Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ne güzel
Benim transferden bir kaç gün sonra olmuştu
Hafi o yerleşme kanaması diyelim
Dünden beri yine başladı bu neyin nesi
Progestan fitil de koyuyorum
Dr endol al iç dedi
İçtim
Transferden sonra olma ihtimali var demişlerdi çoğu kişide oluyormuş. Fitillerin birikintisi olabilir mi ? Neden oluyormuş ? Ne dedi doktor?

Stres yapma dedi
Progestan ı arttır bi de endol al iç dedi
Telde konuştuk
Karın ağrosı var mı sende ?
Yok canım benim şuan zaman zaman bulantı ve uyku hali var. Karın ağrısı arada bir oluyor oda genelde gazdan kaynaklı diye düşünüyorum. Endol genelde agri kesici diye biliyorum. Böyle bir durumun var mı ? Şimdiden geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen

Ne güzel
Benim transferden bir kaç gün sonra olmuştu
Hafi o yerleşme kanaması diyelim
Dünden beri yine başladı bu neyin nesi
Progestan fitil de koyuyorum
Dr endol al iç dedi
İçtim
Canım enfeksiyon filan olabilir mi ki fitillerden dolayı. Çok geçmiş olsun. Doktorunla konuşmuşsun gerçi ciddi bir durum olsa söylerdi. Geçiçidir inşallah. Bol bol dinlen. Bende kasık ve özellikle bel ağrısı devam ediyor canım.

Çok şükür 8 yaşında bir evladım var ona kardeş olsun istedik 1 yıldır denedik olmadı tüp bebek deneyelim dedik o da olmadı bu saatten sonra tekrar tüp bebek denemem hiç çocuğum olmamış olsam bıkmadan denerim ama gerçekten zorlu bir süreç rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah
Ne denir bilmiyorum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah dualarım seninle

Canım benim işte en büyük dayanağın o olsun benimde bir kızım var. Kızıma doğum yaptıktan sonra 2 kez ameliyat oldum ve doğal yolla çocuğum olmadı hadi dedik bunu deneyelim ilerde keşke demeyelim çok şükür tuttu, ama eğer tutmasaydı inan ki bende devam etmeyecektim zor süreçler Allahım evladına uzun ömürler versin

Bu arada kızlar, 5 yaşında kızım var transferden sonra, onu kucagıma almadığımı farkettiği için bir kaç gündür agresifleşti ve az evvel ortalığı birbirine kattı o öfkeyle ağlaya ağlaya karnıma çok sert vurdu ve beni lütfen kucagına al dedi dayanamadım aldım içim parçalandı çünkü kucagıma alınca rahatladı uyudu ama şuan bişey olmuşmudur diye endişe ediyorum transferimin 11. Günü

merhaba benim 2 tane başarısız denemem oldu şuan tekrar dr arıyorum. pembe mavi daha önceden düşünmemiştim. ilgi ve memnuniyet durumlarınız nedir. Hangi dr önerirsiniz. Fiyat konusu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…