- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Maalesef başladı. Yemek bile yedirtmiyor çok seçer oldum.Evet cnm O benimle biliyorum.. çıkarıyorum cnm hafif bulantı da var sende de başladı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef başladı. Yemek bile yedirtmiyor çok seçer oldum.Evet cnm O benimle biliyorum.. çıkarıyorum cnm hafif bulantı da var sende de başladı mi
Canım ne oldu ? Almadın mı sonucunuHayırlı olsun çok sevindim aynı gün transfer olmuşuz bende bugün akşam kan vereceğim inşallah güzel haberler alırım bende
Yok canım 1 bucuk saat sonra dediler az önce verebildim anca fırsat buldum muhakkak yazıcamCanım ne oldu ? Almadın mı sonucunu
İyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
İyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
Ben de olsam güvendiğim dr a yaptırırdım ,diğer dr a guvendıysen o da olabılır , mesela bende herseyı dr um ayarladı sırıngaya embrıyolog bastı diye cok negatıf etkılendım .gec olsun guc olmasın .belki de ahmet hocadan tutar bu iş hiç bellı olmuo ya zor karar Ama kararı bıranonce verıp stres olmaİyi akşamlar arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.ben diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum sebepsiz interfelite doktorum zeki bey.5. Gün 4 aa kalite embriyom donduruldu 6.günde 4 tane iyi kalite embirym donduruldu.dondurulmuş transfer olacağım.dün adet oldum fakat doktorumun transfer olacağım zamana konferansı varmış büyük ihtimalle.bana ya ahmet bey yapar ya da bi sonraki aya erteleriz dedi.sizlerde de olmuştur ben bi ay bile beklemek istemiyorum artık.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
Opu sonrası rahim bir iki at dınlense daha iyi degılmı?Ben de olsam güvendiğim dr a yaptırırdım ,diğer dr a guvendıysen o da olabılır , mesela bende herseyı dr um ayarladı sırıngaya embrıyolog bastı diye cok negatıf etkılendım .gec olsun guc olmasın .belki de ahmet hocadan tutar bu iş hiç bellı olmuo ya zor karar ☺Ama kararı bıranonce verıp stres olma
BEnde aynı şeyi düşünüyorum.inşallah pişman olmam sonuçta hazrlanmış embriyoyu rahme yerleştircek.her şeyde var dır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır.çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşallahBen olsam diğer doktora yaptirirdim heralde canim, sonuçta o da deneyimli bir doktor degil mi ?
Ya o kadar çok ertelemek istemiyorum ki artık dondurulmuş yapıcaz dediğinde bile üzülmüştüm.ahmet beyle de hiç görüşmedim konuşmadım.ama bahçeci grubunun vermiş oldgu bir güven var nedenseOpu sonrası rahim bir iki at dınlense daha iyi degılmı?
BEnde aynı şeyi düşünüyorum.inşallah pişman olmam sonuçta hazrlanmış embriyoyu rahme yerleştircek.her şeyde var dır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır.çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
boom hamilelik gunlugun cok yakismis
Bende de koku hassasiyeti var eşimde sana herşey kokuyo demeye başladı.. ama kusmadım daha hiçMaalesef başladı. Yemek bile yedirtmiyor çok seçer oldum.
Arkadaşlar öğleden sonra eşimle hastanede tartıştım
Çok korkuyorum bebeğim adına ya
Çünkü ben inanılmaz geriliyorum heryerin kaskatı kesiliyor tartışınca ::
Bebeğime birşey olacak diye ödüm patlıyor
Saatlerdir ciddi gerginim her hücremle hem de ya
Sizler hiç bu derece geriliyor musınuz
Kızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288
Oh çok güzel maşallah canımKızlarrrrrrr tam ezan vakti Allahıma şükürler olsun sonuç 288