hayır karından baktıAlttan baktı mı canım ? Önceki gittiğine göre bebek büyümüş mü peki ?
normalde 8+3 olması gerekirken 6 haftalık gözüküyorGünaydın canım. Doktorum minicik oldukları için çabuk kaçıyorlar ultrasondan demişti. Bizde birini duyduk diğerini zar zor duydu yine de tam değildi. Tedirgin olmuştum ama doktorun o konuda rahat olması beni de rahatlatmıştı. İnşallah sağlıkla gümbür gümbür duyacaksın. Her şey yolundaysa sorun olmaz canım.
Canım Allah korusun olumsuz bir şey olsa gayet acımasız söylüyor doktorlar. Herkeste aynı yürümeyebiliyor. Defalarca tecrübe etmiş oluyorlar. Sen kendine dikkat et. Allah 'ın izniyle büyür bebişte.normalde 8+3 olması gerekirken 6 haftalık gözüküyor
bebekte 3,7 mm ..doktor acele etmeyelim bekleyelim dedi
büyüklüğü nasıl diye sormak o an hiç aklıma gelmedi ya
inşallah canım.Canım Allah korusun olumsuz bir şey olsa gayet acımasız söylüyor doktorlar. Herkeste aynı yürümeyebiliyor. Defalarca tecrübe etmiş oluyorlar. Sen kendine dikkat et. Allah 'ın izniyle büyür bebişte.
Hala alttan neden bakmıyorlar anlamıyorum açıkcası ....hayır karından baktı
cumartesi günü 3,5 mm di
bugün 3,7 olmuş
kendi doktorum izinde bu doktor da bu hafta duymamız gerekiyordu dedi
aslında doktor önerdi ama ben istemedim açıkçasıHala alttan neden bakmıyorlar anlamıyorum açıkcası ....
inşallah canım.sat a göre 8+3 olması gerekiyorken bebek 6 haftalık ultrason da
belki geç gelişiyodur dıye duyulmuyodur öyle ümit ediyorum
inşallah öyledir canım yaCanim alttan bakmiyorsa da daha küçük cikabilirmis merak etme. Benim de geriden geliyordu, pazartesi gunku kontrolde yakaladi olmasi gereken haftasıni
Ah ah evet aynen canım ben ip sürdürmedim ağda istedim sadece. Biliyorum zararlı ama daha az acıtıyor diyeKizlar nerdeyse 3 ay üzerine kaş bıyık aldirdim yok böyle bir aci
Canım gelişimi iyiyse duyulmamış olabilir ya üzülmeDoktordan çıktım ve hiç iyi değilim kızlar... kalp atışını duyamadık. Vajinal de baktı. Gelişimi 8 haftalık yani gayet iyi dedi. Ne olduysa bir iki gün içinde olmuş dedi. Birkaç gün bekleyip bakalım yoksa kürtaj dedi
Canım daha önce duymamış olsak belki öyle diyebilirdim. Doktor da çokta umutlu konuşmadı. Suratından belliydi. Bir iki gün içinde olmuş dedi açık açık. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.Canım gelişimi iyiyse duyulmamış olabilir ya üzülme
inşallah en kısa sürede duyarsın
moralini yüksek tut dua et
ben de sabah bi an kötü oldum ama dedim ki kötü olsam kendimi yıpratıcam iyi olursam belki bebeğim de iyi olur
peki bir iki gün içinde ne olmuş olabilir ki açıklaması ne oldu doktorununCanım daha önce duymamış olsak belki öyle diyebilirdim. Doktor da çokta umutlu konuşmadı. Suratından belliydi. Bir iki gün içinde olmuş dedi açık açık. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Bir şey oldu mu dedi farklı hissettiğin. Olmadı sadece batma vardı ara ara. Ama normaldir sanırım. Genetiğe göndereceğiz dedi. Genetik bir anormallik kaynaklı olduğunu düşünüyor. Daha fazla soracak kafa yoktu bende.peki bir iki gün içinde ne olmuş olabilir ki açıklaması ne oldu doktorunun
sebep olarak bir şey söyledi mi
o kadar haklısın ki canım insan ultrasona bakarken bile o olumsuzluğu hissedince beyin olarak gidiyor mekandanBir şey oldu mu dedi farklı hissettiğin. Olmadı sadece batma vardı ara ara. Ama normaldir sanırım. Genetiğe göndereceğiz dedi. Genetik bir anormallik kaynaklı olduğunu düşünüyor. Daha fazla soracak kafa yoktu bende.
Yapma canım yaaaBir şey oldu mu dedi farklı hissettiğin. Olmadı sadece batma vardı ara ara. Ama normaldir sanırım. Genetiğe göndereceğiz dedi. Genetik bir anormallik kaynaklı olduğunu düşünüyor. Daha fazla soracak kafa yoktu bende.
Kalp atışını duyan doktoruma gittim. Az önce çıktım. İkiz olduğundan emindim dedi. Yaşanmasının nedeni tek yumurta ikizi olması büyük ihtimalle dedi. Sizi uyarmıştım zaten dedi. Ailenizde genetik yatkınlık yoksa suni yollardan yaşanan tek yumurta ikizlerinde sorun yaşanma olasılığı çok yüksek dedi. Erken yaşadınız siz sadece bu sorunu. İlerlese belki özürlü olacaktı. Bilemeyiz bunu düşünüp teselli olacaksın dedi. Kesin konuştu. Eski gördüğümden farklı kesenin dolgunluğu dahi azalmış. Tek bebek gibi görünüyor adeta dedi. Bu konuyu kafanızda kapatmaya çalışıp hayatınıza devam edeceksiniz dedi. Ben düşük sürecinden de çok korkuyorum. Ya en acısı elleri bile belliydi. Gelişimi tam 8 haftalık. Yani uyumlu. Bir iki gün olmuş ne olmuşsa dediYapma canım yaaa
Keşke embriyolara transfer öncesi genetik tarama yapılsaydı ...
Böyle sonuç almadan önce genetiğinden emin olunsaydı sonuçta tüp bebek yaa
Ultrasonla baktı dedi vajinal bakmam gerek hazırlaan salak gibiydim heralde sıkışık değilim göremedi dedim. Aklıma kalbinin durmuş olma olasılığı gelmedi bile. Çok sessizdi doktor ona rağmen anlamadım. Odaya gidince anlattı işteo kadar haklısın ki canım insan ultrasona bakarken bile o olumsuzluğu hissedince beyin olarak gidiyor mekandan
ben sabah konuştuklarımızı bile hatırlamıyorum eşime sordum tekrar doktor ne söyledi diye
Ezan okunuyor şu anda tek duam Rabbim evlat isteyen herkese sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin tüm arkadaşlarıma ve bana
sanırım beklemekten başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?