- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Bende bi kere damara getirmişim sanırım förç diye ses çıktı baya kanamıştıBenim göbeğimde bol bol igne izi ve morluk var
Reglinin 2.günü tedaviye başlanıyor canım ama ilk defa gideceksen bu ay tahlillerin yapılır diğer ay reglinin 2.günü başlar tedavinMerhaba ben de regl oldum bir dahaki ay tüp bebek tedavisi olacağız. Doktora regl olunca mı yoksa regl bitince mi gitmek gerekiyor acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
İnşaallah gerek kalmadan hamile kalırsınMerhaba ben de regl oldum bir dahaki ay tüp bebek tedavisi olacağız. Doktora regl olunca mı yoksa regl bitince mi gitmek gerekiyor acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
Bende bi kere damara getirmişim sanırım förç diye ses çıktı baya kanamıştısonra morardı
Teşekkür ederim evet ilk gidicem reglin 2. Günü tahlilleri ise malesef bayrama denk geldi tuh 1 ay daha artık desenizeReglinin 2.günü tedaviye başlanıyor canım ama ilk defa gideceksen bu ay tahlillerin yapılır diğer ay reglinin 2.günü başlar tedavin
Çok mümkün değil 3 senedir olmuyor aşılama falan denedik ama tüp denemedik henüzİnşaallah gerek kalmadan hamile kalırsın
Hangi iğneyi ne dozda canım ?Ben de var canım faktör 5 diye geçiyor iğne kullanıyorum.
Sende bozukluj varmıydı canımben kullaniyorum oksapar her aksam 1 gobekten
Oksabar 4000 kullanıyorum. Biz sonucu alınca bize hemotolojiye gidin demişti genetik gitmedim ben hata mı yaptım acaba diyorum şimdi kadın doğm doktoruma sorduğumda gideyim diye dikkat etmen gereknleri söyliyecek demişti çok da üstüne düşmedim. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Yumurta toplama işleminden önce anestezi doktoru bi daha yönlendirdi hemotolojiye o zaman gittiğimde de hemetoloji hamilelik oluşursa bize gelin demişti. Siz gittiniz mi hemotolojiye pekiHangi iğneyi ne dozda canım ?
Bu iğnelerim yeterli gelip gelmediğini nasıl bilecekler acaba ?
Östrojen hormonu vücutta pıhtılaşmayı arttıran bir faktör mesela
emin degilim ilk kez kullaniyorum doktorum 18. haftaya kadar kullanacaksin dedi ama genetik sonucum var ona istinaden devam ettiriyor muhtemelenSende bozukluj varmıydı canım
10 ile 15 gun sonra arasında gecmıs oluyor kişiye gore. Benim 12.gunde gecmıstıGünaydııın. Bugün uçmadım kaçmadım. Nefesim kesiliyordu zor uyudum27 sinde yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuştum. Etkisi ne zaman geçer kızlar ? Bilginiz var mı ?
Günaydın canım bende 10 gün diye biliyorumGünaydııın. Bugün uçmadım kaçmadım. Nefesim kesiliyordu zor uyudum27 sinde yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuştum. Etkisi ne zaman geçer kızlar ? Bilginiz var mı ?
Ben de gittim hematolojiye ama netlik olmadı. Şimdi gebelik pozitif çıktı bayram sonrası Dr unla görüşeceğim ve derhal gideceğim hematolojiye tekrar dan , benim dört kaybım var ama bazen çaresiz hissediyorum ,Oksabar 4000 kullanıyorum. Biz sonucu alınca bize hemotolojiye gidin demişti genetik gitmedim ben hata mı yaptım acaba diyorum şimdi kadın doğm doktoruma sorduğumda gideyim diye dikkat etmen gereknleri söyliyecek demişti çok da üstüne düşmedim. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Yumurta toplama işleminden önce anestezi doktoru bi daha yönlendirdi hemotolojiye o zaman gittiğimde de hemetoloji hamilelik oluşursa bize gelin demişti. Siz gittiniz mi hemotolojiye peki
Allah sabrını versin canımHanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. Evde idrar testi yaptıysan kanda ki kadar çıkmaz ki kan verip kesin sonuç alsaydın keşkeHanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Bende 10 gun de vücuttan atiliyo diye biliyorumGünaydııın. Bugün uçmadım kaçmadım. Nefesim kesiliyordu zor uyudum27 sinde yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuştum. Etkisi ne zaman geçer kızlar ? Bilginiz var mı ?
Yaa. Ben gebelik testini nasıl yapıp nasıl inanacağım. O kadar uzun mu10 ile 15 gun sonra arasında gecmıs oluyor kişiye gore. Benim 12.gunde gecmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?