• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Sabırsız davrandım, oyle boyle mi demekten allak bullak oldum işte, transfer sonrasi gonapeptyl diye bir iğne verdi doktor, bu igne hcgyi etkiliomus sanırım, 24 mayısta bu iğneyi kullandım 30 mayısta kanda 13.6 cıktı hakkımızda hayırlısı, düşünerek bişeyleri düzeltebilsek keske dua etmekten başka bisey gelmio elimden
Catlatma ignesi 10 gün de falan atiliyo cnm zaten vücuttan sen yarın idrar testini bi tekrarla istersen silik çizgi daha da artacak mi koyuluğu

Ben dondurulmuşta tutma oranı çok yüksek diye duymuştum canım. Hayırlısı artık🙏
Gercekten mi canım , ben hatta yumurtaları subat dondurdum transferı mayıs yaptırdım ya o aradakı uc aylık sürecte hep korunduk ,hemsıreye soledıgımde o bıle sasırmıstı ,kendıkendıne olsa daha ıyı degılmı dıye,ben de dıs gebelık gecırmekten korkuyorum yenıden ,bir kere gecırenın yenıden gecırme ıhtımali yuksek dedım ,tedavıye baslarken de soyledım bu durumu dr a ,tup bebekte de dıs gebelık olabılıo dedi ama ıhtımal biraz daha az dedi ,rahkme konan embrıyo tüpün içine dogru yol alıp orda buyumeye başlarsa oluyomus . Canımbizim morfoloji düşük ,dondurma zamanında esıme alkolu sugarayı azalttırmıstım biraz duzelmişti ki gusel embrıyo olmustu ,şimdi olur mu dersın

Ganolf vermedi bana fostimon ve merional diye iki ilacı karıştırıp tek su ile vuruluyorum. Sanırım buralarda okuduğum uyarıcılığı biraz daha düşük. Ama ne olursa olsun ciddi hormon alıyoruz. Bugün pıhtılaşma süresi ile ilgili bir teste bakıldı. Aptt düşük normal aralıktan. Moralim bozuluyor. Kan verirkende aksilikler oldu. İğneden iğrendim. Ama daha çook yol var gidecek. Velhasıl mutsuzum bugün baya :( güzel haberler duyunca biraz moralim düzeliyor. Tedavide sona gelmekte büyük bir yol gitmiş olmak demek. Umarım tedavi sonucunuz da güzel olur.
Canım senin aptt değerin kaçtı ? Dr un ne dedi düşüklüğe ?

Ya ben bişey sorcam pozitif çıkan arkadaşlardan göbeğin den kasıklarına doğru düz kahverengi çizgi oluşan oldu mu internette araştırdım hamilelikte oluyomuş ama ileri dönemlerde 🙄

Ya ben bişey sorcam pozitif çıkan arkadaşlardan göbeğin den kasıklarına doğru düz kahverengi çizgi oluşan oldu mu internette araştırdım hamilelikte oluyomuş ama ileri dönemlerde 🙄
Canım o baya ilerlerde çıkmaz erken gebelikte zaten

Back