• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

ben de oldum ikisini rahim filminde de ofis histereskopide de sedasyon aldim uyuyunca korkmuyosun aslinda uyanikken zor geciyor islemler
Ofis histereskopi tanı amaçlımı kesıp biçmıyor mu ? Benım rahim kalp seklındeydı yukaraı cokuk gıbıydı orayı kestı duzelttı ucgenımsı yaptı işte

Cnm kalp atışını duymuş muydun sen
Hayır canım onda duymadım. İlk beta hcg yüksek çıktığı için hamilesin demişlerdi tekrarla dediler iki gün sonra az yükseldi 2 gün sonra gerilemeye başladı. Yani kalp atışına kadar ne zaman geçmişti ne o kadar yükseldi. Bu sefer de işte bayramdan sonra gidicem kalp sesini duymaya.

Kızlar kızlar rüyalarımda ki mini zirveden bahsediyorum. İçerisinde bir kaç tanıdığımla birlikte semt garajından hallice bir yerde uçakla gezi için pazarlık yapıyoruz. Gerçi pazarlıkta sayılmaz ya diyor ki adam çok farklı bir deneyim olacak. Dönüşlerde sarsıntıdan kafanız patlayabilir 😬 iyi bir eğitim olacak falan diyor. Şoför yanı iki kilo patatesimle yetişmişim uçağa 😅 patates önemli, kemirecektim heralde acıktıkça 😬 uwww ve bulutların üstündeyim şahane fotoğraflar cekiyorum ah diyorum telefonu niye boşaltmadım al işte yer kalmadı filan. Sonra yere inip mola veriyoruz. Arka koltukda ki dedelere diyorum.Ooo siz boşuna para verdiniz. Hep uyudunuz neye yaradı. Sallıyor ya kızım uykumuz geldi diyor 😬 yükseliyoruz alçalıyoruz filan derken uyandım. Fitil fitil koymalıyım diye bir can havliyle 🤦🏻‍♀️ Eğitim ve pattisler kaldı orada yarım. Ben bu süreçte her gün saçma rüya gördüm ama bu baya zirveydi.
Canım bence bu rüya çok anlamlı gibi geldi uçmak falan rabbim hayırlısına çıkarsan inşallah. Ayrıca o patatesin uçakta ne işi var aliyorlarmiymis uçağa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aaaa geçmiş olsun canım ne kanamasiymis gittin mi doktora ne dedi :KK43::KK43::KK43:
Ya panikledim işte kıpkırmızı pelte pelte kan gittik baktılar bebek çok iyi rahimde alan var kanama yaptırmış iğneyi yaptılar progestan kesildi yatıp dinleniyom şimdi bebekte yok dedi bsy o bile yetti ya

Üç hemsireye de sordum ben heyecandan yanlıs mı gordum acaba dıye 😂 herseyı kadetralı fln dr ayarladı hemsıre sadece bastı dıyor ,dr ordaydı evet aletı fln o taktı da ne bılım basıverseydı sırıngaya ona mı usendı yanı.bana dıyo sen zor biri degılsın ne zorlar ne ugrastıklarımız var , ya tamamAllah herkesın yardımcısı olsun da olmadı işte
Evet ya onu da yapabilirdi onun sorumluluğunda olan birşey. Ne bilim bana değişik geldi bu davranışı allah yardımcın olsun canım diğer tedavinde başarılı geçmesini nasip etsin inşallah

Kızlar bende neler oluo anlamıorum, vücudum aklımda dalga gecio 8.gün kanda 13.6, 10. Gün 4.8 çıkmıştı ya, klinik 14. Günü dikkate aliyo, cikmadik canda umut kesilmez diye bu sabah 11.gün idrar testi yaptim ikinci çizgi cok silik cıktı, degerim 5in altindaysa idrarda 2. Cizgi cikar mi? Acaba 13.6 transferin 4. Gunu vuruldugum catlatma iğnesinin etkisiydi de yukselmeye mi basladi, ya da ben boyle olmasini istedigim icin deliriyor muyum🙈 Resim yüklemeyi beceremedim ay nasıl yapionuz onu, dosya ekle butonu aktif gelmio

