- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Belki vücudunuzdaki katil hücre fazladır ve embriyonun tutunmasını engelliyordur.Böyle durumlarda serum tedavisi uygulanıyor bir araştırın isterseniz.yapacak bir şey yok diyor biz sadece transfer aşamasına kadar müdahale edebiliyoruz diyor rahme yerleştirdikten sonra artık bizim yapacağımız bir şey kalmıyor diyor.
Canım öncelikle kalp atışını duymuşsun çok sevindim adınaDün gittigim doktora ilk defa gittim devlet hastanesiydi, cok yoğundu. Kalp atisini dinletti iyi dedi 1 ay sonra gelirsin tekrar. Tup bebek doktoruma da sonuclari bildiriyorum hep, o da ilaçlara devam diyor ama gebelikle ilgili bisey söylemiyor. Bugün artik özellikle sordum dosyanıza bakip donucem dedi
Onu bugün bende okumuştumBugün çok mucizevi bir şey okudum. Annenin organlarında herhangi bir hasar oluşursa bebek kök hücre gönderiyormuş tamiri içinnasıl bir mucize... Yine okuduğum bir haberde gebe biri ile gebe olmayan birinin dayanıklılığı arasında pek fark yokmuş.
doktorumla görüştüm de serum tedavisi kanıtlanmamış bir uygulama diyor öyle bir yöntem illa çözüm bulacak diye bir şey yok diyor. bi de genetik test yaptırdık eşim de bende kan pıhtılaşmasına bakıldı hiçbir sorun yokBelki vücudunuzdaki katil hücre fazladır ve embriyonun tutunmasını engelliyordur.Böyle durumlarda serum tedavisi uygulanıyor bir araştırın isterseniz.
Canım merhaba rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Bende transfer tarihinden itibaren her hafta serum tedavisi alıyorum. Hatta duyduğuma göre fazla uygulanan birşey değil ama bebeğin tutunmasina dair etkili bir yöntem. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti. Bunda ben söylemiştim doktoruma serum tedavisi nasıl olur diye oda onayladı. Şuan önce tabiki yüce Rabbim sayesinde 8 haftalık olduk. Sana da öneririm. Tabi ki doktorun bir sağlık problemin olmadığı sürece o bilir en uygun tedavini. Ben sadece kendimi örnek vermek istedim.doktorumla görüştüm de serum tedavisi kanıtlanmamış bir uygulama diyor öyle bir yöntem illa çözüm bulacak diye bir şey yok diyor. bi de genetik test yaptırdık eşim de bende kan pıhtılaşmasına bakıldı hiçbir sorun yok
canım doktoruma söylüyorum ama kanıtlanmamış gelip geçici uygulamaları uygulamak istemiyor. hatta dün histereskobi oldum rahme çizik atılmasını istedim doktorum asla böyle bir şey yapmayacağını çünkü rahme çizik atmak demek rahimde hasar oluşması demek ki biz böyle bir şeyi asla istemeyiz bu tutunmayı daha da engeller dedi ve yapmadı. şuan gebelik oluşmasına engel hiç bir şey görünmüyor ama sonuç da rahime embriyo yerleştirildiği zaman da tutunmuyor.Canım merhaba rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Bende transfer tarihinden itibaren her hafta serum tedavisi alıyorum. Hatta duyduğuma göre fazla uygulanan birşey değil ama bebeğin tutunmasina dair etkili bir yöntem. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti. Bunda ben söylemiştim doktoruma serum tedavisi nasıl olur diye oda onayladı. Şuan önce tabiki yüce Rabbim sayesinde 8 haftalık olduk. Sana da öneririm. Tabi ki doktorun bir sağlık problemin olmadığı sürece o bilir en uygun tedavini. Ben sadece kendimi örnek vermek istedim.
serum tedavisi nasıl uygulanıyor canım olmadı doktoruma ısrar edeyim serum tedavisi konusunda nasıl bir işlem ne zaman nasıl yapılıyor. biraz bilgi verirmisinCanım merhaba rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Bende transfer tarihinden itibaren her hafta serum tedavisi alıyorum. Hatta duyduğuma göre fazla uygulanan birşey değil ama bebeğin tutunmasina dair etkili bir yöntem. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti. Bunda ben söylemiştim doktoruma serum tedavisi nasıl olur diye oda onayladı. Şuan önce tabiki yüce Rabbim sayesinde 8 haftalık olduk. Sana da öneririm. Tabi ki doktorun bir sağlık problemin olmadığı sürece o bilir en uygun tedavini. Ben sadece kendimi örnek vermek istedim.
Yoldayım canım saat 3 de randevum heyecanla bekliyorumKilya bu arada senin muaynen bugün değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum? Naptin gördün mü keseyi ve kalp atışını duydun mu ?
