Teşekkür ederim canım sonuçta önemli olan kalitesi yani.daha haber almadım belki de 6. Gün bile blast olamadılarCanım bana hepsi iyi kalite dedi.hepsinin arasında çok az fark var dedi.mesela 6. Gün emriyosunda 5ab kalite olan da vardı ama sanırım aa daha iyi göründü.inşallah hayırlısı olur
A.s. canım hayırlı olsun :) Bulantı gibi değilse de 3 gündür mide sorunu yaşıyorum kötü bir duygu. Sürekli huzursuz dolaşıyorum. Çatlak konusunu doktora sormadan başlamak istemedim. Benim acayip çatlamaya müsait zaten. Kilo almadan kaynaklı hemen çatladı bacaklarım. Doktora sormadan başlamak istemedim ben. Bu gitmemde araştırdığım birkaç ürün var. Soracağım onları. Siz de oldumu bilmem benim vücudum gebelik süreci ile biraz daha kuru zaten. Nemlendirilmeye ihtiyacı var.Selam kizlar. Cok yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Benim hala bulantim vs yok. Sadece ani kalkinca bas donmelerim devam ediyor. Istahim kapali ama gene de yiyorum.
Bu hafta kontrole gittim. Esim de duydu bu sefer kalp atislarinimucizevi bir an gercekten.
Hindistan cevizi yagi aldim. Esim her gece suruyor catlayabilecek yerlerime :) hem bebis seviyor bahaneyle.
Kitaplar okuyorum. internette arastiriyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Kendimi psikolojikman hazirliyorum.
Umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Bulantilar yasayan arkadaslarim icin de 11. Haftaya az kaldi ha gayret :)
Günaydın kızlar. Bir baş ağrısı ve ağız içi yaralarla uyandım. Ağzım çok fenaboğazımda hafif bir ağrı var. Ve sebep olacak hiç bir şey yapmadım. Elimden geldiğincede besleyici yemeye çalışıyorum niye oldu anlamadım. Karadut dışında tavsiyesi olan var mı. Baya her tarafı yara
Tuzlu limonlu su ile gargara yap canim geçer insallah.stres faln mi yaptin acaba.ben de gece titremeyle uyandım yorganla yattım sabaha kadar anca geçtiGünaydın kızlar. Bir baş ağrısı ve ağız içi yaralarla uyandım. Ağzım çok fenaboğazımda hafif bir ağrı var. Ve sebep olacak hiç bir şey yapmadım. Elimden geldiğincede besleyici yemeye çalışıyorum niye oldu anlamadım. Karadut dışında tavsiyesi olan var mı. Baya her tarafı yara
Canim ne güzel insallah bende duyarım kalp atışlarını.cumartesi gidicem hem bebeği gormeye hem kalp atışlarını duymaya.Selam kizlar. Cok yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Benim hala bulantim vs yok. Sadece ani kalkinca bas donmelerim devam ediyor. Istahim kapali ama gene de yiyorum.
Bu hafta kontrole gittim. Esim de duydu bu sefer kalp atislarinimucizevi bir an gercekten.
Hindistan cevizi yagi aldim. Esim her gece suruyor catlayabilecek yerlerime :) hem bebis seviyor bahaneyle.
Kitaplar okuyorum. internette arastiriyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Kendimi psikolojikman hazirliyorum.
Umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Bulantilar yasayan arkadaslarim icin de 11. Haftaya az kaldi ha gayret :)
Geçmiş olsun canım. Bakalım 3 gündür pek iyi hissetmiyorum. Hayırlısı ile geçecek inşallah bu günlerdeHerhangi bi sebebe gerek yok kilyacim. Bağışıklıgimiz düşüyor o yuzden hasta olmak normalmiş. Ben de 1 haftadir gribim, burun foş foş. Bogazim baş agrim gecti çok şükür. Ama insan cok daha gec iyilesiyor haliyle
Yapayım canım sağ ol. Bir önceki gece uyuyamamıştım ama ne bileyim hep evdeyim yememe içmeme dikkat ediyorum filan kocaman kocaman aftlar olmuş. Şaşırdım. Babyboom un dediği gibi bağışıklık düşüyor sanırım. Üşüme hali bana da oluyor inan. Hem yanıyorum bunalıyorum sonra bir den üşüme geliyor battaniye çekiyorum üzerime filan.Tuzlu limonlu su ile gargara yap canim geçer insallah.stres faln mi yaptin acaba.ben de gece titremeyle uyandım yorganla yattım sabaha kadar anca geçti
.Arkadaşlar bi sorum olacak.. Transfer günümü de saymazsak yarın 6.gün. sizce erken gebelik testini yarın mı yapmalıyım yoksa daha erken mi. Kanı perşembe vereceğim. Elimde sadece 1 tabe erken gebelik testi var.