Kızlar kızlar rüyalarımda ki mini zirveden bahsediyorum. İçerisinde bir kaç tanıdığımla birlikte semt garajından hallice bir yerde uçakla gezi için pazarlık yapıyoruz. Gerçi pazarlıkta sayılmaz ya diyor ki adam çok farklı bir deneyim olacak. Dönüşlerde sarsıntıdan kafanız patlayabilir 😬 iyi bir eğitim olacak falan diyor. Şoför yanı iki kilo patatesimle yetişmişim uçağa 😅 patates önemli, kemirecektim heralde acıktıkça 😬 uwww ve bulutların üstündeyim şahane fotoğraflar cekiyorum ah diyorum telefonu niye boşaltmadım al işte yer kalmadı filan. Sonra yere inip mola veriyoruz. Arka koltukda ki dedelere diyorum.Ooo siz boşuna para verdiniz. Hep uyudunuz neye yaradı. Sallıyor ya kızım uykumuz geldi diyor 😬 yükseliyoruz alçalıyoruz filan derken uyandım. Fitil fitil koymalıyım diye bir can havliyle 🤦🏻‍♀️ Eğitim ve pattisler kaldı orada yarım. Ben bu süreçte her gün saçma rüya gördüm ama bu baya zirveydi.
Kilyammmmm inşallah Allahım sende bari yüzüm gülsün, hayırlara çıksın rüyan canım, güzel haberlerini alalım insallahhh 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ya panikledim işte kıpkırmızı pelte pelte kan gittik baktılar bebek çok iyi rahimde alan var kanama yaptırmış iğneyi yaptılar progestan kesildi yatıp dinleniyom şimdi bebekte yok dedi bsy o bile yetti ya
Çok şükür rabbim korumuş sizi canım yorma kendini yat dinlen. Hirbirsey bebislerimizden önemli değil :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayır canım onda duymadım. İlk beta hcg yüksek çıktığı için hamilesin demişlerdi tekrarla dediler iki gün sonra az yükseldi 2 gün sonra gerilemeye başladı. Yani kalp atışına kadar ne zaman geçmişti ne o kadar yükseldi. Bu sefer de işte bayramdan sonra gidicem kalp sesini duymaya.
Benimde ilk ultrason randevum bayramdan sonrada 5+6 günlük olcak o zaman duyulur mu diye sorcaktm senin ne kadarlık oluyo randevuma gittiğinde

Kızlar bende neler oluo anlamıorum, vücudum aklımda dalga gecio 8.gün kanda 13.6, 10. Gün 4.8 çıkmıştı ya, klinik 14. Günü dikkate aliyo, cikmadik canda umut kesilmez diye bu sabah 11.gün idrar testi yaptim ikinci çizgi cok silik cıktı, degerim 5in altindaysa idrarda 2. Cizgi cikar mi? Acaba 13.6 transferin 4. Gunu vuruldugum catlatma iğnesinin etkisiydi de yukselmeye mi basladi, ya da ben boyle olmasini istedigim icin deliriyor muyum🙈 Resim yüklemeyi beceremedim ay nasıl yapionuz onu, dosya ekle butonu aktif gelmio
Benimde ilk ultrason randevum bayramdan sonrada 5+6 günlük olcak o zaman duyulur mu diye sorcaktm senin ne kadarlık oluyo randevuma gittiğinde
7+3 yada 7+5 oluyor diye hesapladım ortalama

Kızlar ben aralıkta histereskopi olmustum istanbulda bir dr a ,sonra ona devam edemedım işte calıstıgım için ,tüp bebek işlemlerini burda yaptırdım .şimdi rahım fılmı cekıncem yada histereskopi olcam galıba . Rahım fılmı en son uc yıl once dıs gevelıkte cekınmıstım cunku .histereskopi sonrası tam nasıl bılmıyoruz . Dr u yonlendirsemmi ,rahım filmi mi cekınsem sadece,histereskopi korkutuyo benı ya yenıden ve bu dr la.
Sen hangi ildesin canım
Benim bi tanıdığım anlardan Bursa’ya gitti bi Dr varmış onun için
Mayıs’ta transferi yapılmıştı kalp atışlarını bile duydu , şimdi Ankara’da takiplerini yaptırıyor artık ama tedavi için Bursa’ya gitti geldi hep , hem de çalışıyor ,
Baktığında millet Ankara’ya İstanbul’a gelir tedavi için..

Keseye bakmasi iyi olmus aklinda Birşey kalmaz en azindan. önden gitmesi nasıl oluyor bilmiyorum ki iyi bişey mi
Ne bileyim bende bilmiyorum gelişimi iyi yanı dün 5+5 aslında kese boyutu 6+2 çıktı bebiş iyi şükür çok az hayal gbi gördük kesenin içinde kanama olmasın bı daha razıyım herseye

Back