İnşallah canım. Öylestres yapıp kendine de bebeğine de zarar verme canım.Ne güzel 1,5 kat artması da normal sayılıyor.İnşallah kötü birşey yoktur.canını sıkma
Canim oncelikle en zorlu asalamaro gecmissiniz geriye sadece transfer kalmis evet bu islemde cox onemli ama bir ay bisu bosuna bekleme derim bence baslaİyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
gayet güzel artmış 2 katından da fazla maşallah7 Haziran da çıkmıştı
Ben yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibigayet güzel artmış 2 katından da fazla maşallah
merhaba öncelikle inşallah tez zamanda allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip eder ben de dahil=( hangi merkeze gitmiştin sen ? ben kısmetse temmuz reglisi ile başlamayı düşünüyorum
Canım senin gayet güzel artmış 7 haziranda 230 ise 9 haziranda 460 11 haziranda ise yani bugün 920 olması bile yeterliydi maşallah senin çok güzel artmış.hiç kötü düşünme olumlu düşün rahat ol bizlere de dua etBen yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibiiğne etkisi ne kadardır acaba ? Saat 5 den önce zor arar ne yapsam zaman geçse. Tek kafamı yoran progesteron niye düştü. Tedavi de bile hep yükseldi. Çok bir düşme değil ama işte insan farklı bir durum görünce illa kafasına takılıyor hayırlısı bakalım. Sağ olun kızlar sizi de darladım Değerler ile ilgili pek bilgim yok endişe ediyorum o yüzden
Bende öyle düşünüyorum canım söylediğim gibi doktor taze değil dondurulmuş yapacağız dediğinde bile çok zor geldi şuan bi ay beklemeyi inan hiç düşünemiyorum ama hayırlısı neyse o olsun inşallahCanim oncelikle en zorlu asalamaro gecmissiniz geriye sadece transfer kalmis evet bu islemde cox onemli ama bir ay bisu bosuna bekleme derim bence basla
Ben yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibiiğne etkisi ne kadardır acaba ? Saat 5 den önce zor arar ne yapsam zaman geçse. Tek kafamı yoran progesteron niye düştü. Tedavi de bile hep yükseldi. Çok bir düşme değil ama işte insan farklı bir durum görünce illa kafasına takılıyor hayırlısı bakalım. Sağ olun kızlar sizi de darladım Değerler ile ilgili pek bilgim yok endişe ediyorum o yüzden
Kafamız öyle dolu ki cnm detaylı düşünemiyoruz.. korkularımızda var her an bişey olur mu diye o yüzden hemen olumsuz gibi düşünebiliyoruz..Ben hesaplarken ertesi gün 2 katı diye düşündüm
Canım Allah razı olsun. Hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Bütün bekleyenler mutlu haberler alsın hepCanım senin gayet güzel artmış 7 haziranda 230 ise 9 haziranda 460 11 haziranda ise yani bugün 920 olması bile yeterliydi maşallah senin çok güzel artmış.hiç kötü düşünme olumlu düşün rahat ol bizlere de dua et
Canım Allah razı olsun hepinizdenprogesteron ile ilgili bunu buldum canım seninki gayet normal görünüyor.
- Hamileliğin ilk trimester döneminde: 11,2 – 90 ng/mL
- Hamileliğin ikinci trimester döneminde: 25,6 – 89,4 ng/mL
- Hamileliğin son trimester döneminde: 48 – 300 (veya fazlası) ng/mL
Dediğim gibi en net yanıt doktorundan gelecektir
Aynen canım ya sabır gerektiriyor bu süreç... Oldukça zorKafamız öyle dolu ki cnm detaylı düşünemiyoruz.. korkularımızda var her an bişey olur mu diye o yüzden hemen olumsuz gibi düşünebiliyoruz..
Senden de Allah razı olsun canım her şey gönlünce olsunCanım Allah razı olsun hepinizdenArarsa buraya yazarım muhakkak nedenini.
Kucagimiza sağ salim alalım inşallah da bu zor günleri unuttursun bize meleklerimizAynen canım ya sabır gerektiriyor bu süreç... Oldukça zor
Amin canım amin inşallahKucagimiza sağ salim alalım inşallah da bu zor günleri unuttursun bize meleklerimiz
değerleriniz çok guzel maşllah haftaya bu hafta ins keseyi göruŕsunuzBen yanlış hesaplıyorum sanırım ertesi güne 2 kat gibiiğne etkisi ne kadardır acaba ? Saat 5 den önce zor arar ne yapsam zaman geçse. Tek kafamı yoran progesteron niye düştü. Tedavi de bile hep yükseldi. Çok bir düşme değil ama işte insan farklı bir durum görünce illa kafasına takılıyor hayırlısı bakalım. Sağ olun kızlar sizi de darladım Değerler ile ilgili pek bilgim yok endişe ediyorum o yüzden
Canım inşallah. Çok teşekkürlerdeğerleriniz çok guzel maşllah haftaya bu hafta ins keseyi göruŕsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?