Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

limoncicegi41 nasıl gidiyor canım tedavin @Meralim85 meraklibekleyis kızlar hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz ?
Canım tesekkür ederim hatırlanmak cok güzel. İyiyim ikinci toplamada 5 yumurta oldu 4tanesi 5.güne geldi ama iki tanesi istenen gelişimde oldugu için donduruldu. Kalan ikisi 6.gün beklenen gelişime ulasırsa dondurulacak.yani yarın belli olur. Böylece 4 dondurulmuş iki de akibeti belli olmayan embriyom olustu. Bir adet dinlenip öbür ay transfer olacak kısmetse.sen nasılsın hersey yolunda mı kalp atısını dinlediniz mi?

Canım hep aklımdasınız. Sevindim umarım sorunsuz bir şekilde ilerler yarın kontrolüm var ancak daha öncesinde başka dr gittim duyduk şükür. Biraz tansiyon ile başım dertte. Bir de tek yumurta ikizi büyük ihtimalle. Riski çok yüksekmiş onun huzursuzluğu var. Öyle idare ediyoruz

Günaydın canım
Tansiyonunun kaç oluyor ki ?
Ne zamanlar yükseliyor ?
Kontrolün ne zaman bi de ?

Günaydın canım
Tansiyonunun kaç oluyor ki ?
Ne zamanlar yükseliyor ?
Kontrolün ne zaman bi de ?
Canım belli olmuyor. Aslında evde ölçtüm iyiydi tedbiren gitmiştim arada yükseliyor diye orada yüksek çıkınca doktor takip verdi. 15 9 çıktı doktorda. Saat 4 de kadın doğuma randevum canım. Heyecanlıyım. 2 gündür biraz fazla batmalarım ağrılarım oluyor bakalım ne durumdalar

Allahon mucizesi tek yumurta diye tutmaz sanırken ikiz olmuş masallahHiç huzursuz olma bütün çoğul gebeliklerde risk var ama bu demek değil ki sorun çıkacak. her şey yolunda gider inşallah. bol dua arkadaşım sevindim iyi olmana kontrolden sonra yaz olur mu

kızlar günaydın.bugün kontrolüm vardı kalp atışlarını duyamadık yine
kese ve bebek var tutunması yeri iyi dedi doktor ama kalp atışı yok
sabırla bekleyeceğim
rüyamda kalp sesini duydum bebeğimin...inşallah duyarım geçte olsa

limoncicegi41 nasıl gidiyor canım tedavin @Meralim85 meraklibekleyis kızlar hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz ?

selam canim
ben bu hafta bir egitimdeyim sehir disinda o yuzden cok giremedim. verdigim kan sonuclarim cikti tiroidim yerlerde hic calismiyor diyebilirim doktorum gonderdim 2 hafta daha bekleyecegiz sanirim mecburen tiroid ilaci baslayacagim birkac sene oncesinde kullandigim birdonem olmustu
surekli ekmek makarna pilav yedigimden (ancak onlari yiyebiliyorum) tiroidin en buyuk dusmani gluten gluten yuklenmesi tiroidimi iptal ettirdi

degerlerinize baktirmayi unutmayin

karistirmisim ben gecmis olsun cok uzuldum nasipte ne varsa insan onu yasiyor

Canim merak etme, bebekler iyiyse yakinda kalp atislarini da duyarsınız. Bazen 10. 11. Haftalara kadar kalp atışı duyamayan olmus normal bi durummuş

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cahımm
Transferin ne zaman olmuştu ?

Canım Allah razı olsun. Amiin inşallah hepimize sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Yazarım canım. Sen de aşamalardan haberdar et. Inşallah çok güzel geçer ❣

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bir dahaki muayeneye detaylı testler isteyeceğini söylemişti doktorum ama neler var için de bilmiyorum. Malesef bana da tansiyondan dolayı yasak bahsettiklerin ancak aynen yemesem başka şeyler de yiyemiyorum bilmiyorum ne olacak. Dün öğlen az tuzlu sebze yemeği yedim yemin ederim hala midemde sanki. Midem bulanıyor. Psikolojik mi bilmiyorum Hayırlısı bakalım dikkat et kendine ara ara haberdar et.

Canim merak etme, bebekler iyiyse yakinda kalp atislarini da duyarsınız. Bazen 10. 11. Haftalara kadar kalp atışı duyamayan olmus normal bi durummuş
inşallah canım.sat a göre 8+3 olması gerekiyorken bebek 6 haftalık ultrason da
belki geç gelişiyodur dıye duyulmuyodur öyle ümit ediyorum

Günaydın canım. Doktorum minicik oldukları için çabuk kaçıyorlar ultrasondan demişti. Bizde birini duyduk diğerini zar zor duydu yine de tam değildi. Tedirgin olmuştum ama doktorun o konuda rahat olması beni de rahatlatmıştı. İnşallah sağlıkla gümbür gümbür duyacaksın. Her şey yolundaysa sorun olmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…