• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Merhaba ben de regl oldum bir dahaki ay tüp bebek tedavisi olacağız. Doktora regl olunca mı yoksa regl bitince mi gitmek gerekiyor acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
Reglinin 2.günü tedaviye başlanıyor canım ama ilk defa gideceksen bu ay tahlillerin yapılır diğer ay reglinin 2.günü başlar tedavin

Hangi iğneyi ne dozda canım ?
Bu iğnelerim yeterli gelip gelmediğini nasıl bilecekler acaba ?
Östrojen hormonu vücutta pıhtılaşmayı arttıran bir faktör mesela
Oksabar 4000 kullanıyorum. Biz sonucu alınca bize hemotolojiye gidin demişti genetik gitmedim ben hata mı yaptım acaba diyorum şimdi kadın doğm doktoruma sorduğumda gideyim diye dikkat etmen gereknleri söyliyecek demişti çok da üstüne düşmedim. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Yumurta toplama işleminden önce anestezi doktoru bi daha yönlendirdi hemotolojiye o zaman gittiğimde de hemetoloji hamilelik oluşursa bize gelin demişti. Siz gittiniz mi hemotolojiye peki

Oksabar 4000 kullanıyorum. Biz sonucu alınca bize hemotolojiye gidin demişti genetik gitmedim ben hata mı yaptım acaba diyorum şimdi kadın doğm doktoruma sorduğumda gideyim diye dikkat etmen gereknleri söyliyecek demişti çok da üstüne düşmedim. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Yumurta toplama işleminden önce anestezi doktoru bi daha yönlendirdi hemotolojiye o zaman gittiğimde de hemetoloji hamilelik oluşursa bize gelin demişti. Siz gittiniz mi hemotolojiye peki
Ben de gittim hematolojiye ama netlik olmadı. Şimdi gebelik pozitif çıktı bayram sonrası Dr unla görüşeceğim ve derhal gideceğim hematolojiye tekrar dan , benim dört kaybım var ama bazen çaresiz hissediyorum ,
Gebe kalınca östrojen hormonu çok artıyor ve o da pıhtılaşmayı arttırıyor
Dün Dr uma telde iğneyi arttıralım mı dedim hayır dedi ısrarla ..
Ne gerekiyorsa yapacağım ..

Hanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum

Hanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Allah sabrını versin canım
Kaçıncı denemeydi ?
İnşallah tez zamanda yavrunu kucağına alırsın ...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. Evde idrar testi yaptıysan kanda ki kadar çıkmaz ki kan verip kesin sonuç alsaydın keşke

Back