- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Aynen canım ,Kizlar estrofemi ne zaman bırakcaz bilgisi olan varmi. Benim gastritim vardi zaten üstüne bide bu ilaçları içmek midemi mahvetti
Is yeri ortamimiz güzel, benle birlikte 3 kadin kullanıyoruz tuvaleti. Orda yapiyorum mecbur fitili
Aynen canım ,
Benim akıntım var diye endol e başlattı Dr um , yan etkileri tamamen mide ile alakalı bi rde
Ben estrofem i bi anda içiyorum aç karna , 4 adet
Bol su içiyor musun
Sonrasında 15 dk uzanmamız gerekiyor ama ?
Stres olur eminim de kızamık bağışıklığımda sorun var ve ilçeye gidiyorum çok kalabalık oluyor bazen toplu taşıma araçları kaçırdım geldi gelmedi ayakta kaldım hızlı gidiyorlar filan dur kalk gergin olurum. Toplu taşıma araçları bir de köylerden dolanıyor giderken. Hosuma gidiyordu yaşlılar filan. Şimdi pek öyle olmaz. Kendi aracım stres illa olurum ya trafiktedeCanim ben ilk trafiğe çıktığım zamanlar, araba kullanacağım diye cok stres olduğumu bilirim. Dolmusla gidiyodum bazen işe sirf stres olmamak icinama sen nasil hissedersin bilemem
Stres olur eminim de kızamık bağışıklığımda sorun var ve ilçeye gidiyorum çok kalabalık oluyor bazen toplu taşıma araçları kaçırdım geldi gelmedi ayakta kaldım hızlı gidiyorlar filan dur kalk gergin olurum. Toplu taşıma araçları bir de köylerden dolanıyor giderken. Hosuma gidiyordu yaşlılar filan. Şimdi pek öyle olmaz. Kendi aracım stres illa olurum ya trafiktedeBir de yolum sakin değil. Ve mesafe var. Ama diyorum 1 ay filan olsa olsa gerilirim. Öbür türlü 7 - 8 ay bu stresi yaşarım diye endişem. Çok kararsızım Tedaviye başlamadan 2-3 hafta önce almıştım araç. O arada başka yoğunluklar vardı hiç oturamadım başına. Hiç bir şeyi ertelemeyeceksin bu hayatta. Sonra piyango gibi tedavi çıktı git gel filan kaldı. Ne yapacağım hiç fikrim yok
Doktor hamile kalırsan özellikle kalabalık ve çocuklardan sakınman gerek demişti.Işim kalabalık zatenCanim o zaman senin icin en iyi secenek kendi araban. Bütün cesaretini topla, bence bebeğin icin kolayca ustesinden gelirsin
Anladım canımBen estrofemi tok iciyorum, sabah içerken de öncesinde 1 muz yiyorum midem boş olmasin diye. Bana doktor aç ya da tok karna iç demedi
Valla canım ben ilk baslarda uzanıyordum. Ama sonradan hic uzanmadim. Hemsire uzanirsan daha iyi olur ama zorunlu değil demisti
Americano ise sorun yok Kahve ve çiklat özlemim zirvede. Gerçi kızlar aşerme denilen şey oluyorsa bilmiyorum ama canım hep et çekiyor her öğünde Ben işe başlarsam stresli olmama ihtimalim pek yok bir kere yol beni sağlamken yoruyordu. Size sorayım kızlar ya ehliyeti olup ehliyetini yatıranlardandım. Sizce trafiğe çıksam sorun olur mu şu dönem. Tabi başta hocayla. Yol stresim biraz azalır kendi aracım olunca diye düşünüyorum. Ya da riskli mi? Hangi seçenek daha iyi sizce
Ben çalışıyorum, sabahları uyanmak zor oluyor ama onun dışında işte kendimi yormuyorum yoksa rapor alirdim mutlaka
Sonrasında 15 dk uzanmamız gerekiyor ama ?
Transferin gerçekleşir insallah.Dondurmak icin 5.gunu mu beklediler peki?neden hiç kalmadıGecen seferde farkli doktorda yumurta sayisi cok diye oyle karar vermisti ama malesef embrio
Kalmadi dondurmaya, simdide doktorum hem yumurta sayisina gore hemde degerlere gore donduralom dedi
5 dk yeterli oluyormusBen hep uzanmaya çalışıyorum
Kızlar günaydın hepimiz için musmutlu bir gün diliyorum
Cumartesi günü kese görmeye gitmiştim ancak doktor çok küçük demişti bugün randevum var dualarınızı bekliyorum.
Bu arada rüyamda ekmek almaya gidiyorum bir ekmek diyeceğime bir transfer alabilir miyim diyodummm
Bilinçaltım yandı galiba
ee bana esrtroemi bıraktırdı doktorum beta sonucunu görünce siz hala kullanıyormusunuzBen estrofemi tok iciyorum, sabah içerken de öncesinde 1 muz yiyorum midem boş olmasin diye. Bana doktor aç ya da tok karna iç demedi
Cnm e2 den dolayı demiştir,baya yüksek, bariz ohss var, donmuş olması daha iyi bu süreçte, opu ne zaman olcakProgestoron 1,66
E2 8120
Lh 2,08 cikmis iyimi? Doktorum iyi biraz yuksek donmus embrio transfer olcak dedi. Cuma opu olucak umarim her sey yolunda giderde bu sefer transfer olurum
Kan sonucunu alinca Bana estofermin esdegeri olan banti biraktirdi. Estoferm 2 almaya devam ediyorum. Yarin ilk doktor kontrolu cok heyecanliyimee bana esrtroemi bıraktırdı doktorum beta sonucunu görünce siz hala kullanıyormusunuz
Benimde kızamığa bağışıklığın var demişti daha önce bi doktor hangi testle öğrendiniz bunu siz biliyo musun hatirlamiyorum da benDoktor hamile kalırsan özellikle kalabalık ve çocuklardan sakınman gerek demişti.Işim kalabalık zatenBen hiç kızamık su çiçeği gibi çocukluk bulaşıcı hastalıklarını geçirmemiştim. Bağışıklığın zayıf o konuda demişti doktor da. Sağdan sağdan inşallah sorunsuz halledebilirim yoksa işim zor
Aynen canım aralıksız rüya silsilesi her gece ayrı telden bir rüyaöyle cnm hepimizin yandı bi sen değilsin.. ne rüyalar görüyoruz hepimiz
Teşekkürler canımDikkatlice yavaş yavaş koy
Acımıyor elbette
Zamanla nasıl rahat koyacağını keşfediyorsun ;
Rahatla iyice aç kendini koy ağrı yok
Teşekkür ederim canımilk koyduğunda azıcık zorlanabilirsin ama sonrasında içerisi yumuşacık olduğundan hiç bir sıkıntı kalmıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?