- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Artmıştır cnm inşallah korkma ne zman çıkcak dedilerKan verdim geldim içimde bir korku inşallah sağlıklı artmıştır
Ayy bilmiyorum ya o kadar zor geliyoki şimdi beklemk bile bi ay daha düşünemiyorum bile.nasipte varsa olacaktır illaki dyorum sonuçta ahmet beyinde belli bi birikimi tecrübesi var şuan gönlüm bian önce yaptırmaktan yana ama bakalım kontrolde ne olacak.hakkımızda hayırlısı olsun inşalllahcanım bende diyarbakırda zeki hocada tedavi görüyorum evet bana da söyledi bende temmuz ayında transfer yaptırmaya karar verdim bu ay histereskobi yapılacak gelecek ayda transfer bence sende zeki hocayı bekle sonuçta senin takibini yapan doktor zeki hoca geç olsun da güç olmasın ilerde keşke zeki hocayı bekleseydim dememek için biraz daha sabret
Korkma canım artmıştır inşallah gönlünü ferah tutKan verdim geldim içimde bir korku inşallah sağlıklı artmıştır
merhaba öncelikle inşallah tez zamanda allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip eder ben de dahil=( hangi merkeze gitmiştin sen ? ben kısmetse temmuz reglisi ile başlamayı düşünüyorumToplam sayı 6 milyon bizde, ileri hız 0. Embriyomun çok kaliteli oldugu söylendi ama tutmadı. Herşey nasip tabiki ben merkezinde eksikleri oldugunu sanıyorum inşallah kavusuruz bebişlerimize en kısa sürede
Şimdi geldi sonuçlar doktoruma gönderdim. Progesteron düşmüş sebebi neden kiKorkma canım artmıştır inşallah gönlünü ferah tut
Kaç çıkmış cnm testlerin progesteron hcg yazsana katlanmamış mı.. jel yada iğne olarak kullanıyo muydun progesteronu cnm.. takviye olarak verir dert etme kendineŞimdi geldi sonuçlar doktoruma gönderdim. Progesteron düşmüş sebebi neden kibeta artmış baya ama tabi 4 gün için yeterli mi bilmiyorum. Bir de çatlatma vermişti 4 gün önce ya onun etkisi ise nasıl ayırt edilecek. Gerildim
Canım çıktı artmış ama bana çatlatma iğnesi yapmıştı onun etkisi ne kadar bilmiyorum bir de 2 kat şeklinde artmamış hesaplarıma göre. Progesteron da düşmüşArtmıştır cnm inşallah korkma ne zman çıkcak dediler
Ya hep artıyordu düşünce korktum fitil kullanıyorum günde 4 tane. 56 olmuş. Bir öncekinde 60 dı. Beta ise 1300 olmuş 230 larda bir şeydi ama 4 gün önce ve o gün çatlatma iğneside yaptırdı doktor. Bilemem ki onun etkisi ne kadarKaç çıkmış cnm testlerin progesteron hcg yazsana katlanmamış mı.. jel yada iğne olarak kullanıyo muydun progesteronu cnm.. takviye olarak verir dert etme kendine
Canım inşallah pozitifi görürsün. Allah yardımcın olsunDün 2 tane evde test yaptım sonuç negatifti bugün kanda bhcg günümdü dualarınıza beni de ekleyin nolur pozitif olsun
Buarada benim ilk gebeliğimde de idrar testlerinde çıkmamıştı hatta kan vermek için gittiğim hastanede de çıkmayıp rahimde kalınlaşma var parça Alıcak demişlerdi 2gün sonra gittiğim özel hastanede kanda çıkmıştıenteresan bir olaydı o yüzden şimdide umutlanıyorum benim durumum çok zordu tüp bebekte o yüzden umutsuz vakayım ama yine de dualarınıza ihtiyacım var
Amin canım hepimize nasip olsun inşallahDeğişik tedavi uygulanmış demekki bana hergün tam iç denilmişti seninki iyiymiş canım Allah bol bebekler nasip etsin