Canım çook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hepsi geçer. Aynen doktorlar bir de naz yapıp aşırı hassas davrandığımızı düşünüp çok ilgilenmiyorlar. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç hassas davranıp korkmamız da çok normal. Ohss nın dinlenmekle atlatılacağını duymuştum canım keşke baştan itibaren izin alsaydın. İlaç konusunda da şu an gittiğin doktora güveniyorsan bence kullanmalısın. Enfeksiyon ise eğer bu durum da bebeğe zarar verecektir belki ilaç daha az zararlı kalır. Bence kesinlikle içine sinmiyorsa tekrar konuş ona göre ilaçlarını denilen şekliyle al. Malesef benim gittiğim merkezde de doktorlarla irtibat kurmak çok zor ve hemşireler ne desen normal diyorlar. Doktora bile güvenmezken hemşirenin lafı açıkçası hiç tatmin etmiyor. Aynen şiddetli bir durum yaşasaydım kesinlikle hemen başka bir doktora giderdim. Allah yardımcın olsun...Arkadaşlar merhaba, Sürecimin başından bu yana bu bölümü takip ediyorum ama ancak yazma fırsatı bulabildim. 28 Mayısta 5. Gün embriyosu transferim yapıldı 7. Gün aşırı öksürüğüm olduğu ilaç kullanmadan önce için 8. Gün kanda gebelik testi yaptırdık, sonuç pozitifti:) Tekrarladık ve evet artış vardı :) Ancak ondan sonra aşırı karın şişliği ara ara ateş şeklinde şikayetlerim oldu Maalesef tüp bebek yaptırdığımız yer çok ilgisiz olduğu için doktorlara ulaşmakta çok zorlanıyorduk Ağrılara ve şişkinliğe görüşebildiğimiz hemşireler olabilir deyip geçtiler, bir gün artık dayanılmaz hale gelince zorla muayeneye gittim dr vucutta su toplanması olduğunu ağrım aşırı artarsa iğneyle sutun toplanacağını söyledi Bu arada ben işe devam ediyordum Agrılar çok şiddetlenince yine aradım ama o kadar ilgisizlerdi ki doktorla gorusturmek istemediler ben zorla parasını odeyerek muayene olacağımı soyleyince doktorla görüşebildik ve evet su artmıştı Yarın gelin suyu toplayalım dediler Artık merkeze güvenim hiç kalmamıştı, ertesi gün başka bir tüp bebekçiye gittim ve o da ohss sendromu olduğumu, su toplanabileceğini ama komplikasyon olabileceğini, bunun ancak yatıp dinlenerek gecebileceğini söyledi Şu an raporluyum Bu arada kan tahlillerim de pek parlak değil, hafif ateş var, ateş artmaması için bu dönemde bir kez Minoset aldım mecburen 38 üzeri ateşi istemiyor doktorlar ki ben de bir kez olmuştu bunu söylemem rağmen kimse dikkate almadı Crp ve sedim değerlerim yüksek, antibiyortik verdiler ama bu ohss kaynaklı da başka bir enfeksiyon kaynaklı da olabilirmiş Şu an 6. Hafta içerisinde olduğum için antibiyotik kullanmak istemedim Yarın testleri tekrarlamayı bekliyorum Yazma sebebim lütfen kendinizi dinleyin ve eğer Allah korusun bir sıkıntınız var ise doktorunuza güveniyorsanız onunla devam edin ama güvenmiyorsanız mutlaka ikinci bir görüş alın Şu an ben endişe içerisinde yarını bekliyorum Aslında ilk bastan beni dinleselermiş belki de bu süreci çok daha hafif atlatabilirmisim Maalesef bu konuda da çok üzgünümTüm hamile arkadaşlarımdan dua bekliyorum, ben de sizlere dua ediyorum.