Canım rahime çizik olayı bana da çok tuhaf geliyor bence doktorun o konuda haklı. Serum olabilir nasıl bir yöntem bilmiyorum ama rahim olayı için pek sıcak bakmıyorum doktorum önerse bile biraz düşünürdüm. Hatta yumurtanın icine spermin verilmesi bile doğru karşılanmıyor. Yumurta deliniyor diye. Çok gerekli değilse uygulanmaması gereken bir yöntem olarak bakılıyor. Doğal fizyolojiyi bozan her şeye temkinli yaklaşmak gerek. Beslenmene dikkat et takviyeler al gerekirse başka doktorlara muayene ol belki gözden kaçan şeyler vardır.canım doktoruma söylüyorum ama kanıtlanmamış gelip geçici uygulamaları uygulamak istemiyor. hatta dün histereskobi oldum rahme çizik atılmasını istedim doktorum asla böyle bir şey yapmayacağını çünkü rahme çizik atmak demek rahimde hasar oluşması demek ki biz böyle bir şeyi asla istemeyiz bu tutunmayı daha da engeller dedi ve yapmadı. şuan gebelik oluşmasına engel hiç bir şey görünmüyor ama sonuç da rahime embriyo yerleştirildiği zaman da tutunmuyor.
Aaa nasıl şeymiş öyle doktorumda bana 2. Tedaviye başlamadan önce istersen rahime çizik atalım embriyonun tutunmasi için ama fazla bir fark olmaz dedi. Cizik atmak ta eger rahimde hamile kalmayi engelleyen perde varsa onu ortadan kaldiriyor. Yani en azından fayda sağlayan bişeyi nasıl yapmaz o zaten tedavi amaçlı yapılan bir islem. Serum tedavisine gelince gelip geçici bir tedavi değil ki bu. Üst üste başarısız sonuçlanan tup bebek tedavisinin başarısını yükseltmek için yeni yeni gelişen Ve başarısı birçok hasta da kanıtlanmış uzmanlar tarafından tavsiye edilen ve en son çare denenen bir tedavi bu. Kusura bakma moral bozmak gibi olmasin Ben senin doktorunun bu söylediklerini hiç anlamadım... çünkü bir başarısızlık varsa yeni ve farklı yöntemler denenmesi lazım diye düşünüyorum...canım doktoruma söylüyorum ama kanıtlanmamış gelip geçici uygulamaları uygulamak istemiyor. hatta dün histereskobi oldum rahme çizik atılmasını istedim doktorum asla böyle bir şey yapmayacağını çünkü rahme çizik atmak demek rahimde hasar oluşması demek ki biz böyle bir şeyi asla istemeyiz bu tutunmayı daha da engeller dedi ve yapmadı. şuan gebelik oluşmasına engel hiç bir şey görünmüyor ama sonuç da rahime embriyo yerleştirildiği zaman da tutunmuyor.
Canım özelde yatırdım. İstanbul da değilim. 60 tl gibi bir ödeme yaptım.Kızlar toxoplazma ve rubella testlerini nerede yaptırdınız?istanbul da özelde yaptıran arkadaşlar varsa fiyat hakkında bilgi verebilirler mi?
Canım bu testler ne için yapılıyor. Doktorum benden böyle bir şey istemedi deKızlar toxoplazma ve rubella testlerini nerede yaptırdınız?istanbul da özelde yaptıran arkadaşlar varsa fiyat hakkında bilgi verebilirler mi?
Ay hadi bizde hayırlı haberlerini bekliyoruzYoldayım canım saat 3 de randevum heyecanla bekliyorum
Sıkışık gel dediler çatlayacağımAy hadi bizde hayırlı haberlerini bekliyoruz
valla canım bilmiyorum ki doktora sorarsan şuan yapılacak hiç bir işlem yok yapılması gerekenlerin hepsini yapıyormuş zaten ama şu serum işini doktorumla konuşacağım sonuçta olumsuz bi etkisinin olacağını sanmıyorumAaa nasıl şeymiş öyle doktorumda bana 2. Tedaviye başlamadan önce istersen rahime çizik atalım embriyonun tutunmasi için ama fazla bir fark olmaz dedi. Cizik atmak ta eger rahimde hamile kalmayi engelleyen perde varsa onu ortadan kaldiriyor. Yani en azından fayda sağlayan bişeyi nasıl yapmaz o zaten tedavi amaçlı yapılan bir islem. Serum tedavisine gelince gelip geçici bir tedavi değil ki bu. Üst üste başarısız sonuçlanan tup bebek tedavisinin başarısını yükseltmek için yeni yeni gelişen Ve başarısı birçok hasta da kanıtlanmış uzmanlar tarafından tavsiye edilen ve en son çare denenen bir tedavi bu. Kusura bakma moral bozmak gibi olmasin Ben senin doktorunun bu söylediklerini hiç anlamadım... çünkü bir başarısızlık varsa yeni ve farklı yöntemler denenmesi lazım diye düşünüyorum...
Canım serum omega3 ağırlıklı bağışıklığı güçlendiren embriyonun tutunmasini sağlayan bir tedavi. Bende transfer haftası başlandı gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar her hafta aynı gün kullan dediler. Ben şuan 8. Haftadayim yani transferden 12. Haftaya kadar her cuma damardan veriliyor. ( cuma dedim çünkü ilk aldığım gün cumaydi ). Umarım sana da iyi gelir görürsen bu tedaviyiserum tedavisi nasıl uygulanıyor canım olmadı doktoruma ısrar edeyim serum tedavisi konusunda nasıl bir işlem ne zaman nasıl yapılıyor. biraz bilgi verirmisin
Hadi bakalım sıkışık olmak bebisi iyi görebilmek için annesi merak etme sen az kaldıSıkışık gel dediler çatlayacağımBekliyorum şansa kalabalık. Inşallah güzel haberler verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?