• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bende aynı durumdayım amh değerim çok düsük . Çok şükür ki bi tane sağlıklı yumurtam transfer edildi. İnşallah tutunacak bebeğim Allah’ın iZniyle ben inanıyorum . çok haklısın ama hayırlısıyla nasip olur . İnsan başına geldiğinde neye uğradığını şaşırıyor.
duygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi
Dr lar çok önemsemiyor sanırım ama amhdeğeri çok önemli banada yıllarca yapmadılar bu testi sürekli tedavi gördüm yıllar sonra dr un biri istedi ve çok düşük olduğunu zaman kaybettikçe dahada düştüğünü vakit kaybetmeden tüp bebek yaptirmami söyledi eğer vakit kaybedersen tüp bebek şansın da olmaz dedi ve sonuç olarak şuan yumurta toplama işleminde tek bir yumurtam sağlıklı ve maalesef ona negatifle sonuçlandı 😢😢😢😢😢
Allahım sabrını ve gücünü koyar inşallah içine arkadaşım. Kelimeler yetersiz , çok üzüldüm

Sende pıhtılaşma sorunu var mıydı peki canım
Hayır canım yok çok şükür. Tüp bebek tedavisi için öncesinde eşimde bende genel genetik tarama yaptırdık. İkimizde de böyle birşey çıkmadı çok şükür. Doktorum transferden sonra coraspirin yazdı ama o tür ilaçlara alerjim var diye iptal etti kullanmasan da olur dedi. Kan sulandirici kullanmadım hiç. Kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi ama kalp sesini duymaya doktora gittigimde sorucam gerek var mı diye oda gerek yok derse böyle devam. Eğer var derse başka bi tane yazdircam mecbur.

ancak girebildim KKya sabah kan verdim yine cikti sonucum ikiye katlanmis cok sukur benim bebisler yerinde duruyor🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😄
banu ciftcinin uygulamasini indirdim baya kapsamli guzel yapilmis
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi duygu, ben de indiricem. Hayırlısıyla tutunursa bebeğim

canım bide doktoruna güvenmiyorsan kesinlikle değiştir ve takdir Allah'ın tabi ama olacağına inandığın bi doktorla görüş.. iş konusunda da hastaneye gideceğini söylersin hemşiresinden de o gün hastanede olduğuna dair yazı alırsın verirsin iş yerine. Hangi hastane ki bu canım embriyolog transferini yapmış en önemli aşama bu sonuçta ben bile sinirlendim burdan M Manolya15
Acıbadem canım , bu ilde tek , dondurulmusum var ,ıkıncıdede buraya mecburum .

Kızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı

Kızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı
Evet her muayeneden önce kan da verdim canım. Kan testin kastın ne bilmiyorum ama bir iki tane hormona bakıldı biri e2 idi diğerini hatırlamıyorum. 4 defa filan verdim. Onlara göre de ilaç kararı verdi doktor. Sadece muayenede ki yumurta mm ne göre değil. Rahim kalınlığına da bakılıyordur sanırım zaten o esnada 🙄

😔 napıcam ben ya ,işi bırakıp istanbulda mı denesem . Cunku uzun bir surec süreklı git gel olcak ,iki gunde bir kontrol yol da uzun
Işin nasıl bilmiyorum canım ama rapor filan alamaz mısın? Bazı kurumlar raporda da sorun çıkarıyor ama yıllık izin filan o araya denk getirsen. Bence dondurulmuş embriyon varsa onu değerlendir önce derim. Ve seni geren neler varsa doktoruna söyle tedavinde ona göre davransın.

Evet her muayeneden önce kan da verdim canım. Kan testin kastın ne bilmiyorum ama bir iki tane hormona bakıldı biri e2 idi diğerini hatırlamıyorum. 4 defa filan verdim. Onlara göre de ilaç kararı verdi doktor. Sadece muayenede ki yumurta mm ne göre değil. Rahim kalınlığına da bakılıyordur sanırım zaten o esnada 🙄
aynen benim de bakildi devamli hatta hep soldan aldiriyordum ayni yer zarar gordu sagdan da kan aldirmak zorunda kalmistim
kan tahlilime gore hemsire hanimin arayip artir azalt dedigi oldu dogru dozaj onemli

bir de size baska tavsiyem kullandiginiz ilaclarin adini ve dozajini biryere not edin gerektiginde sonraki tedavilerde lazim oluyor

Hayır canım yok çok şükür. Tüp bebek tedavisi için öncesinde eşimde bende genel genetik tarama yaptırdık. İkimizde de böyle birşey çıkmadı çok şükür. Doktorum transferden sonra coraspirin yazdı ama o tür ilaçlara alerjim var diye iptal etti kullanmasan da olur dedi. Kan sulandirici kullanmadım hiç. Kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi ama kalp sesini duymaya doktora gittigimde sorucam gerek var mı diye oda gerek yok derse böyle devam. Eğer var derse başka bi tane yazdircam mecbur.
Ne güzel ya
Bana da serum uygulanacaktı ama pıhtılaşmam olduğu için beni riske atmak istemedi dr
Yağlı bir serum olduğundan emboli atma riskinden korktu Dr
Allah tamamına erdirsin canım

Senin taze transfer mi benım dondurulmus oldugu için miki yumurta subatta toplandı mayısta transfer edıldı

Işin nasıl bilmiyorum canım ama rapor filan alamaz mısın? Bazı kurumlar raporda da sorun çıkarıyor ama yıllık izin filan o araya denk getirsen. Bence dondurulmuş embriyon varsa onu değerlendir önce derim. Ve seni geren neler varsa doktoruna söyle tedavinde ona göre davransın.
Soylersem bana gıcık olup iyice olumsuz olursa dıye korkuyorım ,sıkayet ederım demı bu klupte adını kotuye cıkarırım 😂

Soylersem bana gıcık olup iyice olumsuz olursa dıye korkuyorım ,sıkayet ederım demı bu klupte adını kotuye cıkarırım 😂
Hayır uygun bir şekilde söyledikten sonra insan sonuçta anlar. Zaten psikolojinin cok onemli oldugu bir konu bu. Aynen olmadı rezil ederiz burada 🤪😬😊

aynen benim de bakildi devamli hatta hep soldan aldiriyordum ayni yer zarar gordu sagdan da kan aldirmak zorunda kalmistim
kan tahlilime gore hemsire hanimin arayip artir azalt dedigi oldu dogru dozaj onemli

bir de size baska tavsiyem kullandiginiz ilaclarin adini ve dozajini biryere not edin gerektiginde sonraki tedavilerde lazim oluyor
Bana hep yazılı verdiler. Atmadım duruyor ilaçlar dozajlar. Hatta dosya tutuluyor ya hastanede doktorun notları vs. Onları da isteyeceğim.

😔 napıcam ben ya ,işi bırakıp istanbulda mı denesem . Cunku uzun bir surec süreklı git gel olcak ,iki gunde bir kontrol yol da uzun
Canım dondurulmuş yumurtan varsa kontrol gerektiren durumu yaşadığın yerde yaptırıp sonuçları tüp bebek yaptıracağın kurumla paylaşıyorsun benim tedavim maslak Acıbadem'de oldu şu testi yaptırın sonucu atın diyorlardı rahim kalınlığını ölçtürün diyorlardı şu güne e2 progestan kan tahlili verin diyorlardı sonuçları fotoğraf çekip atıyordum herşeyin kolayı var merak etme

Back