- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Harika canım tebrik ederimKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canım tebrik ederimKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Bende oluyor canım. Gerçi hep olduKizlar ara ara adet sancisi gibi hafif bi sanci olup geciyor. Size de oluyor mu ?
Hayırlı uğurlu olsun canım.kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuş mu tazemi bide kaçıncı günde belli oldu.çok soru sordum ama cevaplardan çok mutlu olurmKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Bende oluyor canım. Gerçi hep oldu
Bilmiyorum hatta hep endişe ediyordum hasta olacağım diye hala da ara ara oluyor. Ancak kasıklardan daha fazla bel ağrım var son zamanlardaBende son bikac gündür oluyor da, meraklandim. Gerci normal diye okudum banu ciftcinin uygulamasinda
Ben daha çok beni sinirlendiriyor diye sinir oluyorum kızdığım şeyi geçip sen şimdi beni ne diye sinirlendiriyorsun diye başlıyorum söylenmeye aslında incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler olduğunu bilsem de kızabiliyorum ara ara oluyor. Vücudum o derece gergin olmuyor ama. Kendimi sıkmıyorum. Seni ne rahatlatacaksa onları düşün onları yapmaya çalış. Stresli gergin olduğumuz bir süreç ara ara yaşanacaktır elbette.Arkadaşlar öğleden sonra eşimle hastanede tartıştım
Çok korkuyorum bebeğim adına ya
Çünkü ben inanılmaz geriliyorum heryerin kaskatı kesiliyor tartışınca ::
Bebeğime birşey olacak diye ödüm patlıyor
Saatlerdir ciddi gerginim her hücremle hem de ya
Sizler hiç bu derece geriliyor musınuz
Gözünaydın cnm çok şükürKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Oluyor cnm olmaz mi hatta bazen karnıma aniden ağrı giriyo ödüm kopuyo bişey oluyo diye ama gaz sancısı falan oluyo çok şükür ama adet belirtileri gibi de oluyo yaniKizlar ara ara adet sancisi gibi hafif bi sanci olup geciyor. Size de oluyor mu ?
Değişik tedavi uygulanmış demekki bana hergün tam iç denilmişti seninki iyiymiş canım Allah bol bebekler nasip etsinBana doktor 1 tabletin yarısını pazartesi yarısını perşembe iç dedi bugün 3. İçişim olacak ama şu ana kadar yan etki görmedim inşallah yapmaz sen neden önceden değil de sonra başladın acaba değişikmiş:)
Günaydın canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 tane transfer edilmişti. Yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verdik dinlendim sonraki adetimde başladık. Test 10. Günde belli oldu. Darısı isteyen tüm herkesin başınaaaHayırlı uğurlu olsun canım.kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuş mu tazemi bide kaçıncı günde belli oldu.çok soru sordum ama cevaplardan çok mutlu olurm
Darısı başıma bende şuan o bekleme sürecindeyim Sağlıkla kucağınıza alın inşallaahhGünaydın canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 tane transfer edilmişti. Yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verdik dinlendim sonraki adetimde başladık. Test 10. Günde belli oldu. Darısı isteyen tüm herkesin başınaaa
Cok sukur canim tebriklerKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
canım bende diyarbakırda zeki hocada tedavi görüyorum evet bana da söyledi bende temmuz ayında transfer yaptırmaya karar verdim bu ay histereskobi yapılacak gelecek ayda transfer bence sende zeki hocayı bekle sonuçta senin takibini yapan doktor zeki hoca geç olsun da güç olmasın ilerde keşke zeki hocayı bekleseydim dememek için biraz daha sabretİyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
Aynen ilk başta bana da herşey kokmaya başladı. Bide dusun dun esim geldi isten. hosgeldin diyip operken adama ay dedim git kokuyorsun. Biranda bulantı geliyor. Lavaboya kosuyorum Ama afedersin kusma olmuyor o sonradan olurmuş öyle diyorlar. allah yardımcımız olsun napalim bebisler için katlanicaz.Bende de koku hassasiyeti var eşimde sana herşey kokuyo demeye başladı.. ama kusmadım daha hiç
Canım tebrik ederim degerin katlansin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
bana da oluyor doktorum rahim ilk halinden 20 kat buyuyecek tum agrilar normal demistiKizlar ara ara adet sancisi gibi hafif bi sanci olup geciyor. Size de oluyor mu ?
gozun aydin bu topic cok ugurluKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Doktorum tekrar testi demedi estrofemi bırak 15 gün sonra kontrole gel dedi bilemedim tekrar yaptırsam mı tahlili?Canım tebrik ederim degerin katlansin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm.. katlanicaz yeterki iyi olsunlarAynen ilk başta bana da herşey kokmaya başladı. Bide dusun dun esim geldi isten. hosgeldin diyip operken adama ay dedim git kokuyorsun. Biranda bulantı geliyor. Lavaboya kosuyorum Ama afedersin kusma olmuyor o sonradan olurmuş öyle diyorlar. allah yardımcımız olsun napalim bebisler için katlanicaz.