Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kilyacığım bütün gün girememiştim, şimdi okudum herşeyi, çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka bir çözüm gelmiyor şu an aklıma Benim bütün dualarım seninle Bu süreci kolaylıkla atlatmanı, bundan sonrası için de tüm güzelliklerin seninle olmasını ve tüm isteklerinin gerçek olmasını diliyorum.

yine de kendine ve bebeklerine zaman ver daha yeni birseyden bahsetmis illa oyle olacak diye bir kaide yok dualarim seninle

Kilya nasıl uzgunum anlatamam. Netim yoktu daha şimdi girdim ve okudum. Nasıl etkisindeyim hala. Tek tek kotu haberleri almak moralimi çok bozdu. Biliyosun bende tek yumurta ikizlerine hamileyim ve cuma günü kontrolüm var. Bi kotu haberde ben vermem ins

Canim biliyorsun ben de tam 8. Haftada dusurdum hap ile. 2 gun Zor gecti ama cok memnunum kurtaj olmadigima. Dr kontrolune gittim hic bir sey kalmamis kurtaja gerek yok dedi.
Yasadiklarimi bahsedeyim belki korkunu azaltir. Benim zaten kanamam vardi. O yuzden ilaci vajinal alamadim fitil gibi rektal aldim. Oglen 3 gibi almistim. Gece 1 de hafif sanci oldu kanama artti. Rahimin acildigini hissettim zaten. 2 saatte bir kalkip wc ye girdim. Parca parca dustu. Ertesi gun gece 12 de kanama birden kesildi.
Psikolojik olarak doktor masasindansa elimden alinmasi yerine yavas yavas vedalasmak sureci kabullenmemde yardimci oldu. Ayrica kurtajdan sonra 3 veya 6 ay ara vermek gerekiyor rahimin toplamasi icin. Simdi 2 adet gecirip yeniden deneyecegim.
Benim kan kaybim biraz fazla oldu. Hemen multivitamin verdi doktor. Simdi biraz daha iyiyim.
Korkma bence doktoruna guven. Cok gecmis olsun. Insallah dogal yolla imkanin varsa kalirsin vakti geldiginde ve saglikla dogurursun.

Canım çok sağ ol. Umarım herkes için her şey gönlünce olur...

bütün gece uyuyamadım. Başım kazan gibi. Canım şöyle kendi tüp bebek doktorum ilaçtansa müdahaleye daha yatkın. Hiç kanama ya da kanama alanı yok. Her şey yerli yerinde. Malesef ki kesede kan akımı yok. Kalp atışı yok. Bir ihtimal rahim kendi atmaya çalışırsa kanamam olursa sanırım ilaçla kolaylaştırmak gibi bir düşünce var. Benden parçaları da istedi nasıl yapabilirim bu psikoloji ile patoloji ve genetiğe göndericez dedi. Ama genetikten pek bir sonuç beklemeyin dedi. Cansız olduğu için hücre üretimi durduğu için pek bir veri sağlamayacaktır dedi.

Canım Allah korusun ben yaşadım diye sende yaşayacak değilsin. Sağlıkla doğanlarda var şükür. Doktorun tahmini o. Belki de farklı bir sebep hiç bilemeyiz. Umarım her şey güzel geçer...

Canım madem pek bi sonuç alamayız dedi göndermeyin patolojiye , kendin düşürüp de o parçaları götürmek elbet zor ama anne adayları olarak gerçekten çok zorluğa katlanıyoruz ,
Sana kalmış birşey yapamam diyorsan bırak kürtaj yapsınlar ....

Patolijiden değil genetikten sonuç verimli olmayabilir dedi. Bilmiyorum aşırı gerginim

Bir de kan sulandırıcı kullanıyoruz sonuçta kanamalar sorun olmaz mı canım doktor bir şey dedi mi bu konuda ?

Ahhh canim Kilya nasıl moralim bozuk uyandim. Hemen sayfaya girdim. Senle ilgili bi gelişme var mı diye bakmak icin. Dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun. Doktorların yönlendirmesiyle hareket et. Ve psikolojini hemen toparla

Allah razı olsun canım. Çok kötü bir gece idi benim için zaten. Uyuyamadım döndüm durdum evin için de. Eskisinden farklı hiç bir şeyim yok fizyolojik olarak. Sanki hiç bir şey olmamış devam ediyormuş gibi süreç. Sanırım vücut kendisi atmayacak. Yine de belli olmaz tabi anlık bir durum. Aman kızlar siz kendinize dikkat edin. Herkesin hikayesi farklı. Benim nasibim bu kadarmış. Bana da şu süreçleri atlatıp doğal bir şekilde gebelik yaşamam için dua edin ne olur ❣

Bir de bende doktor parcalari istemedi. Zaten sadece genetik faktore bakiliyor o da zaten %90 genetigi bozuk cikar. Fazla bir veri vermez bize dedi.

Bir de bende doktor parcalari istemedi. Zaten sadece genetik faktore bakiliyor o da zaten %90 genetigi bozuk cikar. Fazla bir veri vermez bize dedi.
Anladım canım. Benden her ikiside istedi. Kan sulandırıcı dün bile içtim. İç dedi çünkü bana. Yarın gittiğimde bakalım. Ne yapsam hiç bilmez vaziyetteyim

@limoncicegi41 nasıl gidiyor canım tedavin Maralim2019 meraklibekleyis kızlar hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz ?
Canım şimdi gördüm mesajını malum kaç gündür yoğun belirtilerden giremiyorum topige. Dün kontrolüm vardı bebis maşallah yemek yiyememe rağmen çok güzel gelişmiş hiç yerinde durmuyordu doktorum da aynısını söyledi maşallah eller bacaklar durmuyor dedi 12. Haftada ikili tarama testim var. Bu arada yoğun geçen bulantilar için ilaç verdi onu kullanıyorum bugün çok şükür bulantısız uyandım... Bende durumlar böyle sizler nasılsınız

Sevindim canım senin adına. İnşallah güzel şekilde ilerler güzel haberler alırız Benden yana durum kötü malesef kalbi durmuş . Kürtaj olacağım sanırım. İyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…