 0,17. gercekten guzel surprız olmus sana . umarım hepsı dollenıp 5. gune gıderler.sen nerde tedavı goruyorsun?

Yumurta büyütme ilaçları dışındaki ilaçları dolapta saklamaya gerek yok diye biliyorum
Sadece menogon oda sıcaklığında kalabiliyor, gonal f, ovitrelle, cetrotide, ve gonapeptyl bunlar soğuk zincire dahil, dolapta durmak zorunda, sakın dışarıda bırakmayın, o masraf, onca emek hepsi boşa gider

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım umarım en kısa sürede alırız bebeklerimizi kucağımıza. Eminim zordur kaybetmekte bizimde sınavımız buymus demekki diyorum
Amin sagolun. Adetim yine gecikdi. Lucrin kist yapabilirmis ondan gecikme normalmis. Ama yinede kan verim diyorum.

Sadece menogon oda sıcaklığında kalabiliyor, gonal f, ovitrelle, cetrotide, ve gonapeptyl bunlar soğuk zincire dahil, dolapta durmak zorunda, sakın dışarıda bırakmayın, o masraf, onca emek hepsi boşa gider

Bana hemşire söylemişti oda sıcakliginda sakla diye. Peki kan sulandırıcı ve progesteron?

kuzum senın yıne ıyıymıs benm amh 0,17. gercekten guzel surprız olmus sana . umarım hepsı dollenıp 5. gune gıderler.sen nerde tedavı goruyorsun?
Çok fark yok aslında canım. 0.5 den sonrası hep tehlikeli inşallah canım. Hepimizin sağlıklı sımsıkı tutunacak embriyoları olsun. İzmirde canım özel bir klinikte...

Sürekli idrar tahlili yapmak istiyorum. Kafayı yiyeceğim galiba
Bunları görünce senin yüzünden dayanamadım evde bende yaptim cumayı bekliyordum ben çok kötü kanıma girdin akşam iğnemi olduktan sonra kan vercem bakalım ne kadar yükselmiş. Git kandan verene kadar bidaha yapma benimde kanıma girme canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…