Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Sevindim canım senin adına. İnşallah güzel şekilde ilerler güzel haberler alırız Benden yana durum kötü malesef kalbi durmuş . Kürtaj olacağım sanırım. İyi değilim
Aaaa inanmıyorum ciddimisin? Çok üzüldüm senin pozitif almana çok sevinmiştim. ya ne güzel ilerliyordu ne oldu da böyle oldu. rabbim yardımcın olsun dualarım seninle

Aaaa inanmıyorum ciddimisin? Çok üzüldüm senin pozitif almana çok sevinmiştim. ya ne güzel ilerliyordu ne oldu da böyle oldu. rabbim yardımcın olsun dualarım seninle
Bilemedim ki canım Her şey yerli yerinde. Kan akışı yok kalp durmuş dedi. Ne kadar düşünsem de ne desem de söyleyecek söz yok. Dua edin bizlere. İnşallah doğal yollardan nasip olsun en kısa zamanda. Ve şu kürtaj olayında kolaylık versin.

Ya kaç gündür giremiyordum sanki içime doğmuş gibi bu ne üst üste kötü haberler bilirim canım bunun tarifi yok teselli edilecek bir durum değil ama rabbim tez zamanda bu günlerini unutturacak kendiliğinden gelen bebis nasip etsin. Yüce rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin

Amin canım. Ve insanların ilk haftalarda neden pek kimseye söylemek istememesini de acı şekilde tecrübe ettim. Babam bile ağladı yüreğimi daha çok acıtıyor. Inşallah geçecek hepsi. Inşallah dediğin gibi en kısa en sağlıklı şekilde Allah nasip etsin.

Canım cok üzüldüm 6 düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.canım ne desem boş biliyorum ama bil ki bu hissiyatın bu acın gececek .rabbim unutturacak sevıncler yasataın en kısa zamanda

İlaç verip kasılmalarla artırma taraftarı buradaki doktorum. Çok korkuyorum. Kafam durdu...
Benimde 8.hafta gelişim durmuştu. Tabi haberim yoktu. 10.hafta kendiliğinden kanamayla düştü. Beklwmekde bisecenek.kürtajdan korkarsan. Gerçi korkulacak birşey olmadıgı söyleniyor. Kendine azıcık zaman ver kuzum

Bilmiyorum aklım karnımda hep gerçekten uzun bir süre. Kürtaj da ki bu bekleme süresi beni düşündürüyor. Doktor hazırda oluşmuş 3 4 tane folikül var dedi bak belki bunlardan biri olacak kendiliğinden filan dedi. Canım sabah doktorla netleştirmiş olurum sanırım. Bazı yerlerde 40 45 gün yeterli demiş ki zaten bir adet dönemi filan eder. Bazı yerlerde 3 ay beklenmeli demiş. Şu durumda bunları düşünmek zorunda olmak bile çok ağır...

Canım cok üzüldüm 6 düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.canım ne desem boş biliyorum ama bil ki bu hissiyatın bu acın gececek .rabbim unutturacak sevıncler yasataın en kısa zamanda
üzüldüm canım. Rabbim kimselere yaşatmasın. İnşallah canım inşallah atlatılır bu günlerde. İnşallah sağlıklı doğal şekilde kendiliğinden olur. Benim gibi bekleyen herkesin...

Biliyorum bitanem. Tavsiyem acını yaşa.ama insan hemen yerine yenisini istiyor. O üç folikülle tüp mü düşünüyor doktor? Bir veya iki adet dönemi yeterli ama asıl psikolojik hazır olman önemli. Yoksa düşükten sonra hiç adet görmeden bile tekrar hamile kalıp sağlıkladoğuran var. Bana sorarsan düşük nedeni önemli. Düşük nedeni kromozomsal birşeyse hiç bekleme ama yok rahim şekli ile alakalı ise yahut genetik bir rahatsızlıksa mutlaka önce o giderilmeli

Yok kendiliğinden olabilir dedi. Büyük ihtimalle ikiz olmaya bağladı canım. Patolojiye ve genetiğe yollarız ama genetikten bir şey bekleme dedi. Tüp bebek süreci biraz zor gibi şu anki düşüncemle. Maddi olarak da toparlanmaya ihtiyacımız var tabi. Rahim şekliyle ilgili bir anomali çıkmamıştı ama bilmiyorum. Genetik de yaptırmadım hiç.

Canım rahim anomalisi çıkmamıssa normaldir eahmin. İnşallah o üç folikül den biri tutar . Bu arada pıhtılasma testlerini ve kromozom analizi testleri yapılabikir. Dediğin gibi büyük ihtimal tek yymyrta ikizi olmasından canım ama bilki sağlıklı olsa devam eder

Aynen canım sağlıklı olsa devam ederdi. Sonuçta sağlıkla doğanlarda var tek yumurta ikizlerinde. Nasip ne diyim ki. Böyle yaşamam gerekmiş.

