Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Şimdiye kadar bile pek çok şeye katlandın rahim filmini anestezisiz çekildin yaparsın bunu da diyorum kendime ama çok acıyor diyenlerden sonra korktum. Ama haklısın canım öyle düşünerek sabretmek lazım başka çaresi yok. Allahm çabalarımızı boşa çıkarmasın

Tutabilir lütfen önce eşleriniz ilaç tedavisi olsun 3 ay değerler artıyor tedavi ile bizimki yüzde otuz idi doğal yolla oldu bide tüp bebek vde Başarı şansı yüksek moraller yüksek tutun
Bayadır tedavi oluyor canm %57idi dna hasarı varikosel ameliyatı oldu %29a düştü hasar 3 ay önceki testte. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Sürekli emodex proxeed plus falan kullandı. Siz hangi ilacı kullandınız

Sen başkalarına bakma herkesin acı eşiği farklıdır. Senin canını acıtmaz onun acıtır. Bak ne güzel sen anestesiz yaptirmissin ben korkudan anestezili yaptırdım. Bu tedavinin hiç bişeyi yok emin ol. Sadece tatlı serüven

Sağol canım benim inşallah teşekkürler desteğiniz için. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu ay

Bayadır tedavi oluyor canm %57idi dna hasarı varikosel ameliyatı oldu %29a düştü hasar 3 ay önceki testte. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Sürekli emodex proxeed plus falan kullandı. Siz hangi ilacı kullandınız
magnezinc film tablet 40 li klomen 50 mg evicap fort l argi + klomen önemli diğer i de proxeed plus olması lazım canım tutar inşallah ya

Sağol canım benim inşallah teşekkürler desteğiniz için. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu ay
Sende sağol canım biz burda birbirimize destek olmak için varız. Yoksa dışardan ahkam kesmek çok kolay önemli olan iyi kötü herşeyi paylaşarak atlatmak. Biz bunu yapabiliriz. Hem daha Allahin izniyle güzel haberler vericez birbirimize dimi

Öyle canım bilmeyenlere çok kolay geliyor. Neler yaşadığımızı ancak bizler anlarız. Aileme de söylemeyi düşünmüyorum. Eşimin ailesi bayramda ve öncesinde bizde olacağı için sürece dahil olacaklar mecburen onlara söyleyeceğiz. Kimseye söyleyemeyeceğim için burda sizlerle konuşabilmem çok iyi gelecek bana

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım umarım en kısa sürede alırız bebeklerimizi kucağımıza. Eminim zordur kaybetmekte bizimde sınavımız buymus demekki diyorum

Kızlar çok sevindim bendeeee. Baya net görüyorum artık. Bu arada sabah ağrı ile uyandım kasıklarım patlayacak sandım. Bu arada canım senin tahlil sonucun kaç çıktı ?
50.99 çıktı canım beta 9. Gün bugun test gunumdu katladı değer sıkıntı yok klinik aradı tebrikler hamilesiniz dedi Çarşamba yenileyin dedi yne beklicez yani

Haklısın herşey allahtan eskiden büyüklerimizde hiçmi bu sorunlar yokmus nasıl hemen hamile kalıyolarmış. Hangi ilacı kullandınız canım bu arada

Benim kadar korkamazsin beni bide kan tutuyo sen düşün gayet rahat tek başıma yaptım ignelerimi acı fln da olmuyo ztn çok ince uçları cunku

Bizde kimseye söylemedik canım ailelerimize bile çünkü psikolojik baskı oluyor herkes bişey soruyor olmazsa üzülme olur elbet lafları bile canını yakıyor o yüzde eşimle ikimiz atlatıcaz bu süreci. İğneler konusundada ben adet olduğumda saatlerce agladım nasıl yapıcam ben o iğneleri diye ilk akşam cesaret edemedim hastanede yaptırdım ama cesaretimi topladım inanki çok az bi acı zaten belli süre sonra anlamıyosun bile. Anne olucaz güçlü olmalıyız, telkin et kendini bebeğimi getiricek bu iğneler bana diye bunca insan yaptıysa sende yapabilirsin

İğneleri buzdolabında mı saklamamız gerekiyor yoksa dışarda mı duruyor. Öğretmenim de bazı iğneleri belki okulda vurulmam gerekebilir ondan merak ettim

Aynen yaşamayan bilemez. Bende kesin sonuç alana kadar hickimseye söylemeyi düşünmüyorum. Hele eşimin ailesine hiç. Yanlış anlama sözüm meclisten dışarı geçen yıl bize geldiler bende durumumu paylaştım. Destek olmayı geç resmen köstek oldular örn. Ağır kaldırmamam lazim haliya su doktuler koltugu kaldirmaya yerinden kalkmadilar. sunu getir bunu gotur bir bardak almaya bile yardim etmediler. Dinlenemedim bilem elini hicbirseye sürmeden evimi otel gibi kullanıp gittiler bende ağla ağla psikolojim bozuldu tedavim olumsuz sonuçlandı. Şimdi kimseyi istemiyorum evimde tek başıma geçiriyorum. Şunun şurasında cumaya ne kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…