Kilyacım uzun zamandır giremiyordum en son bıraktığım yerden okuyayım dedim çok üzüldüm inanAllah razı olsun canım. Allah sana da ferahlık ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım şimdi çıktım. Tekrar muayene de malesef tablo aynıydı. Ne kadar beklersen bekle bir ümit yok dedi doktor. Kürtaj oldu. Zaten masaya yattığımda kanamam başlamıştı. Hastanede beklerken biraz da teselli buldum. Çok kötü durumda olanlar vardı. Nasip böyleymiş. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de en kısa surede sağlıklı bebekler nasip etsin canım. Diyecek başka bir şey yokKilya gittin mi doktora ne yaptin canim haber et
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.Canım şimdi çıktım. Tekrar muayene de malesef tablo aynıydı. Ne kadar beklersen bekle bir ümit yok dedi doktor. Kürtaj oldu. Zaten masaya yattığımda kanamam başlamıştı. Hastanede beklerken biraz da teselli buldum. Çok kötü durumda olanlar vardı. Nasip böyleymiş. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de en kısa surede sağlıklı bebekler nasip etsin canım. Diyecek başka bir şey yok
Amin canım şu an en büyük duam o. Araştırma hastanesinde oldu. Kendimi tutamayıp ağlama krizine girdim ameliyathane de beklerken. Hemşire geldi. Çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım tedavi ile bir kızım oldu uzun uğraşlar sonucu. Tekrar tedavi için başlamak istediğimde rahim kanseri tanısı konuldu. Rahmim alınacak şimdi dedi. Kendine de eşine de eziyet etme. Nasip olacaktır dedi. Bir anne ağlıyordu küçücük çocuğu ameliyata alındı öylede olabilirdim dedim. Ne bileyim öyle operasyon sonrası daha ferahlamış hissettim. Çok ağır unutmam mümkün değil ama türlü türlü sorunlar var. Daha ağırları var. Doktor da ikizlerden birinin gelişimi durduğu için diğerini etkilediğini bunun ileriki aylarda yaşanmasında etkilenenin özürlü olma olasılığının çok yüksek olduğunu filan söyledi. Gelişmiş yumurtalar var doğal olma olasılığı var. Moralini yeterki yüksek tut dedi. Bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun. En büyük duam Allah doğal yollardan sağlıkla nasip etsin inşallah.Kilyacım uzun zamandır giremiyordum en son bıraktığım yerden okuyayım dedim çok üzüldüm inanrabbim inşallah hiç aratmadan belki de doğal yolla gebelik verir
Sağ ol canım. Allah razı olsun. Amin amin amin... Bekleyen herkese inşallah...Canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah en kısa zamanda
Ya kıyamam o babayaAmin canım. Ve insanların ilk haftalarda neden pek kimseye söylemek istememesini de acı şekilde tecrübe ettim. Babam bile ağladıyüreğimi daha çok acıtıyor. Inşallah geçecek hepsi. Inşallah dediğin gibi en kısa en sağlıklı şekilde Allah nasip etsin.
İnşallah canım. Çok kötüydüm ama biraz da olsa daha iyiyim şu an. Dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sağ olun...❣Ya kıyamam o babayane olur sizde fazla yipratmayin kendinizi biran önce toparlanıp güzel umutlarla bakın önünüze. Hiç umudunu kaybetme vazgeçme sakın bu yoldan. Rabbim en doğru zamanda en hayırlısını verecek ben inanıyorum
Geçmiş olsun cnm inşallah doğru zamanda sağlıkli bi hamilelik haberi daha alırız ikimizdeAmin canım şu an en büyük duam o. Araştırma hastanesinde oldu. Kendimi tutamayıp ağlama krizine girdim ameliyathane de beklerken. Hemşire geldi. Çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım tedavi ile bir kızım oldu uzun uğraşlar sonucu. Tekrar tedavi için başlamak istediğimde rahim kanseri tanısı konuldu. Rahmim alınacak şimdi dedi. Kendine de eşine de eziyet etme. Nasip olacaktır dedi. Bir anne ağlıyordu küçücük çocuğu ameliyata alındı öylede olabilirdim dedim. Ne bileyim öyle operasyon sonrası daha ferahlamış hissettim. Çok ağır unutmam mümkün değil ama türlü türlü sorunlar var. Daha ağırları var. Doktor da ikizlerden birinin gelişimi durduğu için diğerini etkilediğini bunun ileriki aylarda yaşanmasında etkilenenin özürlü olma olasılığının çok yüksek olduğunu filan söyledi. Gelişmiş yumurtalar var doğal olma olasılığı var. Moralini yeterki yüksek tut dedi. Bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun. En büyük duam Allah doğal yollardan sağlıkla nasip etsin inşallah.
