Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım dr unu mesaj atabılır mısın memnunsan ,tesekkur ederim

Bir sonrakı tedavıye gecerkenkı birkaç ay lık hazırlık ve dınlenme durumunda korunacakmıyız , ben dış gebelık gecırmıstım yıne gecırırsem dıye korkuyom normsl ilişkiden.cunku gecırınce kurtulması 5-6 ayı buluo Allah korusun

Kızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı
Nasıl bakmaz cnm yaaa, transferden 2 gün önce progesteron ve lh mutlaka bakılması lazım, yüksek çıkarsa transfer iptal edilir, benim de yüksek çıkınca iptal oldu, senin Dr da cidden değişikmişşş

Nasıl bakmaz cnm yaaa, transferden 2 gün önce progesteron ve lh mutlaka bakılması lazım, yüksek çıkarsa transfer iptal edilir, benim de yüksek çıkınca iptal oldu, senin Dr da cidden değişikmişşş
Reglin ıkıncı gunu estrofeme basladım , 10 gun kullandım ,10.gun olctu 7 mm di kalınlık ,sonra estrofemı artırdı ,5 gun donra yine baktı 10 mm di , 6 gun sonra gel transfer yapcaz dedi .direk transfere aldı ,transfer anımda rahım kalınlıgım kaçtı bılmıyorum ,sordum olcmedık dedıler . Transfer reglımın 25.gunune denkgeldı bence cok geçti rahmım belkıde aşırı kalındı .gıttı guzelım ıkı embrıyo ziyan oldu

Baştan savma olmuş

Kızlar ben dün negatifi sonucu almıstım eve gelince kahverengi lekelenme oldu halen ara ara devam ediyor, ilaçlarımıda bıraktım dün itibariyle fakat bende ne kasık agrısı kaldı ne bel agrısı. Regl olucak gibi değilim daha önce negatif sonuc alanlar acaba kaçıncı günde adet oldular Şimdide bu cıktı sanırım başıma.

Neden inceliyor rahim ? Benim öyle normal muayenemde 9 mm civarı idi. Tüp bebek sürecinde 10.5 gibi diyordu doktor muayenelerde, hemşire not alıyordu. Tabi mm ne kadar öneme sahip olduğunu bilmiyorum. Estrofem hiç kullanmadım ben de heralde tedavi kalınlaştırıyor diye düşünmüştüm.

Bence regldir canım. Sadece ilaç ve işlemlerden bu ay biraz farklı yaşanabilir diye düşünüyorum.

Bence regldir canım. Sadece ilaç ve işlemlerden bu ay biraz farklı yaşanabilir diye düşünüyorum.
Böyle bir regl olmaz ama bir iki damla sadece oda kahverengi sökülmedim hiç sanırım ilaçları bırakınca hemen adet olunamıyormus acaba genelde kaç günde adet oldu arkadaşlar merak ettim

Allah korusun. Canım okuduğum dış gebelik ve benzeri durumlar tüp bebekte 3 kat daha fazla yaşanan şeyler. Tıbbi bir zaruret yoksa yerinde olsam hemen doğal yolları denemeye devam ederim. İlaçların etkisi belki doğal yoldan gebe kalırsın.

Böyle bir regl olmaz ama bir iki damla sadece oda kahverengi sökülmedim hiç sanırım ilaçları bırakınca hemen adet olunamıyormus acaba genelde kaç günde adet oldu arkadaşlar merak ettim
Canım rahim filmi cekildigimde ve farklı zamanlarda bir iki kere daha yaşadım o durumu. Bir kaç gün çok az lekelenmem olup sonra sökmüştü. Yani doğal akışında bile üşütme gibi bazı durumlarda bile yaşanıyor. Endişe etme bence. O kadar şeye maruz kaldık ondan oluyordur. Bir kaç güne geçer inşallah sorun olmaz.

Tedaviye başladıktan sonra iki kez gittim. Hem yumurta büyüklüğüne ve rahim kalınlığına bakıldı hem de kan verdim.
Kızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı

yarin tekrar kan verecekmisin agrilar donemsel de olabilir belki iyiye isarettir birakma olurmu ilaclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…