• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canımgelip biri yapıo bılmıyorum kı o an anestesı dr u mu degıl mı ,onceden mi gorussem
Bana anestezi doktoru adını soyadını söyledi tanıttı kendini. Bende önceden netten kadrosuna bakmıştım. Bu alanda doktor olduğunu teyit etmistim. Kadrosuna bak gittiğin yerin o mu değil mi belki fotoğraf filan anlarsın. Ya da sor. Bize basit geliyor ama anestezi tehlikeli bir durum. Yasallarca da doktor olmayan bazı istisnai durumlar dışında yapamaz. Şükür ben sorun yaşamamıştım ama öğrenince şikayet etmeyi çok düşündüm tekniker yaptığında.

Canımgelip biri yapıo bılmıyorum kı o an anestesı dr u mu degıl mı ,onceden mi gorussem
Bir de kesinlikle farkı gördüm. Tekniker yaptığında koca şırıngada köpük gibi bir ilacı direk damar yoluma boca etmişti. Günlerce damar yolum ağrıdı. Oysa doktor yaptığında. Seruma yaptı ve azar azar verdi. Başın dönebilir kısa süreli asla panik yapma. Yavaş yavaş uykuya dalacaksın filan diyip konuştu benimle hep. Çok sevmistim doktoru hatta. Kadın doğumcum o kadar açıklayıcı değil dedim 🤭

Bir de kesinlikle farkı gördüm. Tekniker yaptığında koca şırıngada köpük gibi bir ilacı direk damar yoluma boca etmişti. Günlerce damar yolum ağrıdı. Oysa doktor yaptığında. Seruma yaptı ve azar azar verdi. Başın dönebilir kısa süreli asla panik yapma. Yavaş yavaş uykuya dalacaksın filan diyip konuştu benimle hep. Çok sevmistim doktoru hatta. Kadın doğumcum o kadar açıklayıcı değil dedim 🤭
Banada anestezi doktoru iyi uykular diledi hakkaten güzel uyumuşum 😂😂

Bence kadın dogumcular psıkolojı de okumalı 😂

Sen hangi ildesin canım
Benim bi tanıdığım anlardan Bursa’ya gitti bi Dr varmış onun için
Mayıs’ta transferi yapılmıştı kalp atışlarını bile duydu , şimdi Ankara’da takiplerini yaptırıyor artık ama tedavi için Bursa’ya gitti geldi hep , hem de çalışıyor ,
Baktığında millet Ankara’ya İstanbul’a gelir tedavi için..

Bursada hangi doktor acaba canım biliyormusun?

Kızlar bende neler oluo anlamıorum, vücudum aklımda dalga gecio 8.gün kanda 13.6, 10. Gün 4.8 çıkmıştı ya, klinik 14. Günü dikkate aliyo, cikmadik canda umut kesilmez diye bu sabah 11.gün idrar testi yaptim ikinci çizgi cok silik cıktı, degerim 5in altindaysa idrarda 2. Cizgi cikar mi? Acaba 13.6 transferin 4. Gunu vuruldugum catlatma iğnesinin etkisiydi de yukselmeye mi basladi, ya da ben boyle olmasini istedigim icin deliriyor muyum🙈 Resim yüklemeyi beceremedim ay nasıl yapionuz onu, dosya ekle butonu aktif gelmio
Canım bizim senle aynı gün bak ben hiç test yapmadım daha sakin ol bebeğin senle bence herşey güzel olcak. Bu arada transferden 4 gün sonra niye çatlatma iğnesi oldun ben onu anlamadım merkez 14. Günü baz alıyorsa daha çarşambaya da çok var yükselir.

Canım bizim senle aynı gün bak ben hiç test yapmadım daha sakin ol bebeğin senle bence herşey güzel olcak. Bu arada transferden 4 gün sonra niye çatlatma iğnesi oldun ben onu anlamadım merkez 14. Günü baz alıyorsa daha çarşambaya da çok var yükselir.
Sabırsız davrandım, oyle boyle mi demekten allak bullak oldum işte, transfer sonrasi gonapeptyl diye bir iğne verdi doktor, bu igne hcgyi etkiliomus sanırım, 24 mayısta bu iğneyi kullandım 30 mayısta kanda 13.6 cıktı hakkımızda hayırlısı, düşünerek bişeyleri düzeltebilsek keske dua etmekten başka bisey gelmio elimden

Ne bileyim bende bilmiyorum gelişimi iyi yanı dün 5+5 aslında kese boyutu 6+2 çıktı bebiş iyi şükür çok az hayal gbi gördük kesenin içinde kanama olmasın bı daha razıyım herseye
Gelişimi iyise çok güzel bu. Aman aman allah göstermesin bir daha gelişimi güzel birşekilde sorunsuz sağlıkla doğsun inşallah sende çok dikkat et yorma kendini

Ah canım keşke. Sanki pazardan uçağa yetişmişim gibi 😂😂 hayır durup abdest bile aldım 🤪 Bildiğin köy garajı gibi bir yer. Su içilen çeşmede. Ayağımı yıkamadım ama 😬
Canım bence bu rüyanın tabirine bak. Uçağa biniyorsun abdest alıyorsun mutlaka çok güzel ve müjdeli bir rüyadır bu :KK49: :KK49: :KK49:

Back