Sağ ol canım. İnşallah sağlıkla kavuşalım o güzel günlere.Geçmiş olsun cnm inşallah doğru zamanda sağlıkli bi hamilelik haberi daha alırız ikimizde
Canım senin kürtaj nasıl geçti? Anestezi esnasında sorun yaşadım ben. Sedasyon mu ne ondan yapıyorlarmış. Solunum ile vermeye başladılar. Çok kötü oldum. Karabasan gibiydi. Ellerimi oynatmaya çalışıyorum durun diycem. Asistan ellerini oynatıyor hocam diyor duyuyorum. Devam et diyor doktor. Konuşabilsem diyorum kendi ıçimden zorluyorum kendimi. Hadi bir gayret ölücem dedim en son. Hemşire boğazını oynatıyor dedi. Dr çek dedi o solunum şeyini. Çekince kendime geldim zaten hemen. Bu verdiğiniz şey çok rahatsız ediyor. Çok kötüyüm dedim. Nabzın tansiyonum yükselmiş zaten o arada. Dr sakinleş sakin ol filan dedi. Sonra sanırım damardan verdiler hatırlamıyorum. Sedasyon mu nedir hiç sevmedim. Anlıyorum narkoz zararlı daha az kullanalım filan deniliyor ama bu devlet hastanelerinin politikaları eziyetli olabiliyor malesef.Geçmiş olsun cnm inşallah doğru zamanda sağlıkli bi hamilelik haberi daha alırız ikimizde
Canım şimdi çıktım. Tekrar muayene de malesef tablo aynıydı. Ne kadar beklersen bekle bir ümit yok dedi doktor. Kürtaj oldu. Zaten masaya yattığımda kanamam başlamıştı. Hastanede beklerken biraz da teselli buldum. Çok kötü durumda olanlar vardı. Nasip böyleymiş. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de en kısa surede sağlıklı bebekler nasip etsin canım. Diyecek başka bir şey yok
Canım çok sağ ol. Amiin inşallahCanim cok gecmis olsun, umarim cabucak toparlarsin. Hayirlisiyla normal yolla gelir bebegin insallah
Hep böyle ol hep iyi ol inşallah dualarım her zaman seninleİnşallah canım. Çok kötüydüm ama biraz da olsa daha iyiyim şu an. Dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sağ olun...❣
Cnm ben genel anestezi aldım hiç bişeyden haberim olmadi yanlız uyandığımda hala içeriyi temizleme işlemi yapiyodu sanırım hissettim onu.. uyudugumda nasıldım bilmiyorum ama odaya geldiğimde benim tansiyonumda 16 diydiCanım senin kürtaj nasıl geçti? Anestezi esnasında sorun yaşadım ben. Sedasyon mu ne ondan yapıyorlarmış. Solunum ile vermeye başladılar. Çok kötü oldum. Karabasan gibiydi. Ellerimi oynatmaya çalışıyorum durun diycem. Asistan ellerini oynatıyor hocam diyor duyuyorum. Devam et diyor doktor. Konuşabilsem diyorum kendi ıçimden zorluyorum kendimi. Hadi bir gayret ölücem dedim en son. Hemşire boğazını oynatıyor dedi. Dr çek dedi o solunum şeyini. Çekince kendime geldim zaten hemen. Bu verdiğiniz şey çok rahatsız ediyor. Çok kötüyüm dedim. Nabzın tansiyonum yükselmiş zaten o arada. Dr sakinleş sakin ol filan dedi. Sonra sanırım damardan verdiler hatırlamıyorum. Sedasyon mu nedir hiç sevmedim. Anlıyorum narkoz zararlı daha az kullanalım filan deniliyor ama bu devlet hastanelerinin politikaları eziyetli olabiliyor malesef.
Kilyacigim gecmis olsun Acisi zor ama bu gunlerin hepsi geride kalacak ve Allahim sana cok saglikli evlatlar nasip edecek Hepimizin dualari seninleCanım şimdi çıktım. Tekrar muayene de malesef tablo aynıydı. Ne kadar beklersen bekle bir ümit yok dedi doktor. Kürtaj oldu. Zaten masaya yattığımda kanamam başlamıştı. Hastanede beklerken biraz da teselli buldum. Çok kötü durumda olanlar vardı. Nasip böyleymiş. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de en kısa surede sağlıklı bebekler nasip etsin canım. Diyecek başka bir şey yok
Cnm ben genel anestezi aldım hiç bişeyden haberim olmadi yanlız uyandığımda hala içeriyi temizleme işlemi yapiyodu sanırım hissettim onu.. uyudugumda nasıldım bilmiyorum ama odaya geldiğimde benim tansiyonumda 16 diydi
Çok sağ olun kızlar. İnşallah. Hepimize sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin.Kilyacigim gecmis olsun Acisi zor ama bu gunlerin hepsi geride kalacak ve Allahim sana cok saglikli evlatlar nasip edecek Hepimizin dualari seninle
Onu hissetmedim şükür ama doktor eşime ağlama krizleri geçirdi demiş uyanırken. Bu kadar kafasına takmasın filan demiş. Sanırım ondan da yükseldi. Hemşireler neden bu kadar tansiyonu yükseldi diye konuşuyorlardı. Odaya kendime tam gelince aldılar. Odaya geldiğimde normaldi tansiyonum. Bütün gece sıçrayarak uyandım. Gözümü kapatmaya korkuyordum. Çok zor.
Hep doktorun serbest bırakacağı günün hayalini kuruyordum şu an dışarı adım atasım yok malesef. Oturup bu durumuda düşünmüyorum ama evde boş boş yatasım var.Canim benim zor olmaz miama en azından gebe kalabildigini biliyorsun su an, her kötü olayda bile bi hayır vardir. Insallah bundan sonra güzel günler bekliyor sizi. Önce bi tatil yapsan aslinda eşinle fırsatınız varsa, kendini daha cabuk toparlarsin. Her sey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?