Doktorun ne diyecek bakalım canım inşallah kötü bir şey yoktur.Benim doktorum progesterona bile bakmadı böyle bir test istemedi.Önemli olan beta bence. yüzde 60 artış olsa bile normal sayılıyor.2 kat olması şart değilŞimdi geldi sonuçlar doktoruma gönderdim. Progesteron düşmüş sebebi neden kibeta artmış baya ama tabi 4 gün için yeterli mi bilmiyorum. Bir de çatlatma vermişti 4 gün önce ya onun etkisi ise nasıl ayırt edilecek. Gerildim
Rabbim güzel haber almanı nasip etsinDün 2 tane evde test yaptım sonuç negatifti bugün kanda bhcg günümdü dualarınıza beni de ekleyin nolur pozitif olsun
Buarada benim ilk gebeliğimde de idrar testlerinde çıkmamıştı hatta kan vermek için gittiğim hastanede de çıkmayıp rahimde kalınlaşma var parça Alıcak demişlerdi 2gün sonra gittiğim özel hastanede kanda çıkmıştıenteresan bir olaydı o yüzden şimdide umutlanıyorum benim durumum çok zordu tüp bebekte o yüzden umutsuz vakayım ama yine de dualarınıza ihtiyacım var
E2 progesteron ve beta hep üçünü istiyor. Yine yeterli rakamlar ama neden azaldı içime kurt düştü. Bir de 2 kat değil 1,5 kat artmış beta. Ve ne kadar ilaç kaynaklı nereden bileceğim. Akşama ancak arar. Endişe den ölürüm ben kesinDoktorun ne diyecek bakalım canım inşallah kötü bir şey yoktur.Benim doktorum progesterona bile bakmadı böyle bir test istemedi.Önemli olan beta bence. yüzde 60 artış olsa bile normal sayılıyor.2 kat olması şart değil
Cnm bence hcg güzel 850 900 ler de olması bile iyi olurdu doktorların gözünde.. 1300 e kadar çıkması da catlatma iğnesinin etkisidir diyelim sen kendini hemen strese sokma sakin olYa hep artıyordu düşünce korktum fitil kullanıyorum günde 4 tane. 56 olmuş. Bir öncekinde 60 dı. Beta ise 1300 olmuş 230 larda bir şeydi ama 4 gün önce ve o gün çatlatma iğneside yaptırdı doktor. Bilemem ki onun etkisi ne kadarGönderdim bakalım ne diyecek
230 değeri ne zaman çıkmıştı?arada kaç gün var canımYa hep artıyordu düşünce korktum fitil kullanıyorum günde 4 tane. 56 olmuş. Bir öncekinde 60 dı. Beta ise 1300 olmuş 230 larda bir şeydi ama 4 gün önce ve o gün çatlatma iğneside yaptırdı doktor. Bilemem ki onun etkisi ne kadarGönderdim bakalım ne diyecek
Cnm bak 230 lardaydi diyosun iki günde iki kat artması gerekiyo iki gün önce 500 lerdeyse şimdi iki gün sonrada 1000 lerin üstüne çıkmışti diyelim.. 200 doz falan da catlatma iğnesinin etkisidirE2 progesteron ve beta hep üçünü istiyor. Yine yeterli rakamlar ama neden azaldı içime kurt düştü. Bir de 2 kat değil 1,5 kat artmış beta. Ve ne kadar ilaç kaynaklı nereden bileceğim. Akşama ancak arar. Endişe den ölürüm ben kesin
stres yapıp kendine de bebeğine de zarar verme canım.Ne güzel 1,5 kat artması da normal sayılıyor.İnşallah kötü birşey yoktur.canını sıkmaE2 progesteron ve beta hep üçünü istiyor. Yine yeterli rakamlar ama neden azaldı içime kurt düştü. Bir de 2 kat değil 1,5 kat artmış beta. Ve ne kadar ilaç kaynaklı nereden bileceğim. Akşama ancak arar. Endişe den ölürüm ben kesin
7 Haziran da çıkmıştı230 değeri ne zaman çıkmıştı?arada kaç gün var canım
Ben hesaplarken ertesi gün 2 katı diye düşündümCnm bak 230 lardaydi diyosun iki günde iki kat artması gerekiyo iki gün önce 500 lerdeyse şimdi iki gün sonrada 1000 lerin üstüne çıkmışti diyelim.. 200 doz falan da catlatma iğnesinin etkisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?