Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar günaydın hepimiz için musmutlu bir gün diliyorum
Cumartesi günü kese görmeye gitmiştim ancak doktor çok küçük demişti bugün randevum var dualarınızı bekliyorum.
Bu arada rüyamda ekmek almaya gidiyorum bir ekmek diyeceğime bir transfer alabilir miyim diyodummm
Bilinçaltım yandı galiba

Günaydıın...Doktora da benim ekmek ne durumda deme kuzum inşallah güzel haberler alırsın bebişinden

Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım inşallah bir şey olmamıştır. Ne desek bilemeyiz ki. Nasibi varsa inşallah orada tutunup bekleyecektir. Zor gerçekten Allah yardımcın olsun

benim sadece bir kez olmustu bugun cok yorucu bir gundu ogleden beri kahverengi lekelenmelerim var kirmizi olmadigindan doktorumu da aramadim normaldir diye dusunuyorum insallah
Çoook zor ya her şeyi zor bu sürecin. Benim de ufak bir sorunum var iş ile ilgili. Moralim bozuk baya akşamdan beri. Hayırlısı bakalım. Bence bir süre rapor al evde dinlen canım bir hafta kadar. Stres her türlü zarar. Keşke huzurlu ortamlarımız olsa da çalışsak ama malesef

stresli de değilim aslında depresif ya da stresli olmamak adına iyi besleniyorum ara öğünlerimi yanımda taşıyorum ama biz de süreli işler oluyor yetiştirmen gerekiyor filan şimdilik rapor hakkım saklı kalsın kahverengi lekelenme sabah kesilmişti ama ben onu da iyiye yoruyorum bildiğin kahve hatta koyu kahve latte değil americano (günlerdir kahve içmeyen bünyenin hayalleri) :) :) :)

Americano ise sorun yok Kahve ve çiklat özlemim zirvede. Gerçi kızlar aşerme denilen şey oluyorsa bilmiyorum ama canım hep et çekiyor her öğünde Ben işe başlarsam stresli olmama ihtimalim pek yok bir kere yol beni sağlamken yoruyordu. Size sorayım kızlar ya ehliyeti olup ehliyetini yatıranlardandım. Sizce trafiğe çıksam sorun olur mu şu dönem. Tabi başta hocayla. Yol stresim biraz azalır kendi aracım olunca diye düşünüyorum. Ya da riskli mi? Hangi seçenek daha iyi sizce

hakkında hayırlısı olsun canım.Bu değerlere göre mi donmuş embriyo transfer olmasına karar verildi?
Gecen seferde farkli doktorda yumurta sayisi cok diye oyle karar vermisti ama malesef embrio
Kalmadi dondurmaya, simdide doktorum hem yumurta sayisina gore hemde degerlere gore donduralom dedi

Canim ben ilk trafiğe çıktığım zamanlar, araba kullanacağım diye cok stres olduğumu bilirim. Dolmusla gidiyodum bazen işe sirf stres olmamak icin ama sen nasil hissedersin bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…