- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Catlatma ignesi 10 gün de falan atiliyo cnm zaten vücuttan sen yarın idrar testini bi tekrarla istersen silik çizgi daha da artacak mi koyuluğuSabırsız davrandım, oyle boyle mi demekten allak bullak oldum işte, transfer sonrasi gonapeptyl diye bir iğne verdi doktor, bu igne hcgyi etkiliomus sanırım, 24 mayısta bu iğneyi kullandım 30 mayısta kanda 13.6 cıktı hakkımızda hayırlısı, düşünerek bişeyleri düzeltebilsek keske dua etmekten başka bisey gelmio elimden
Bence gidip kan ver acilde onunla kesinleştir üzülme şimdidenKızlar dayanamadım ben de test yaptım keşke yapmasaydım yarına kadar negatif çıktı test günüm yarındı. Olsaydı kesin çıkardı dimi
Göbişli olmayı hiç bu kadar istememiştimİnşallah canım rabbim kalbinden ne geçiyorsa nasip etsin inşallahböyle gobisli ol inşallah
İnşallah canımGöbişli olmayı hiç bu kadar istememiştimBekleyen herkesle birlikte bana da nasip olsun inşallah
Yok canım bilmiyorumBursada hangi doktor acaba canım biliyormusun?
Yok canım bilmiyorum
İstersen bi şekilde öğrenmeye çalışırım
Gercekten mi canım , ben hatta yumurtaları subat dondurdum transferı mayıs yaptırdım ya o aradakı uc aylık sürecte hep korunduk ,hemsıreye soledıgımde o bıle sasırmıstı ,kendıkendıne olsa daha ıyı degılmı dıye,ben de dıs gebelık gecırmekten korkuyorum yenıden ,bir kere gecırenın yenıden gecırme ıhtımali yuksek dedım ,tedavıye baslarken de soyledım bu durumu dr a ,tup bebekte de dıs gebelık olabılıo dedi ama ıhtımal biraz daha az dedi ,rahkme konan embrıyo tüpün içine dogru yol alıp orda buyumeye başlarsa oluyomus . Canımbizim morfoloji düşük ,dondurma zamanında esıme alkolu sugarayı azalttırmıstım biraz duzelmişti ki gusel embrıyo olmustu ,şimdi olur mu dersın
Canım senin aptt değerin kaçtı ? Dr un ne dedi düşüklüğe ?Ganolf vermedi bana fostimon ve merional diye iki ilacı karıştırıp tek su ile vuruluyorum. Sanırım buralarda okuduğum uyarıcılığı biraz daha düşük. Ama ne olursa olsun ciddi hormon alıyoruz. Bugün pıhtılaşma süresi ile ilgili bir teste bakıldı. Aptt düşük normal aralıktan. Moralim bozuluyor. Kan verirkende aksilikler oldu. İğneden iğrendim. Ama daha çook yol var gidecek. Velhasıl mutsuzum bugün bayagüzel haberler duyunca biraz moralim düzeliyor. Tedavide sona gelmekte büyük bir yol gitmiş olmak demek. Umarım tedavi sonucunuz da güzel olur.
Hele bi olsun cocugum ,ona anan ne cileler cektı senin için ölümlerden döndü senın için diyecegım
22 sn yiydi sanırım. Tam hatırlamıyorum. Cok az bir düşüklüktü. Önemli olmadığını söyledi.Canım senin aptt değerin kaçtı ? Dr un ne dedi düşüklüğe ?
ben kullaniyorum oksapar her aksam 1 gobektenHanımlar pıhtılaşma bozukluğu olan var mı ?
Kan sulandırıcı iğne kullanan
Ben de var canım faktör 5 diye geçiyor iğne kullanıyorum.Hanımlar pıhtılaşma bozukluğu olan var mı ?
Kan sulandırıcı iğne kullanan
Canım o baya ilerlerde çıkmaz erken gebelikte zatenYa ben bişey sorcam pozitif çıkan arkadaşlardan göbeğin den kasıklarına doğru düz kahverengi çizgi oluşan oldu mu internette araştırdım hamilelikte oluyomuş ama ileri dönemlerde
Bende öyle okudum ama erken görenlerde olmuş benimki neden çıktı acabaCanım o baya ilerlerde çıkmaz erken gebelikte zaten
Ya ben bişey sorcam pozitif çıkan arkadaşlardan göbeğin den kasıklarına doğru düz kahverengi çizgi oluşan oldu mu internette araştırdım hamilelikte oluyomuş ama ileri dönemlerde
Yaa iğne yapılan yerde değil göbek deliğinden başlayıp aşağı doğru iniyor ince kahve rengi çizgiBenim göbeğimde bol bol igne izi ve morluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?