Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Çok uzunmuş. Gebelik testlerinin güvenirliliği olmaz o zaman. Niye verdi ki doktor
Mutlaka vermesinin bir nedeni vardir. Biz idrar testinde ogrenemiyecegiz diye vermesi gereken bir seyi vermemezlik yapmamali sonucta degil mi? Kan testini bekleyeceksin en guzeli canim. 2 gun sonra ikiye katlandi mi tamamdir bu is. Simdilik test gunune kadar oyalayacaksin kendini

Ben bugün kliniği aradım 5. gün embriyosu bugün transfer sonrası 7. günüm yapsam çıkmazmı diye yanıltıcı olur düzgün değer alamazsınız dediler bekliycem perşembeyi
Ya benim 3. Gün embriyosu 11.günüm hasta olacak gibi sancılarım var aralıksız süren dedim en azından bir test yapayım. Belli eli kulağında cook silik çıktı ama ilaçtandır sanırım zaten sevinmedim bende. Bekleyeceğiz bakalım ya gelecek ya da 7 Haziran da kana bakcaz. İnşallah tabi.

Gelmez inşallah onlar bebiş ağrısıdır bence hamilesiinnn

Gunaydin canim hic fikrim yok t3st mi yaptinnnn
Bugün 11. Gün iki gündür ciddi ağrılarım var hastalık gelecek gibi. Dedim eli kulağında en azından bir test yapmadım demeyeyim. Yaptım silik bir çizgi çıktı ama muhtemel ilaçlardan. Zaten ben de hiç sevinedim. Gülümseme bile olmadı. Zira belim kopuyor. Ilaclardandır heralde. Yine de duaya devam

Günaydın canım. Çook çok zor bir durum. Teselli edilecek bir durum da değil. Ramazan da başlayınca söyle demiştim. Hayırlı bir ay eminim hayır getirecek. Inşallah doğru zamanda gelip o bebek bulacak. En doğalından en kısa sürede o doğru zaman gelir inşallah canım. Muhakkak yaptır kan testini. O olmadan da her şey kesin değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bir de transfer sonrası uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canim ben mecburen yaptım. Cuma gunu transfer oldum, pazartesi aksam 1bucuk saatlik ucak yolculugu yaptım. Hatta doktorum transferin ertesi günü de yapabilirsin dedi ben beklemek istedim

Canim ben mecburen yaptım. Cuma gunu transfer oldum, pazartesi aksam 1bucuk saatlik ucak yolculugu yaptım. Hatta doktorum transferin ertesi günü de yapabilirsin dedi ben beklemek istedim
Benim ki biraz keyfi olacak ama acayip sıkıldım. Memleketime gitmek istiyorum. Doktor pek sıcak bakmıyordu ama arayıp sorsam mı diyorum. Bilmiyorum. Çok bunaldım.

Benim ki biraz keyfi olacak ama acayip sıkıldım. Memleketime gitmek istiyorum. Doktor pek sıcak bakmıyordu ama arayıp sorsam mı diyorum. Bilmiyorum. Çok bunaldım.

Canim sonucta 11 gün olmus transferden beri değil mi ? Moralinin iyi olmasi da cok onemli, karayolu olsa gitmezdim ama ucak yolculugu yapardım heralde cok bunaldiysam. Gerçi gecen 7 saat karayolunda giden bi arkadaş okudum baska topikte. Nasıl mutlu olacaksan ve rahat hissedeceksen öyle yap bence

Karayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekli ama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…