Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım o kadar güzel yazmışsın ki benimde söylemek istediklerim tamda bunlar. Sonucunda hiçbirimiz üzülmek istemiyoruz.

Bunu da söyleyebilir misiniz nasıl saklanıyor
Merhaba cnm, iğnelerin hepsi dolapta saklanıyor, oda sıcaklığında çöp oluyorlar, ve oldukça pahalı ilaçlar, sana tavsiyem, akşamları uygula iğnelerini, ben öyle yapmıştım, ve Dr. um akşam 18.00 ile 20.00 arası daha etkili olduğunu söylemişti bu arada hangi şehirdesin?

Aa hadi ya bu çok kötü oldu doktor normal iğneleri akşam vurulursun ama yumurta çatlamasın diye vurulan iğneyi sabah 10 da vurulman lazım demişti okulda oluyorm o saatte de

Bunu da söyleyebilir misiniz nasıl saklanıyor
Mervecim bende öğretmenim. İğneleri okulda dolapta muhafaza ediyordum. Ders arasında vuruyordum. Zaten 16.00 ve 19.00da vurmam gerekiyordu. Bir tanesini vurmak için eve gelmiş oluyordum. Sıkıntı yapma okulda dolap varsa rica edersin

Aa hadi ya bu çok kötü oldu doktor normal iğneleri akşam vurulursun ama yumurta çatlamasın diye vurulan iğneyi sabah 10 da vurulman lazım demişti okulda oluyorm o saatte de
Sabah kaçta gidiyorsun okula, ayrıca okulda dolap varmı, yanına birkaç tane buz aküsü al, iyice dondurup, 4 tane falan olsun, hemen evden çıkarken de çatlatma iğneni en ortaya koy, paket lastiği ile sabitle buz aküsü e, okula kadar bu şekilde götür, okulda dolap varsa hemen dolaba koy, ve tam zamanında yap

Tamam canım sağolun

Allah razı olsun canım bu arada. Öyle bir haldeyim ki tarifi yok. İnanamıyorum.
Canım ben uyuyakalmışım gece. Sabah testi tekrarlamışsın sanırım. Koyulasmış. Çok sevindim.kimi testlerde idrar kuruduktan sonra(7-8saat sonra) ikinci çizgi çıkıyor ama pembe olmuyor . Kuruma çizgisi dediğim o. Kan verdin öi? Ayy tekrar tebrikler öok sevindim

Gece heyecandan uyuyamadım sabahta erken kalkamadım sağlık ocağına gittiğimde tahlil saati bitmişti bulunduğum bölgede özel hastane yakınımda yok yarın çalıştığım kuruma yakın bir hastaneye gidip yaptıracağım inşallah. Şimdilik her 4 saatte 1 idrar tahlili yapıp evin içerisinde halay çekiyorum

Çok teşekkür ederim bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin

51 mi ben 5 taneyle zorlaniyorum kasik ve belim agriyor :))) hayirlisi canim artik yarin opudan sonra yazarsin nasil gectigini bana tecrube olsun. Asil ben transferde heyecanliyim.
Canım çıktım opudan yeni yeni kendime geldim. Veeee 8 tane toplanmış. Ki 5 tane var demişti doktor. Gelişimden de pek memnun değildi. Benim amh ile mucize gibi geldi. Tabi ki sayı bir anlam ifade etmiyor tek başına. Önemli olan kaliteli embriyo olması. Sadece bana moral oldu. Işlem yapılmadan bir şeyler çokta belli olmuyormuş. Allah ' a şükürler olsun. Sancım var biraz ama yinede bu sürpriz beni motive etti. İnşallah sonuca hayırlı şekilde ulaşırız hepimiz . ..

Canım tebrikler... sağlıkla ilerlesin inşallahh

Canım tebrikler... sağlıkla ilerlesin inşallahh
Teşekkür ederim Kilyacım. Bu arada senin içinde çok sevindim. İnşallah yumurtalarının hepsi aaa kalitedir. Dua etmeyi ihmal etme. Umarım güzel sonuçlar alıp dualarımızı yaşarken buluruz kendimizi

Haklısın herşey allahtan eskiden büyüklerimizde hiçmi bu sorunlar yokmus nasıl hemen hamile kalıyolarmış. Hangi ilacı kullandınız canım bu arada
Klomen 30mg l argi evicap fort magnezinc imprly kullandı eşim bı ay sonra doğal yolla oldu 6 aylık hamileyim canım ve daha önce dediğim gibi tüp bebek yaptırdık tutmadı

Teşekkür ederim Kilyacım. Bu arada senin içinde çok sevindim. İnşallah yumurtalarının hepsi aaa kalitedir. Dua etmeyi ihmal etme. Umarım güzel sonuçlar alıp dualarımızı yaşarken buluruz kendimizi
Amiiin canım. Inşallahh...Çoook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…