Aynen canım sağlıklı olsa devam ederdi. Sonuçta sağlıkla doğanlarda var tek yumurta ikizlerinde. Nasip ne diyim ki. Böyle yaşamam gerekmiş.
Bende onu dicektim canim sağlıksız olduğu icin ilerlemedigini düşünüyorum. Sağlıklı olsaydı tup bebekle dünyaya gelen tek yumurta ikizleride var. Soyle düşün sagliksizsa bu sonucu mutlaka yaşayacaktın. Başında olması en azindan zaman kaybettirmedi. Bir an önce kendini toparla psikoljik olarak. Bi sonraki tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın ins

Biliyorum biliyorum canım da yürek yine de zor kabulleniyor. Muayene olacağım bugün tekrar. Sonrası belki hemen olacak kürtaj işlemi. Kalbim sıkışıyor. Hiç yaptığım şey değildir normalde bebek fotoğraflarına kayıyor gözüm. Böyle olabilirdi diyorum. Ama olmadı. Olmayacak. Süre uzadıkça daha kötü olacağım. Kendi kendine düşmesini bekleyemeyeceğim sanırım. Rabbim hayır eylesin...

Canım benim çok ama çok üzgünüm acını yürekten hissediyor ve paylaşıyorum seni çok iyi anlıyorum bende 4.tüp bebeklr olan 11 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim Dr bebeği Ankaraya genetige yollamak istedi sadece içimiz rahat etsin diye yolluyorum yoksa bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum dedi ama malesef bebeğimin genetik sonucu kromozom bozukluğu çıktı ilk 12 haftada kalbi duran bebeklerin yüzde 90ı kromozom bozukluğundan olabiliyor dedi bence kendi kendine düşmesini bekleyip kendine eziyet etme kürtaj öyle ağrılı bir işlem değil malesef ki bu acı tecrübeyi yaşayarak gördüm Rabbim tez zamanda normal yolla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bak en azından normal yolla olabilme şansın var inşallah bu stresi bi daha yaşamayacaksın bizde malesef öyle bir ihtimal yok ve sana tavsiyem bi daha tekrar hamile kaldığında ilk 12 hafta kimselere söyleme inan bana insanlar sevdiklerinden çok meraktan soruyorlar insanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de var Rabbim tez zamanda yüreğine ferahlık versin kucağını nur yüzlü hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun sakın ola acını içine atma acını yasa sonra tekrar toparla kendini olacak inşallah tek tesellimiz hamile kalabiliyoruz bunu öğrendik sanırım çok uzattım kusura bakma Rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda yerini dolduracak sevindirecek evlatları nasip etsin inşallah

Canım Allah razı olsun. Söylediklerin güzel düşüncelerin dileklerin için. Herkesin imtihanı ayrı ayrı zor. Çok haklısın söylememe konusunu. Git geller aldığım izinler sonrası insanlar ögrendi mecburen. Ben de pek soyleme taraftarı olmadım. Yaklaşık 2,5 yıl denedik aslında olmadı hiç. Yumurta rezervim zayıfmış. İlaçların birikimli etkisi bir süre devam eder kendiliğinden olabilir dedi doktor. İnşallah olur. İnşallah en büyük duam bu şu anda. Bana da bütün bekleyenlere de Rabbim nasip etsin. Öyle bir acı oturuyor ki insanın içine. Birazdan gideceğim kontrole karar için. Ruhum daralıyor. Ne kadar teselli etmeye çalışsamda sağlıklı değildi, en azından hamile kaldım bunu gördüm diye. Pek zayıf kalıyor tüm söylediklerim. Geçecek inşallah.

Canım benim malesef ki üzülerek söylüyorum o acı geçmeyecek hep bi yerinde kanayacak ilk günkü gibi acitmayacak ama gecmeyecekte sadece hafifleyecek o acı ben sağlıksız olduğunu bildiğim halde teselli edemiyorum kendimi 8 ay oldu kürtaj olalı ama hala canım acıyor geçmiyor o acı Rabbim inşallah tez zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip edince hafifleyecek o acı unutulmayacak ama acımayacak canımız bu kadar Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım yüreğine ferahlık versin

Allah razı olsun canım. Allah sana da ferahlık ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ah ah evet aynen canım ben ip sürdürmedim ağda istedim sadece. Biliyorum zararlı ama daha az acıtıyor diye benim göbeğim kıllanmış ilaçlardan mı ki geçer mi ki
Geçer benim ilk kızımda annem şok olmuştu göbeğimi görünce çabuk doğumdan sonda git lazer yaptır demişti ama 40 gün içinde her duşta azaldı hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…