• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

İyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
Canim oncelikle en zorlu asalamaro gecmissiniz geriye sadece transfer kalmis evet bu islemde cox onemli ama bir ay bisu bosuna bekleme derim bence basla

gayet güzel artmış 2 katından da fazla maşallah
Ben yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibi 🙈 iğne etkisi ne kadardır acaba ? Saat 5 den önce zor arar 🙄 ne yapsam zaman geçse. Tek kafamı yoran progesteron niye düştü. Tedavi de bile hep yükseldi. Çok bir düşme değil ama işte insan farklı bir durum görünce illa kafasına takılıyor hayırlısı bakalım. Sağ olun kızlar sizi de darladım😬 Değerler ile ilgili pek bilgim yok endişe ediyorum o yüzden 🤭

merhaba öncelikle inşallah tez zamanda allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip eder ben de dahil=( hangi merkeze gitmiştin sen ? ben kısmetse temmuz reglisi ile başlamayı düşünüyorum

Bursa pembe maviye gittim canım ama ikincide oraya gitmeyi düşünmüyorum. Acıbademde şahin zeteroğluna gidicem çok sıra oluyormus ama pembe mavide içime sinmeyen şeyler var. Sizin sorununuz neydi peki.

Ben yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibi 🙈 iğne etkisi ne kadardır acaba ? Saat 5 den önce zor arar 🙄 ne yapsam zaman geçse. Tek kafamı yoran progesteron niye düştü. Tedavi de bile hep yükseldi. Çok bir düşme değil ama işte insan farklı bir durum görünce illa kafasına takılıyor hayırlısı bakalım. Sağ olun kızlar sizi de darladım😬 Değerler ile ilgili pek bilgim yok endişe ediyorum o yüzden 🤭
Canım senin gayet güzel artmış 7 haziranda 230 ise 9 haziranda 460 11 haziranda ise yani bugün 920 olması bile yeterliydi maşallah senin çok güzel artmış.hiç kötü düşünme olumlu düşün rahat ol bizlere de dua et 😊😊🥰

Canim oncelikle en zorlu asalamaro gecmissiniz geriye sadece transfer kalmis evet bu islemde cox onemli ama bir ay bisu bosuna bekleme derim bence basla
Bende öyle düşünüyorum canım söylediğim gibi doktor taze değil dondurulmuş yapacağız dediğinde bile çok zor geldi şuan bi ay beklemeyi inan hiç düşünemiyorum ama hayırlısı neyse o olsun inşallah🤲🏻Fikir verdiğin içinde çok teşekkür ederim

• Hamileliğin ilk trimester döneminde: 11,2 – 90 ng/mL
  • Hamileliğin ikinci trimester döneminde: 25,6 – 89,4 ng/mL
  • Hamileliğin son trimester döneminde: 48 – 300 (veya fazlası) ng/mL
progesteron ile ilgili bunu buldum canım seninki gayet normal görünüyor.
Dediğim gibi en net yanıt doktorundan gelecektir

Canım senin gayet güzel artmış 7 haziranda 230 ise 9 haziranda 460 11 haziranda ise yani bugün 920 olması bile yeterliydi maşallah senin çok güzel artmış.hiç kötü düşünme olumlu düşün rahat ol bizlere de dua et 😊😊🥰
Canım Allah razı olsun. Hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Bütün bekleyenler mutlu haberler alsın hep💕

• Hamileliğin ilk trimester döneminde: 11,2 – 90 ng/mL
  • Hamileliğin ikinci trimester döneminde: 25,6 – 89,4 ng/mL
  • Hamileliğin son trimester döneminde: 48 – 300 (veya fazlası) ng/mL
progesteron ile ilgili bunu buldum canım seninki gayet normal görünüyor.
Dediğim gibi en net yanıt doktorundan gelecektir
Canım Allah razı olsun hepinizden 🌼 Ararsa buraya yazarım muhakkak nedenini.

mrh bende sizi takip ediyorum uzun zamandir ama yazmamıstim bende cumartesi opu oldum ohhs olmusum hafif duzeyde yarın duruma gore bakıp persembe transver yapabilirmiş ins herkesin gonlune gore olur

Kizlar bende de durumlar henuz iyi yarin son kontrolum var toplama gununu yarin bilcem en az 15 yumurta var ama ben sayin az olmasini istemistim cunki gecen sefer de 25 toplandi fakat hic transfere bile gidilmedi , bu sefer az dozlu ilac falan dedm aama doktorumbunlarin hic birinin kanitsal arastirmalari yoktur yumurta kalitesini say ve ya iyne dozu etkilemez dedi bakalim umarim iyi olur bide dun daha 15 mm 16 mm gibiydiler tahminimce 13 ve ya 14u toplama islemi olucak heyecan ve endise gitdikce artiyo. Bu arada iynemin birini evde unutdugum icin is yerindeki igne killandim karina vuracagim iyne olmaliydi fakat uclugu cok kalindi ve hale canim aciyo sorun olmaz umarim

değerleriniz çok guzel maşllah haftaya bu hafta ins keseyi göruŕsunuz

Back