Canim nasilsin nasil oldun?Doktordan çıktım ve hiç iyi değilim kızlar... kalp atışını duyamadık. Vajinal de baktı. Gelişimi 8 haftalık yani gayet iyi dedi. Ne olduysa bir iki gün içinde olmuş dedi. Birkaç gün bekleyip bakalım yoksa kürtaj dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasilsin nasil oldun?Doktordan çıktım ve hiç iyi değilim kızlar... kalp atışını duyamadık. Vajinal de baktı. Gelişimi 8 haftalık yani gayet iyi dedi. Ne olduysa bir iki gün içinde olmuş dedi. Birkaç gün bekleyip bakalım yoksa kürtaj dedi
Malesef kürtaj oldum canımCanim nasilsin nasil oldun?
Inanamiyorum... biz seninle ayni gun toplama islemi olmustu sende pozitiv bendeyse embrion olusmamisti ikinci tupde ayni sonuc oldu bugun giribte seni merak etmisdim... allah yardimcin olsun umarim tezlikle kendiliginden hamile kalirsinMalesef kürtaj oldum canım
Kendiyle kalmak kimseyle konuşmak istemiyo insan çünkü her konusma insanin canını yakıyoHep doktorun serbest bırakacağı günün hayalini kuruyordum şu an dışarı adım atasım yok malesef. Oturup bu durumuda düşünmüyorum ama evde boş boş yatasım var.
Benimde aklıma gelmezdi bu şekil. Düşük vs. Yaygın olan şeyler. Kendi ayaklarımla tekrar gidip içime yerleştirdikleri gibi aldıklarını düşünmek hiç kolay olmadı. Benimde tek embriyomdu zaten. Dün dr la karşılaştım tek yumurta ikizi olmasından diye yeniledi. Tabi Allah ın takdiri her şeyden önce. Nasipte olsa her şekilde olurdu. Allah razı olsun en büyük düşüncem duam arzum kendiliğinden olması yönünde. Allah sana da bekleyen herkesede bana da nasip etsin tez zamanda.Inanamiyorum... biz seninle ayni gun toplama islemi olmustu sende pozitiv bendeyse embrion olusmamisti ikinci tupde ayni sonuc oldu bugun giribte seni merak etmisdim... allah yardimcin olsun umarim tezlikle kendiliginden hamile kalirsin
İstenilen bir gebelikte kürtaj olmanın psikolojisi çok çok daha kötü. İçimde yaşamadığını bilsemde yüreğim acıdı. Bugün kalktım patalojiye filan gitmesi fikri bile canımı yaktı. Sağlıklı gebelikleri Allah kimseye göstermesin kınamak vs. de değil. Bunun psikolojisini insanlar nasıl kaldırıyor. Allah yardımcımız olsun.Kendiyle kalmak kimseyle konuşmak istemiyo insan çünkü her konusma insanin canını yakıyo
En az 2 ay ara veriliyor.umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuzKizlar selam. 2. Tup bebek denemem de basarisiz oldu hemen toparlanip yeniden denemek istiyorum dondurulmuslarmla. Acaba basarisiz transferden sonra ne kadar ara veriliyor bilen var mi henuz doktorumla konusamadim da
Inş hicbir sorun yaşamadan duyarsın canim. Rabbim yardımcın olsun. Kimseler yok sayfada çok sessizlestiKızlar günaydın.Bugün kalp atışlarını duymaya gidicem. dualarınızı bekliyorum
saol canım Allah razı olsunInş hicbir sorun yaşamadan duyarsın canim. Rabbim yardımcın olsun. Kimseler yok sayfada çok sessizlesti
Canım umarım çok güzel geçer. Yeterince olumsuz şey yazdım o yüzden bekleyen arkadaşlara gereksiz stres olmasın diye yazmamaya gayret ediyorum. Hâlâ atlatabilmiş değilim çünkü. Ama dualarım sizlerle. Anne olamadım ama teyze olucam sayenizdesaol canım Allah razı olsun
evet pozitif alanlar başka sayfalarda,negatif alanlar da hiç girmiyor sanırım
üst üste kötü haberler aldık umarım bugün güzel haber verebilirim
Canım çok saol .hem anne hem teyze olacaksın inşallahCanım umarım çok güzel geçer. Yeterince olumsuz şey yazdım o yüzden bekleyen arkadaşlara gereksiz stres olmasın diye yazmamaya gayret ediyorum. Hâlâ atlatabilmiş değilim çünkü. Ama dualarım sizlerle. Anne olamadım ama teyze olucam sayenizde
Amin inşallah canım. Evet umudumuzvar olduğunu anladım zaten. Her şey gönlünce olsun. İyi haberlerle inşallahCanım çok saol .hem anne hem teyze olacaksın inşallah
eski adım ''umudumuz var''dı hatırlarsın belki.
şimdiye kadar hiç duyamadım kalp atışını
bugün kendi doktoruma gideceğim geldi sonunda
gebelik takvimimde de ----bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.---yazıyor
ancak bu kadar denk gelebilirdi,inşallah duyarım
İnşallah güzel haberlerle gelirsinCanım çok saol .hem anne hem teyze olacaksın inşallah
eski adım ''umudumuz var''dı hatırlarsın belki.
şimdiye kadar hiç duyamadım kalp atışını
bugün kendi doktoruma gideceğim geldi sonunda
gebelik takvimimde de ----bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.---yazıyor
ancak bu kadar denk gelebilirdi,inşallah duyarım
Canım senin dondurulmuş embriyon var mıydı ?Amin inşallah canım. Evet umudumuzvar olduğunu anladım zaten. Her şey gönlünce olsun. İyi haberlerle inşallah
Malesef yoktu canımCanım senin dondurulmuş embriyon var mıydı ?
İnşallah canım saolİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Bekliyoruz canım
İnşallah canım saol
haber ederim size