Enfeksiyon testleri canım kan ve idrar testlerini verdim ama bunlar yapılmıyomuş sağlık ocağındaCanım bu testler ne için yapılıyor. Doktorum benden böyle bir şey istemedi de
uygunmuş fiyatı ama burada daha pahalı olur gibime geliyorCanım özelde yatırdım. İstanbul da değilim. 60 tl gibi bir ödeme yaptım.
hadi inşallah güzel haberlerle gel canımSıkışık gel dediler çatlayacağımBekliyorum şansa kalabalık. Inşallah güzel haberler verebilirim
Yapılması gerekenleri yapıyorsa sorun yok tabi.valla canım bilmiyorum ki doktora sorarsan şuan yapılacak hiç bir işlem yok yapılması gerekenlerin hepsini yapıyormuş zaten ama şu serum işini doktorumla konuşacağım sonuçta olumsuz bi etkisinin olacağını sanmıyorum
Bak çok şükür bir sorun yok. Ohhh sağlıkla gelişsin anne karnında bebişKizlar ivf doktorumla konustum, su an 7+2 olmasi gerekirdi dedi ama karindan bakmis dedi. Erken haftalarda karin ultrasonu tam haftayi vermez dedi. Vajinal baksaydi daha kesin haftasini verirdi dedi. 7 haziran ve 17 haziran arasindaki gelisimi iyi o yüzden sıkıntı yok dedi, siz de böyle bisey yaşarsanız aklinizda olsun
Hmm sağol canım bilgi verdiğin için o zaman ilk kontrole gittiğinde bende sorayım o zamanEnfeksiyon testleri canım kan ve idrar testlerini verdim ama bunlar yapılmıyomuş sağlık ocağında
herkesten isteniyor mu bilmiyorum ama önemliymiş gebelikte
canım bu serum tedavisi uygulanmadan önce herhangi bir tahlil felan yapılıyor mu yoksa transferle birlikte direk başlanıyor muCanım serum omega3 ağırlıklı bağışıklığı güçlendiren embriyonun tutunmasini sağlayan bir tedavi. Bende transfer haftası başlandı gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar her hafta aynı gün kullan dediler. Ben şuan 8. Haftadayim yani transferden 12. Haftaya kadar her cuma damardan veriliyor. ( cuma dedim çünkü ilk aldığım gün cumaydi ). Umarım sana da iyi gelir görürsen bu tedaviyi
Rica ederim canımHmm sağol canım bilgi verdiğin için o zaman ilk kontrole gittiğinde bende sorayım o zaman
Yok canım herhangi bir tahlil yapılmıyor. Transfer sonrasi başlanıyor. Bide içeriğini arastirirsan yumurta ile ilgili birşey vardı sanırım içinde ilk başta doktor alerjin var mı diye sormuştu. Onun haricinde hicbirsey yok. İstersen bu tedaviyi ve içerisinde hangi maddeler var bi araştır. Bana vitamin karışımı demişlerdi.canım bu serum tedavisi uygulanmadan önce herhangi bir tahlil felan yapılıyor mu yoksa transferle birlikte direk başlanıyor mu
Merhaba, bu testleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz. Neden özel hastane düşündünüz? Aciliyeti yoksa devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz. Ben tedaviye başlamadan gidip durumu anlattığımda sağolsun doktor fazlasını bile isteyerek tetkikleri yaptırmıştı.Enfeksiyon testleri canım kan ve idrar testlerini verdim ama bunlar yapılmıyomuş sağlık ocağında
herkesten isteniyor mu bilmiyorum ama önemliymiş gebelikte
tamam canım çok teşekkür ederim ben bunu bi araştırayım temmuz ayında 5. kez transfer yapılacak bari bu kez elim boş kalmasın ben çabalamayınca doktorların bir şey yapacağı yokYok canım herhangi bir tahlil yapılmıyor. Transfer sonrasi başlanıyor. Bide içeriğini arastirirsan yumurta ile ilgili birşey vardı sanırım içinde ilk başta doktor alerjin var mı diye sormuştu. Onun haricinde hicbirsey yok. İstersen bu tedaviyi ve içerisinde hangi maddeler var bi araştır. Bana vitamin karışımı demişlerdi.
evet daha önce devlette yaptırmıştım biliyorumMerhaba, bu testleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz. Neden özel hastane düşündünüz? Aciliyeti yoksa devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz. Ben tedaviye başlamadan gidip durumu anlattığımda sağolsun doktor fazlasını bile isteyerek tetkikleri yaptırmıştı.
gözünaydın canım bebeğin görünmemesi normal şuan inşallah 2 hafta sonra görürsünKızlar geldim kese göründü ama için de bebek göremedik. 5 hafta 2 günlük gibi dedi regl e göre ise 5 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark olabiliyormuş.BabyBoom2019 Şimdilik olması gereken gibi dedi. En azından dış gebelik değil onu söyleyebiliriz dedi. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Yalnız acayip heyecanlıydım resmen titriyordum. Ve minik geriden gelen şüpheli bir kese daha var dedi. Ancak 2 hafta sonra ne olduğunu söyleyebilirim dedi. Haftada bir kahve 2-3 kere çikolata yiyebilirsin. Bana sorarsan ilk 3 ay seyahat yapma dedi. Ben önermiyorum dedi. Kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi.
7+2 sat a göre belirlenmiş tarih mi canımKizlar ivf doktorumla konustum, su an 7+2 olmasi gerekirdi dedi ama karindan bakmis dedi. Erken haftalarda karin ultrasonu tam haftayi vermez dedi. Vajinal baksaydi daha kesin haftasini verirdi dedi. 7 haziran ve 17 haziran arasindaki gelisimi iyi o yüzden sıkıntı yok dedi, siz de böyle bisey yaşarsanız aklinizda olsun
Kızlar geldim kese göründü ama için de bebek göremedik. 5 hafta 2 günlük gibi dedi regl e göre ise 5 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark olabiliyormuş.BabyBoom2019 Şimdilik olması gereken gibi dedi. En azından dış gebelik değil onu söyleyebiliriz dedi. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Yalnız acayip heyecanlıydım resmen titriyordum. Ve minik geriden gelen şüpheli bir kese daha var dedi. Ancak 2 hafta sonra ne olduğunu söyleyebilirim dedi. Haftada bir kahve 2-3 kere çikolata yiyebilirsin. Bana sorarsan ilk 3 ay seyahat yapma dedi. Ben önermiyorum dedi. Kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi.
Kahve içtiğin gün çay ve çikolata olmayacak ama canım. Yani kafein ayarlaması yaparak haftada bir iki olabilir dedi. Çocuk arap olmasın sonra dedi güldü. Bizden farklı çıkmaz zaten hocam dedimbenim de aynen nokta keseler görünmüştü içinde birşey görünmüyordu hadi gözün aydın olsun başlangıç için çok güzel cümleler söylemiş çikolata ile aram yok ama kahvesiz günlerim zor geçiyor bünye kafein diye bağırıyor haftada bir ben de mi içsem acaba?
Amiin canım ya inşallahgözünaydın canım bebeğin görünmemesi normal şuan inşallah 2 hafta sonra görürsün
o heyecan kim de yok ki
belki de iki bebiş geliyodur hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?