Canım çok üzüldüm. Allah en kısa sürede nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar bugün transfer sonucu için kan verdim ve 0.32 maalesef tutmadıheyecanlı bekleyiş olumsuz bitti
Çok teşekkür ederim Kilyacım Doktorlar yatmalısın demediği için izin almak hiç aklıma gelmemişti ama işe giderken ve işte çok zorlanıyorum Enfeksiyon için çok haklısın Son gittiğim doktor biraz daha bekle istersen, ohss de bu değerleri bozar dediği için biraz oma güvenerek bekledim açıkçası Yarın kan tahlillerini tekrarlayacağız eğer değerler yine kötüyse mecburen ilacı kullanacağım Arada kalmak o kadar yorucu ki Bir de etrafımda kullanma diyen doktor tandıklarım da varken... Bu arada kan tahlillerimi de tamamen kendim doktora giderek yaptırdım, kimse kan değerlerine bakalım bile demedi...Canım çook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hepsi geçer. Aynen doktorlar bir de naz yapıp aşırı hassas davrandığımızı düşünüp çok ilgilenmiyorlar. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç hassas davranıp korkmamız da çok normal. Ohss nın dinlenmekle atlatılacağını duymuştum canım keşke baştan itibaren izin alsaydın. İlaç konusunda da şu an gittiğin doktora güveniyorsan bence kullanmalısın. Enfeksiyon ise eğer bu durum da bebeğe zarar verecektir belki ilaç daha az zararlı kalır. Bence kesinlikle içine sinmiyorsa tekrar konuş ona göre ilaçlarını denilen şekliyle al. Malesef benim gittiğim merkezde de doktorlarla irtibat kurmak çok zor ve hemşireler ne desen normal diyorlar. Doktora bile güvenmezken hemşirenin lafı açıkçası hiç tatmin etmiyor. Aynen şiddetli bir durum yaşasaydım kesinlikle hemen başka bir doktora giderdim. Allah yardımcın olsun...
Basit bir şey aslında şu tahliller bazen çok öngörüsüz davranıyor doktorlar malesef. Belki fazla güvendendir bilmiyorum. Inşallah düzelir canım ve gerek kalmaz. Aynen ben de de çıkar ama aşırı yorulduğumda ya da üzüldüğümde çıkar. Ama sanırım bağışıklık yine de zayıfladı gebelikten kaynaklı. Bakayım canım dikkat edeyim vitamin konusuna da çok sağ ol.Çok teşekkür ederim Kilyacım Doktorlar yatmalısın demediği için izin almak hiç aklıma gelmemişti ama işe giderken ve işte çok zorlanıyorum Enfeksiyon için çok haklısın Son gittiğim doktor biraz daha bekle istersen, ohss de bu değerleri bozar dediği için biraz oma güvenerek bekledim açıkçası Yarın kan tahlillerini tekrarlayacağız eğer değerler yine kötüyse mecburen ilacı kullanacağım Arada kalmak o kadar yorucu ki Bir de etrafımda kullanma diyen doktor tandıklarım da varken... Bu arada kan tahlillerimi de tamamen kendim doktora giderek yaptırdım, kimse kan değerlerine bakalım bile demedi...
Sana da çok geçmiş olsun Benim bağışıklığım düştüğünde önce aft çıkar ağzımda Bağışıklık sistemini güçlendiren ve C vitamini içeren şeyler tüketmek sanırım en iyi çözüm Umarım en kısa zamanda düzelir
Sen de sağol Kilyacım.Basit bir şey aslında şu tahliller bazen çok öngörüsüz davranıyor doktorlar malesef. Belki fazla güvendendir bilmiyorum. Inşallah düzelir canım ve gerek kalmaz. Aynen ben de de çıkar ama aşırı yorulduğumda ya da üzüldüğümde çıkar. Ama sanırım bağışıklık yine de zayıfladı gebelikten kaynaklı. Bakayım canım dikkat edeyim vitamin konusuna da çok sağ ol.
