Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bursa pembe maviye gittim canım ama ikincide oraya gitmeyi düşünmüyorum. Acıbademde şahin zeteroğluna gidicem çok sıra oluyormus ama pembe mavide içime sinmeyen şeyler var. Sizin sorununuz neydi peki.
selam sorunu bir bilsem=) ben de soranus a gidicem kısmetse hakkımızda hayırlısı olsun

Canım aradılar şimdi iyi görünüyor dedi. 18 ine kese için çağırdı. Çok sağ olun

Canımm teşekkür ederim şimdi aradılar aynen iyi dedi doktorum 18 inde kese için çağırdı. Bir de ağdayı hemşireye sordum kızlar şu an için olmaz dedi
Canım yazdıklarını şimdi tek tek okudum. Ben yazicaktim merak etme diye zaten sen güzel haberi vermişsin rabbim hadi hayırlısıyla keseyi de gormeyi nasip etsin. Sayende bizde sevinelim burda ha birde şey dikkatimi çekti sen tedavinin başından beri çok streslisin. sakin ol bak herşey yolunda herşey güzel gidiyor. Tadını çıkar her anin ohh misss

Canım normalmiş değerler iyi görünüyor dedi. 18 Haziran a kese görmek için gün verdi
Yaaa bak gördün mü.. hafi inşallah cnm 17 sinde de benim var ultrason randevum kese de bebegi o zamn görmek için çağırdı.. hepimiz için hayırlısı insallah

Evet malesef öyleyim çünkü çok apar topar başladım ne olduğunu anlamadım. Ne istediğimi de bilmedim. Elbette çocuk olsun çok istedim ama tedavi konusu baya hazırlıksızdım. O yüzden de gergindim hep ayyy çok teşekkür ederim canım. Sağlıkla ilerlesin hepimizin

Aaaa ne güzel plan yapmadan gelmiş kuzucuk rabbimin işi işte aynen sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…