selam sorunu bir bilsem=) ben de soranus a gidicem kısmetse hakkımızda hayırlısı olsunBursa pembe maviye gittim canım ama ikincide oraya gitmeyi düşünmüyorum. Acıbademde şahin zeteroğluna gidicem çok sıra oluyormus ama pembe mavide içime sinmeyen şeyler var. Sizin sorununuz neydi peki.
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızmrh bende sizi takip ediyorum uzun zamandir ama yazmamıstim bende cumartesi opu oldum ohhs olmusum hafif duzeyde yarın duruma gore bakıp persembe transver yapabilirmiş ins herkesin gonlune gore olur
ins hepimiz icin hersey guzel olur devamina ererizTedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Normalde 2 gün sonra tekrar yaptır katlanmış mi diye istiyorlar demek ki senin ki gerek görmedi direk keseyi görmeye randevu verdiDoktorum tekrar testi demedi estrofemi bırak 15 gün sonra kontrole gel dedi bilemedim tekrar yaptırsam mı tahlili?
Canımm teşekkür ederimKilyacım değerlerini benim Dr, a sordum, gayet iyiymişendişe etme artık
Canım aradılar şimdi iyi görünüyor dedi. 18 ine kese için çağırdı. Çok sağ olunprogesteron ile ilgili bunu buldum canım seninki gayet normal görünüyor.
- Hamileliğin ilk trimester döneminde: 11,2 – 90 ng/mL
- Hamileliğin ikinci trimester döneminde: 25,6 – 89,4 ng/mL
- Hamileliğin son trimester döneminde: 48 – 300 (veya fazlası) ng/mL
Dediğim gibi en net yanıt doktorundan gelecektir
Canım normalmiş değerler iyi görünüyor dedi. 18 Haziran a kese görmek için gün verdiKucagimiza sağ salim alalım inşallah da bu zor günleri unuttursun bize meleklerimiz
Canım yazdıklarını şimdi tek tek okudum. Ben yazicaktim merak etme diye zaten sen güzel haberi vermişsinCanımm teşekkür ederimşimdi aradılar aynen iyi dedi doktorum 18 inde kese için çağırdı. Bir de ağdayı hemşireye sordum kızlar şu an için olmaz dedi
Oh ne güzel bir haber cok sevindimmCanım aradılar şimdi iyi görünüyor dedi. 18 ine kese için çağırdı. Çok sağ olun
Hiç bir söz teselli etmez biliyorum ama hayat devam ettikçe umut vardır.Maalesef benim sonucum negatifolmadı
Yaaa bak gördün mü.. hafi inşallah cnm 17 sinde de benim var ultrason randevum kese de bebegi o zamn görmek için çağırdı.. hepimiz için hayırlısı insallahCanım normalmiş değerler iyi görünüyor dedi. 18 Haziran a kese görmek için gün verdi
Yaaa bak gördün mü.. hafi inşallah cnm 17 sinde de benim var ultrason randevum kese de bebegi o zamn görmek için çağırdı.. hepimiz için hayırlısı insallah
Evet malesef öyleyim çünkü çok apar topar başladım ne olduğunu anlamadım. Ne istediğimi de bilmedim. Elbette çocuk olsun çok istedim ama tedavi konusu baya hazırlıksızdım. O yüzden de gergindim hepCanım yazdıklarını şimdi tek tek okudum. Ben yazicaktim merak etme diye zaten sen güzel haberi vermişsinrabbim hadi hayırlısıyla keseyi de gormeyi nasip etsin. Sayende bizde sevinelim burda ha birde şey dikkatimi çekti sen tedavinin başından beri çok streslisin. sakin ol bak herşey yolunda herşey güzel gidiyor. Tadını çıkar her anin ohh misss
Canımm çok teşekkür ederim. Amin. Hepimiz için güzel ilerlesin her şeyOh ne güzel bir haber cok sevindimm
Hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi de
Yaaa inşallah önce senden alacağız güzel haberler. Sağ ol canım amiiinYaaa bak gördün mü.. hafi inşallah cnm 17 sinde de benim var ultrason randevum kese de bebegi o zamn görmek için çağırdı.. hepimiz için hayırlısı insallah
Aaaa ne güzel plan yapmadan gelmiş kuzucuk rabbimin işi işteEvet malesef öyleyim çünkü çok apar topar başladım ne olduğunu anlamadım. Ne istediğimi de bilmedim. Elbette çocuk olsun çok istedim ama tedavi konusu baya hazırlıksızdım. O yüzden de gergindim hepayyy çok teşekkür ederim canım. Sağlıkla ilerlesin hepimizin
Ne denir bilmiyorum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah dualarım seninleMaalesef benim sonucum negatifolmadı
Arka arkaya güzel haner veririz o gün inşalalhBenim de 17sinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?