• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Arkadaşlar öğleden sonra eşimle hastanede tartıştım
Çok korkuyorum bebeğim adına ya
Çünkü ben inanılmaz geriliyorum heryerin kaskatı kesiliyor tartışınca ::
Bebeğime birşey olacak diye ödüm patlıyor
Saatlerdir ciddi gerginim her hücremle hem de ya :KK43:
Sizler hiç bu derece geriliyor musınuz
Ben daha çok beni sinirlendiriyor diye sinir oluyorum 🤣 kızdığım şeyi geçip sen şimdi beni ne diye sinirlendiriyorsun diye başlıyorum söylenmeye aslında incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler olduğunu bilsem de kızabiliyorum ara ara oluyor. Vücudum o derece gergin olmuyor ama. Kendimi sıkmıyorum. Seni ne rahatlatacaksa onları düşün onları yapmaya çalış. Stresli gergin olduğumuz bir süreç ara ara yaşanacaktır elbette.

Bana doktor 1 tabletin yarısını pazartesi yarısını perşembe iç dedi bugün 3. İçişim olacak ama şu ana kadar yan etki görmedim inşallah yapmaz sen neden önceden değil de sonra başladın acaba değişikmiş:)
Değişik tedavi uygulanmış demekki bana hergün tam iç denilmişti seninki iyiymiş canım Allah bol bebekler nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım.kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuş mu tazemi bide kaçıncı günde belli oldu.çok soru sordum ama cevaplardan çok mutlu olurm😊
Günaydın canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 tane transfer edilmişti. Yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verdik dinlendim sonraki adetimde başladık. Test 10. Günde belli oldu. Darısı isteyen tüm herkesin başınaaa 🙏🏻

Günaydın canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 tane transfer edilmişti. Yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verdik dinlendim sonraki adetimde başladık. Test 10. Günde belli oldu. Darısı isteyen tüm herkesin başınaaa 🙏🏻
Darısı başıma bende şuan o bekleme sürecindeyim 🤲🏻🤲🏻Sağlıkla kucağınıza alın inşallaahh

İyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
canım bende diyarbakırda zeki hocada tedavi görüyorum evet bana da söyledi bende temmuz ayında transfer yaptırmaya karar verdim bu ay histereskobi yapılacak gelecek ayda transfer bence sende zeki hocayı bekle sonuçta senin takibini yapan doktor zeki hoca geç olsun da güç olmasın ilerde keşke zeki hocayı bekleseydim dememek için biraz daha sabret

Bende de koku hassasiyeti var eşimde sana herşey kokuyo demeye başladı.. ama kusmadım daha hiç
Aynen ilk başta bana da herşey kokmaya başladı. Bide dusun dun esim geldi isten. hosgeldin diyip operken adama ay dedim git kokuyorsun. 😆😆 Biranda bulantı geliyor. Lavaboya kosuyorum Ama afedersin kusma olmuyor o sonradan olurmuş öyle diyorlar. 😓😓😓 allah yardımcımız olsun napalim bebisler için katlanicaz. 😇😇😇

Aynen ilk başta bana da herşey kokmaya başladı. Bide dusun dun esim geldi isten. hosgeldin diyip operken adama ay dedim git kokuyorsun. 😆😆 Biranda bulantı geliyor. Lavaboya kosuyorum Ama afedersin kusma olmuyor o sonradan olurmuş öyle diyorlar. 😓😓😓 allah yardımcımız olsun napalim bebisler için katlanicaz. 😇😇😇
Amin cnm.. katlanicaz yeterki iyi olsunlar 😊

Back