Teşekkürler inşallahCanım çok üzüldüm. Allah en kısa sürede nasip eder inşallah
Aynen canım çok tedirgin oluyoruz maalesef dediğin gibi Allah yardımcımız olsunMinoset biraz daha etkili parola göre. Özellikle bu kadar yollardan geçilerek elde edilen gebelikte insan daha tedirgin oluyor çok haklısın. Dayanmakta zor. Allah yardımcın olsun canım
Canım öncelikle çok güzel yol izlediğin kendini geliştirip simdiden hazırladığın için tebrik ederimSelam kizlar. Cok yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Benim hala bulantim vs yok. Sadece ani kalkinca bas donmelerim devam ediyor. Istahim kapali ama gene de yiyorum.
Öncelikle tebrikler canim sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallah.Rabbim şifa versin bi an önce tüm olumsuzluklardan kurtulursun umarım.Moralini yuksek tut dinlen bol bol insallah güzel olur herseyArkadaşlar merhaba, Sürecimin başından bu yana bu bölümü takip ediyorum ama ancak yazma fırsatı bulabildim. 28 Mayısta 5. Gün embriyosu transferim yapıldı 7. Gün aşırı öksürüğüm olduğu ilaç kullanmadan önce için 8. Gün kanda gebelik testi yaptırdık, sonuç pozitifti:) Tekrarladık ve evet artış vardı :) Ancak ondan sonra aşırı karın şişliği ara ara ateş şeklinde şikayetlerim oldu Maalesef tüp bebek yaptırdığımız yer çok ilgisiz olduğu için doktorlara ulaşmakta çok zorlanıyorduk Ağrılara ve şişkinliğe görüşebildiğimiz hemşireler olabilir deyip geçtiler, bir gün artık dayanılmaz hale gelince zorla muayeneye gittim dr vucutta su toplanması olduğunu ağrım aşırı artarsa iğneyle sutun toplanacağını söyledi Bu arada ben işe devam ediyordum Agrılar çok şiddetlenince yine aradım ama o kadar ilgisizlerdi ki doktorla gorusturmek istemediler ben zorla parasını odeyerek muayene olacağımı soyleyince doktorla görüşebildik ve evet su artmıştı Yarın gelin suyu toplayalım dediler Artık merkeze güvenim hiç kalmamıştı, ertesi gün başka bir tüp bebekçiye gittim ve o da ohss sendromu olduğumu, su toplanabileceğini ama komplikasyon olabileceğini, bunun ancak yatıp dinlenerek gecebileceğini söyledi Şu an raporluyum Bu arada kan tahlillerim de pek parlak değil, hafif ateş var, ateş artmaması için bu dönemde bir kez Minoset aldım mecburen 38 üzeri ateşi istemiyor doktorlar ki ben de bir kez olmuştu bunu söylemem rağmen kimse dikkate almadı Crp ve sedim değerlerim yüksek, antibiyortik verdiler ama bu ohss kaynaklı da başka bir enfeksiyon kaynaklı da olabilirmiş Şu an 6. Hafta içerisinde olduğum için antibiyotik kullanmak istemedim Yarın testleri tekrarlamayı bekliyorum Yazma sebebim lütfen kendinizi dinleyin ve eğer Allah korusun bir sıkıntınız var ise doktorunuza güveniyorsanız onunla devam edin ama güvenmiyorsanız mutlaka ikinci bir görüş alın Şu an ben endişe içerisinde yarını bekliyorum Aslında ilk bastan beni dinleselermiş belki de bu süreci çok daha hafif atlatabilirmisim Maalesef bu konuda da çok üzgünümTüm hamile arkadaşlarımdan dua bekliyorum, ben de sizlere dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?